Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest mozliwe ze zaszlam

Czy jest mozliwe ze zaszlam a on mni zarazill czyms?

Polecane posty

Gość amant26
ale jej nie sa potrzebne twoje umoralnienia, ani rady. nauczyla sie juz na wlasnym bledzie wiec wyluzuj. czy baby mnie potrafia konktretnie odpowiedziec na pytanie, tylko zawsze dodadza jakies "madorsci" oczywiscie z dobrego serca od siebie? a moze ty Malwina nie zrozumialas pytania i ty masz problem z czyttanie ze zrozumieniem?

Gość czy to mozliwe ze zaszlam
powiedzial ,ze mial tylko jedna dziewczyne ktora go rzucila gdy byl w wojsku ,chcialam dac mu duzo milosci ,ale nie o to tutaj chodzi ,chodzi o to ze moj topik uzmyslowi moze tez innym dziewczyna jak faceci moga byc hmmm.jak to okreslic?przewrotni?okrutni?no nie wiem jak bo nadal nie znam powodow dlaczego on tak zrobil?czy bylam tylko zabawka czy chodzi o cos innego

Gość Malwinka_24
do czy to mozliwe....jestem w temacie. Mam tylko nadzieje, ze autorka nie powtorzy nigdy wiecej tego samego błedu. bo jest mozliwe ze autorka jest w ciazy i jeszcze bardziej mozliwe ze ja czyms zaraził. Radzilam jej aby wybrala sie ginekologa ktory z pewnoscia rozwieje wszystkie jej watpliwosci. chyba ktos tu nie czyta ze zrozumieniem!

Gość dziecko drogie
No dobrze, byliście w związku pół roku, przespaliście się - nic złego ,normalka. Ale nie dają mi spokoju Twoje obawy odnośnie zarażenia Cie czymś. Jakie masz podstawy by tak twierdzić???

Gość Malwinka_24
amant najwyrazniej nie czytasz wszytskiego! autorko ! zycze Ci aby wszytsko bylo po Twojej mysli. Ide stad bo nie mam ochoty na dyskusje z hienami!

amant26 dziekuje !jestes facet a masz wiecej zrozumienia niz kobiety od ktorych oczekiwalam oparcia i dobrej rady nie krytyki!ja wiem juz ze im tez moga sie zdazyc rozne rzeczy,bo ja tez kiedys bylam pewna ze nigdy nie przespalabym sie z nikim bez zabezpieczenia ale zycie i milosc zaskakuje wiec NIGDY NIE MOWCIE NIGDY

Gość amant26
Malwina daj juz spokoj, wsszyscy czytalismy co napisalas, to po co sie powtarzasz? my rozumiemy co piszesz, ale moze ty nie do konca.

Gość amant26
Autoko a moze ty po prostu panikujesz z tym zarazeniem? a facet jest zupelnie normalny, pomijajac to ze postapil jak swinia. moze wcale nie mial wielu dziewczyn, co?

Gość amant26
o prosze Malwina sama zachowujesz sie jak hiena i zarzucasz to innym. skad sie takie biora?

czemu sie boje ze mnie zarazil?bo uzmyslowila mi to przyjaciolka ,ze tak naprawde malo o nim wiem i choc nie byl przystojny i twierdzil ze nie ma powodzenia to taknaprawde rozne rzeczy moga sie zdarzyc prawda?ciagle go kocham ale juz mu nie ufam juz nie chce zeby sie odezwal mnie moze przejdzie ale nie zaufam juz nikomu

Gość amant26
wpisz w www.google.pl i poszukaj jakiegos forum ginekologicznego, tam zajdziesz wiecej informacji na pewno niz tu. no i chyba dobry pomsyl zebys zrobila te badania ktore ci tu ludzie sugerowali? idz do ginekologa i bedzie ok, wszystko sie wyjasni.

Gość dziecko drogie
Nie słuchaj koleżanek, myśl sama za siebie. Najlepiej idź do tego lekarza i miej problem z głowy.

Gość ale z niej puszczalska
masz za swoje trzeba bylo nie wskiwac do wyra facetowi! szmata jestes i tyle!

Gość dziecko drogie
A masz jakieś objawy wogole?

procz strachu i zranionej dumy nie mam zadnych

Gość ooooooo Boooze
no tak kazda z nas ktora idzie do lozka z facetem ktorego kocha i z ktorym ma plany na przyszlosc to puszczalka!noo jasne teraz juz kapuje!dziewczyno nie lam sie jak byl brzydki to moze go zadna nie chciala i byl w szoku ze tylko ty dlatego zwial

Gość czy jest mozliwe ze zaszlam
mysle ze uciekł bo nasz seks był kompromitacja.. moze to przez to ze mu opadł w trakcie i nie mogl dojsc?

Gość amant26
stawiam ze wszystko jest ok z twoim zdrowiem i po prostu wpadlas w panike. musze spadac. trzymaj sie. i nie zamartwiaj - jeden facet to nie koniec swiata (ech ze tez to powiedzialem, jakem amant;)) znajdziesz lepszy model.

Amant dziekuje!naprawde