Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest mozliwe ze zaszlam

Czy jest mozliwe ze zaszlam a on mni zarazill czyms?

Polecane posty

Gość czy mozliwe ze zaszlam
to byl zwiazek jakis czas mielismy plany marzenia ---to on mi zawracal w glowę ja uwierzylam,bywa i tak teraz juz wiem swoje,ale to juz po fakcie

Gość dziecko drogie
Jedyne wyjście - wizyta u ginekologa i test ciążowy po 7 dniach od ..... I nie panikuj.

Gość dziecko drogie
Aaaa i olej palanta, bo tacy wykorzytują naiwność dziewczyn.

Gość czy to mozliwe ze zaszlam
Dziecko drogie dziekuje!mialam nadzieje ze on jeszcze adzwoni odezwie sie wytlumaczy ale wiem ze tak nie bedzie nie mam sie co łudzic masz racje olewam go tylko ze to tak boli ze plakac sie chce

Gość blllllllleeeee
prawdopodobieństwo jest małe - we wczesniejszych postach wytłumaczono ci dlaczego. jeżeli obawiasz sie ciąży to w terminie spodziewanej miesiączki zrób sobie test (do kupienie w aptece, cena ok. 10 zł) Zarazić się mogłaś, jak najbardziej, nawet prezerwatywa nie dałaby ci 100% pewności. Możesz zrobić tzw. wassermana czyli badanie krwi, które ujawni chorobe weneryczną, test na aids, ewentualna grzybica sama się ujawni. głupimi i obraźliwymi komantarzami sie nie przejmuj. Piszące je osoby nie mają nic mądrego do powiedzenia, dlatego dowartościowuja sie cudzym kosztem. I najważniejsze - potraktuj to jako przestrogę na przyszłość, że nie można wszystkim ufać.

BLEEE-dziekuje za rade test zrobie ,nauczke mam ,nic wiecej pragnac od zycia tylko cieszyc sie ,ze mozna tylu ludziom w zyciu zaufac:(no i jeszcze teksty ,ze jestem szmata...czy zadnej zWas cos takiego sie nie zdarzylo?Naprawde?

Gość skyride
ja sie tylko zastanawiam, dlaczego kobiety wybieraja takich cwaniakow ktorzy chca tylko zaliczyc, po czym uciekaja? Tylu normalnych chodzi po ulicach, ale nie, wy wolicie tych palantow.

a po czym rozpoznam ze cwaniak?ma gwiazdke na czole?

Gość Malwinka_24
wiesz co autorko! Siedziesz na forum, panikujesz i marnujesz czas. Moze lepiej poszlabys do ginekologa? Zapisac sie na najblizszy termin? Z tego co piszesz facet jest niodpowiedzialny, zreszta ty tez.majac 25 lat i uprawiac sex z facetem bez zabepieczenia??? nie do pomyslenia!!!!! a ty jeszcze liczysz ze on zadzwoni??? idz lepiej do gina i to jak najszybciej

Gość ona liczyła ze on się
z nią OŻENI bo OBIECAŁ :D:D:D

Gość baby to jednak są glupie
i to niezaleznie od wieku

Gość dziecko drogie
Dziewczyna pisała, że była z nim w związku jakis czas przecież...

Gość mailalala
Malina_24 ty uwazaj bo ty masz podobnego cwaniaka pod reka !wiec nie gadaj tylko patrz zebys ty nie pisala niedlugo tak samo!

Gość Malwinka_24
i wpołczuje jej. Ale jesli decyduje sie z nim na seks bez zabepiecznia to podstawa sa badania na HIV. Przeciez jesli on kochal sie z nia bez zapezpieczenia to zapewne przed nia tez tak robil z innymi. miejmy nadzieje, ze tylko na strachu sie skonczy. ale jest sama sobie winna. zadnemu facetowi nie mozna ufac

Gość Malwinka_24
mailalala: wiem ze mam cwaniaka..ale chyba nie doczytalas ze zamierzam zakonczyc te znajomosc.:)

Gość hah zabawne
autorko a czy wiesz ze niektore choroby weneryczne ujawniaja sie dopiero po kilku latach!!! Poza tym lepiej idz do ginekologa na szczegolowe badania, dobrze ci radze i nawet nie skomentuje tego topicu

Gość Malwinka_24
to nie jest zabawne tylko nierozwazne i bardzo nieodpowiedzalne. dziewczyna w ogole nie pomyslała o sobie, swoim zdrowiu a nawet zyciu - bo przeciez nigdy nic nie wiadomo.

Gość dsfshgf
do autorki: a dlugo z nim bylas?

Gość do czy to mozliwe....
nie przejmuj sie tymi wszystkimi zlosliwcami tutaj. to baby ktorych nikt by do lozka nie zaprosil i z zazdrosci to pisza bo im tylko wibrator zapewni rozkosz. sluchaj co do ciazy - jest mozliwa, choc wg mnie malo prawdopodobna. jak nie minely 72 godziny to idz do ginekologa po "postinor" to tabletko "po stosunku". niewolno tego czesto brac bo wywoluje burze hormonalna w organizmie. co do chorob wenerycznych - mogl cie czyms zarazic niestety:( idz do ginekologa, porozmawiaj, mozesz powiedziec ze dowiedzialas sie ze staly chlopak cie zdradzil i chcesz sie przebadac. powodzenia. i nie mysl o tym dupku, wiele dziewczyn zostalo juz wykorzystanych i wiele jeszcze zostanie. na szczescie ty jestes juz madrzejsza o to przykre doswiadczenie.

Malwinka jak wiesz ze masz cwaniaka a jestes najmadrzejsza jak widze to skoncz znajomosc , a nie tylko "zamierzasz". nie badz zolza dziewczyno, kobiety powinny trzymac sie razem ale przez takie fladry jak ty nie jest to mozliwe.

Gość Malwina czeka ze on sie zmieni

Gość Malwinka_24
czy to mozliwe: ja zolza? przeciez ja zycze autorce jak najlepiej! nie oczerniam jej! Mam tylko nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy i ze dziewczyna poraz kolejny nie popelni tego samego bledu. a co do 'mojego' cwaniaka to chyba nie jestes w temacie.

Gość Malwinka_24
z tego co pamietam to topik nie jest o mnie. i nie czekam az sie zmieni.

Gość amant26
anonimowe zlosliwe baby wyzywacie sie na dziewczynie bo was to nikt nawet kijem od szczotki nie tknie.

Gość amant26
to fakt malwinka zyczysz autorce jak najlepiej i ja wspierasz dobrm slowem. buhahaha

Gość Malwinka_24
czy to mozliwe...wiesz co , ja ciebie nie obrazam wiec i ty tego nie rob! od fladr to mozesz sobie wyzywac swoje kolezanki

Gość Malwinka_24
amant najwyrazniej nie czytaz ze zrozumieniem!!!! fakt, ze napisałam co autorka zrobila zle..ale w kazdej moje wypowiedzi podkreslam ze mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy. jeny co za hieny na tym forum!

Malwinka 24 ale co do zwiazku autorki ty chyba tez nie jestes do konca w temacie?

mysle ze niejedna tak zrobila tylko zadnna nie ma tyle odwagi by sie przyznac!sa ludzi i sa bledy ktore popelniamy,bylam z nim pol roku naprawde go pokochalam przez ten czas ,nie byl przystojny wiec nie o to chodzi ze polecialam z pierwszym lepszym przystojniakiem ,kochalam go za to jak mnie traktowal, tulil,za to ze byl dobry a on mi tu nagle takie cos!

Gość a jakie masz wykształcenie
?