Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka79999

Jak dostać podwyżke ?

Polecane posty

Gość kajka79999

Witam.. Mam pytanko, chce poprosić szefa o podwyżkę i nie wiem jakich argumentów użyć żeby ją dostać ?? Pracuje dopiero pół roku.

Nie uważasz, że trochę za szybko na podwyżkę? Przynajmniej w firmach w których ja pracowałam to był za krótki okres żeby prosić o podwyżkę. Ale jak uważasz że zasłużyłaś to czemu nie. :-)

Gość napewno
daj dupy to dostaniesz podwyszke!!!

Gość kajka79999
Jak dostawałam ta prace to obiecywał mi wiecej kasy , potem sie wymigał, ze zostawi to na premie i tej premi nie widze. I druga sprawa robie bardzo duzo, a za taka kase to nie mam ochoty sie poswiecac. Druga sprawa, jak porównuje ile zarabiaja moje kolezanki to az mi sie odechciewa wszystkiego.

Gość **lkk
za taka kase nie masz zamiaru sie poswiecac a ile zarabiasz i co nalezy do twoich obowiazkow ze tak wysoko sie cenisz zmarwie cie o podwyzce mozesz zapomniec, powiedział ci tak zebys sie zgodziła pracoac i była lojalna a ty podniecona ta persektywa dałas sie zrobic w bambuko.... nie da ci podwyzki zapomnij zawsze znajdzie preetkst a wiesz ilu chetnych jest za twoje stanowisko, szybciej cie zwolni iz da grosza

Gość kajka79999
Chyba nie wiesz co mówisz. Juz te czasy mineły ze nie ma pracy, teraz bardzo ciezko o dobrego pracownika. Nikt za grosze nie chce pracowac.