Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amber Forester

panie w obcasachczy wam od spodu nie robą sie bolące zrogowacenia?

Polecane posty

Gość Amber Forester

to jakie buty nosicie?Bo jak włoże sandałki to paski uwierają mnie, od spodu żółta gruba boląca skóra się robi i cązkami muszę ją ciąc co jakis czas, a jak pantofle włozę te dodatkowo małe palce są uciskane i na palcu robi sie taki wzgórek które jak jest podrazniony to boli, pęcherze robią sie. Dla mnie to tylko japonki. W drewniakach tez jak latam to boczne paluszki sie ocierają, skórka ściera, ranki bolą.

Gość Brooke Forester
nie robią mi się:)

To zależy jakie buty, mam włoskie pantofle szpilki w których mogę chodzić parę godzin po mieście czy tez 8 godzin w pracy i nie czuje dyskomfortu.....za to na lato kupiłam sandalki w Deichmanie, wiec raczej nie skóra i tez mnie boli podbicie i paseczkie obcierają małe palce.

Gość hah zabawne
wydaje mi sie, ze kupujesz niewygodne buty. Kolejna sprawa, to to, ze jak robia sie Tobie bolace odciski na spodzie stopy, to nie wycinaj ich, bo odrastaja jeszcze wieksze. Lepiej skorzystac z pumeksu i tarki do piet, dodatkowo mocz co jakis czas stopy w soli do stop zmiekczajacej. Po kazdej kapieli wcieraj w stopy jakis krem, nawet jesli nie jest przeznaczony do stop. No i raz na jakis czas zafunduj sobie pedicure, ale takie gdzie nie usuwaja odciskow omega, a specjalna frezarka do stop. :)

Gość hah zabawne
dodam ze super sa zelowe wkladki :)

Gość Amber Forester
kosmetyczki to usuwają czymś? myslałam ze sama sobie mogę powycinac i robie to.Pmeksem tez. Sama robie moczenie ich co jakis czas, wycinam skórki, maluję, kremy wklepuję. I jak włoze obsasy i wracam i znów skóra twarda boli, jakies suche brzydkie.

Gość Amber Forester
kosmetyczki to usuwają czymś? myslałam ze sama sobie mogę powycinac i robie to.Pmeksem tez. Sama robie moczenie ich co jakis czas, wycinam skórki, maluję, kremy wklepuję. I jak włoze obsasy i wracam i znów skóra twarda boli, jakies suche brzydkie.teraz mam skórzane drewniaki i w sumie drewniaki z te bez skóry nie obcierają.,No ale jak długo biegam to potrafią te małe palce bolec.Myslicie ze tylko skórzane nie ocierają?

Gość Amber Forester
a co to tez zelowe wkładki i gdzie nabyc mozna?

Gość ghfff
mi sie trzy takie robią, w różnych miejscach na stopach i tez raz na jakis czas wycinam sobie tą stwardniała skorę.