Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazulowa

jak szybko pozbyć się zimna??

Polecane posty

Gość gość
W środę wyszło mi zimno, które smarowałam pastą do zębów i przyciskalam do ust zimna kostkę lodu kilka razy dziennie. Zniknęło w sobotę. :)

Gość kajka33
zastosuj sobie Heviran. nie zawiedziesz się. opryszczka zniknie raz na zawsze.

Gość gość
Tylko, że to jest na recepty, a wątpię, żeby każda z nas miała czas na bieganie po lekarzach z opryszczką. Z tym mały, wielkim problemem możemy sobie poradzić same. Bo bez recepty jest Hascovir control, ma taką samą dawkę acyklowiru, ale można go kupić w każdej aptece. Więc jak zaskoczy mnie opryszczka to mogę ją od razu zwalczać lekiem.

Gość caroline1010
też kiedyś stosowałam heviran na opryszczkę, ale faktycznie przepisywał mi go lekarz. A niedawno znów go potrzebowałam, bo miałam ważną prezentację i nie chciałam wystąpić z wielką, bolesną zmianą na ustach a czułam, że coś się robi. W aptece Pani poleciła mi heviran, bo w mniejszej dawce można go teraz kupić bez recepty :) brałam go więc przez kilka dni i pęcherzyk się nie wybudował.

Gość gość
tylko tormentiol

Gość mina

jak dla mnie nie ma lepszego sposobu na opryszczkę niż tabletki heviran, bo w ten sposób zwalczam wirusa od wewnątrz i hamuję nawroty wirusa

Gość luśka

rzeczywiście heviran jest bardzo skuteczny. Kiedyś co chwila miałam opryszczkę na ustach, a po kuracji tymi tabletkami od dawna mam spokój

Gość Aann

I was checking for solution in the internet when i miraculously came Across Dr JOE who is an american base herbalist that Cure Numerous individuals OF HERPES VIRUS (HSV 2) INFECTION, I was diagnosed of herpes virus Match 2nd 2017, then i contacted his Email:via (dr.joeblessed@gmail.com) and explained everything to him. He mailed me a herbal medication which i took for 2 weeks and was cured of my HERPES VIRUS totally after using his Herbal medicine, So My friend why wait and suffer from this horrible disease when there is someone like Dr JOE that can cure any type of virus and disease such as HIV/ CANCER/ HEPATITIS B VIRUS,LOW SPERM COUNT,ALS,LUPUS VIRUS. email Dr on (dr.joeblessed@gmail.com) or Whats App him on (+1) 4146229522