Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liluniae

Mniej czytajcie, mniej się uczcie, więcej myślcie

Polecane posty

Gość liluniae

...tak jakby ludność to jakos przyswoiła, to byłabym wręcz zachwycona

Gość zmotoryzowana
Na początek przeczytaj zdanie, jakie napisałaś i zastanów się, czy ma sens. Bo nawet nie jest gramatycznie poprawne, o logice nie wspominając.

Gość ale ja
dlaczego odrzucac czyjes przemyslenia, czyjs punkt widzenia, czyjes doswiadczenia? to glupota i marnotrawstwo nalezy z tego korzystac co nie znaczy wcale - przyjmowac bezwarunkowo znaczy - analizowac

Gość inny punkt widzenia
znaczy puknij sie w łeb

Gość ale ja
to jest wlasnie przyklad innego punktu widzenia :D teraz mozna albo slepo go zaakceptowac albo skonfrontowac z wlasnym spojrzeniem na problem wazne jest tez, zeby dostrzec intencje autora i przez ich perspektywe ocenic ich wartosc :p

Gość liluniae
i wlasnie o to chodziło ....o gramatyke to do Lwa Tołstoja bo to on tak powiedział.... wystarczy wpisać w google ten cytat a znajdzie....więcej myślcie zanim kogos skrutykujecie...czasami mysl''hmm a moze to na przyklad cytat'' ratuje od krytyki hmmm niecelnej... chciałam spytać o jakiej zasadzie logiki mowimy w tej wypowiedzi? jakis sylogizm?bo nie za bardzo wiem jakie te logiczne zastrzezenia zostaly zgloszone?prosze o wyjasnienie:)

Gość liluniae
ale ja -no właśnie... to o to chodzilo zeby dostrzec intencje autora i przez ich perspektywe ocenic ich wartosc;););)