Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana08

Sa tu jakieś przyszłe panny młode w ciąży

Polecane posty

które wczasie najbliższych tygodni maja ślub.Napiszcie co tam u Was jak sie czujecie jak nastawienie czy macie jakieś obawy itp.Ja jestem w 15 tyg.za 3 tyg.ślub:)

Jestem :D tyle, ze ja ślub za 3 ale miesiące... nie dało rady załatwić wcześniej wszystko pozajmowane :( będę w 25 tygodniu :( Wczoraj w końcu wybrałam suknię a dokładnie to dziewczyna w salonie mi ją namalowała, koniec końców bez spódnicy i gorsetu - będzie cała. Spinko a Ty na jaką suknie się zdecydowałaś?

Znam to u nas też niestety nie dało sie wcześniej:(Takie oblegane miesiące...Moja suknia sie szyje,gorset spódnica ecri z koronki odbieram 3 dni przed ślubem:)A wogóle suknie już miałam zakupioną,niestety talia juz mi sie troche zmieniła i nie wejde:( Cóż mam nauczke na przyszłośc że nie wart sie tak śpieszyć

Gorset tym razem zamówiłam oczywiście sznurowany zawsze można poluzować.2 tyg.temu miałam 1 przymiarke,straszne to było...owineli mnie w materiał i poszczepiali szpilkami ale podobno zawsze tak 1 wygląda wiec sie wiele nie spodziewalam:)

teraz wybieram sobie ściezke dzwiekowa na płytke:)akurat kamerzysta jest moim znajomym a konkretnie ojcem mojego dobrego kumpla:)

Ja też będę miała ecri :) tak wygląda wstępna wersja: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/24d1333e92606752.html Zastanawiam się nad butami, boję się że mi nogi spuchną albo nie wytrzymam w obcasach. Koleżanka kupila sobie buty ze sztucznej miękkiej skórki na 4cm koturnie za ... 25zł! i w takich szalała do rana :) ale szpileczki tał ładnie wyglądają...

też miałam dylemat i zdecydowałam sie jednak na szpilki na niższym obcasie 5 cm.one właśnie tak ładnie wyglądaja...jeszcze niestety takich nie znalazłam...same takie10 cm.zabiłabym sie chyba...bez względu na ciąże...a co do suknibardzo ładna,umiem sobie wyobrazić:)

Gość ja tez jestem
ja jestem teraz w połowie 3 miesiąca ciąży i od sierpnia zaczynamy przygotowania bo jeszcze NIC nie jest załatwione. mam nadzieję ,że ksiądz skróci czas oczekiwania z 3 miesięcy do miesiąca i jakoś nam się uda to zorganizować , tym bardziej ,że my planujemy tylko przyjęcie weselne na ok18 osób więc muzykanci ,kamerzysta odpadają bo sami damy sobie radę. najważniejsze to załatwić jak najszybszy termin ślubu. jak pomyślę jak będę wyglądała w sukni ślubnej to aż mi słabo ale pomimo wszystko ciesze się bardzo ,że do ślubu pójdziemy we trójkę :)

u mnie to troszke inna sytuacja ślub był planowany od roku i wszystko mieliśmy zaklepana orkiestre sale itp.Kiedy sie dowiedziałam że jestem w ciąży troszke sie wystraszyłam że bede miała już spory brzuch w sierpniu bo to bedzie 5 miesiac ale póki co nie jest tak zle,rośnie sobie ale bardzo powoli...odpukać:)

i też sie ciesze że bedziemy w trójke ,mam tylko nadzieje że bede miała sily i sie bede dobrze czuła

Dzieki Iwi 🌼 Martwi mnie tylko to, że mam przodujące łożysko, boję się żeby nic zlego sie nie stało podczas zabawy, w końcu trzeba dużo leżeć... :( oczywiścnie nie będę szalała, ale troche trzeba będzie się pobawić. Naczytałam sienawet o obumarciach ciaży w 33 tc!!! Jestem przerażona :(

Spinko jestem w 11 tyg. dowiedziałam sie juz w 7tc. Muszę uważać, nie dźwigać, odpoczywać, mam zakaz seksowania ;) wpisz w google to ci wyskoczy dokładny opis, duzo by pisać.. W większości przypadków sie łożysko podnosi pod koniec ciąży więc na razie staram sie nie martwić na zapas, T też sie nie wystrasz. Pozdrawiam!