Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulp fiction

No to mówcie - jak według was wygląda seksi laska???

Polecane posty

Gość Ksiezniczka84
na pewno nie z tipsami chodzi mi o french na naturalnych paznokciach nie na tipsach poza tym 1cm to bolesna dlugosc? jesli paznokcie sa dobrze opilowane to nie drapia wierz mi

Gość na pewno nie z tipsami
spod białych spodni majtki mają prześwitywać! białe BOKSERKi lub półbokserki czy jakoś tak. świetnie to wygląda, nie wulgranie tylko ok. natomiast prześwitujący goły tyłek, choćby najzgrabniejszy i stringi wygląda tanio..

na natutalnych to i brokat zniosę:) ale tipsów nie. super opiłowane drapią boleśnie i do krwi - to ty mi uwierz. raczej ciebie nikt z paznokciami (naturalnymi czy plastikowymi) w łóżku nie drapał..

Gość Ksiezniczka84
na pewno nie z tipsami no wiesz ja mam wlasne paznokcie ktore maja ok1cm mniej wiecej i tak sa odpowiednio obciete to nie drapia no chyba ze ci laska specjalnie je wbija w plecy to co innego ale jak sie drapie tak delikatnie to nie boli

Gość Ksiezniczka84
bokserki do bialych spodni? eee no nie bardzo

może to zależy od hmm.. sytuacji i intensywności doznań jak mówi..:) nie drapie specjalnie, po prostu tak ma:)

Gość Ksiezniczka84
wnioskuje z tego ze masz lub miales dziewczyne ktora ma tipsy

półbokserki - o takie mi chodzi. tak wycięte z tyłu że mniej więcej w połowie pośladka jest krawędź majtek. nie jak figi - przez cały ukośnie, tylko tak - w górnej części. w końcu powinnas wiedzieć o co chodzi. pytacie o zdanie - macie odpowiedź. stringi prześwitujące przez cokolwiek jasnego wyglądają tanio.

Gość billy joe
To ja sie wypowiem: seksi laska: usmiechnieta, przyjemna buzka oraz fajna figura zaokraglona tam gdzie potrzeba. Przede wszystkim musi sie czuc dobrze ze soba i ze swoim cialem, taka kobieta jest najbardziej seksi! Wymalowane lale z tipsami, probujace udawac dode albo mandaryne nie wygladaja seksi, ale tandetnie i latwo - a to roznica! Pozdrawiam piekne panie :)

tipsy były przerobione raz, jednorazowo i nigdy więcej nie będą:O długie naturalne są ok. zwłaszcza w pakiecie z fantastyczną resztą;) sexi resztą

Gość Mr T
no cos tam wiem bo siorka ma centrum kosmetologiczne... wiec naslucham sie o przypadkach i tez popatrze czasem :) wlasnie zwykle naturalne paznokcie!! co za problem na nich tez zrobic francuski, ktory wyglada kapitalnie, do tego paluszki od nog i naprawde ejst seksownie! do bialych spodni tylko stringi lub taki kuse majteczki w koronke, przeswituja, ale o to chodzi, ladnie to sie komponuje! zreszta najlepiej jak ciuchy sa takie ze nie widac za duzo przez nie, bo pozniej kazdy facet zerka :)

Gość Ksiezniczka84
a wiecie co wam powiem mowicie ze takie ''lale'' sa tandetne a tak naprawde to wlasnie za takimi ogladacie sie na ulicy gapicie sie na ich nogi czy tylek a nie za takimi co maja spodnice do ziemi i golf

mr t--> hehe:) dla mnie depilacja to coś jak mycie zębów, naturalne najgorsze, jak laska naprawdę z dużym tyłkiem, takie L dla mnie to dużo, wciska się w białe spodnie i striny... bleeee ogólnie to wygląda niefajnie ale twedy to już masakra

Gość Ksiezniczka84
z tym sie zgadzam ze stroj trzeba dopasowac to figury bo jak sie robi oponka na brzuchu a na sie krotka bluzke to faktycznie nieciekawie to wyglada

księżniczka, byś się zdziwła. to może robić wrażenie na szczeniakach itp. którzy dużo nie wymagają. ja się nie ogladam za tanimi plastikami, chyba ze wygląda naprawdę strasznie i muszę się zniszczeniom przyjrzeć ;) nigdy mnie to nie pociągało i nie będzie. mało kto lubi wszystko na tacy dostawać, nie mówiąc o tym, że nikt nie lubi dostawać to, ci miało już pół osiedla. a te dziewczyny, cóż.. sam wygląd mówi za siebie

Ale wy faceci lubicie zerkać :P A poza tym większą uwagę przykuwają te lale typu Doda lub Mandaryna (jak wcześniej napisałeś ) mimo że buzię mają niezbyt ładną. Taka prawda

Gość isssssssssssssssssaaa
Idiotyczny topik... Bez wchodzenia można od razu przewidziec, ze beda same teskty naturalna srata tata a nie teleniona rozowa barbie z tapeta:/ Zygac sie chce... Nie kazda blondynka z makijazem to tleniona rózowa barbie, ale za to wiekszosc kobiet bez odp fryzurki, koloru na włosach, smacznych ciuchów i fajnego makijazu nie zosatnie okreslona mianem seksownych.I nie gadajcie bzdur. Rozejrzyjscie sie dookoła i zastanowcie sie tak naprawde nad swoimi prawdziwymi poglądami. Te posty o naturalnych, nie uzywajacych nawet tuszu do rzes, radosnych kobietkach pisza chyba jakies kurki z kompleksami.

Gość Ksiezniczka84
na pewno nie z tipsami widze ze zakladasz ze jak kobieta ubiera sie sexownie to jest latwa?

a kto tu pisze o naturalnych w sensie nieskażonych zadnym kosmetykiem?:o złe wnioski wyciągasz. są dziewczyny, które wyglądają naturalnie i takie, które wrecz groteskowo przez swój wygląd, w tym - włosy i tapetę o takie naturalne chodzi. nie w worze jutowym i myjące włosy samą wodą..:O

nie sexownie tylko tandetnie.

Gość Ksiezniczka84
isssaa zgadzam sie nie kazda blondynka z makijazem musi byc tandetna za duzo stereotypw

Gość Mr T
nazwal bym to spogladaniem z ciekawosci, bo one poprostu przesadzaja i za wszelka cene chca czyms przyciagnac, a wiadomo ze jak cycki widac, trudno zeby facet sie nei spojrzał! mowie wam, najwazniejsze to umiec sie ubrac z gustem i odpowiednio do swojej wagi i figury! nawet dziewczyny przy kosci moga byc seksowny, tylko musza nie byc badziewiem z targu ze laduja na siebie wszystko itd. a facet jak to facet czasami chcialby panne ogladac w obcasach wysokich, z slicznie zadbanymi nozkami, slicznej eleganckiej kreacji, czasem po sportowemu, a czasem w samych majteczkach, coz jestesmy wzrokowcami!

Gość Ksiezniczka84
na pewno nie z tipsami ja nie mowie o spodniczce ktora ledwo przykrywa majtki ale to ze ktos podkresla swoja figure noszac biodrowki to jest tandetny tak?

Gość Mr T
jesli ladnie leza to ok, jesli majtki nei wychodza to ok, jesli umie w nich chodzic a tym bardziej siadac to ok, nie kazde biodrowki ladnie wygladaja!!

Gość Mr T
o matko co za kretynka...: niepierdol L to long: king size :) przeciez tez mnei to wali kto jaki jest, ale nie pisz ze L to sredni cicuh! cos mi sie wydaje ze masz kompleksy, bo ot tak bys nie pisala tego, ale coz to jest forum i kazdy musi wcisnac bezsensu pare groszy

Gość Ksiezniczka84
co do rozmiarow to one sie roznia w zaleznosci od ubrania i materialu i L wcale nie musi byc duze

macie powyżej gdzieś napisane - przez te stereotypy, które nota bene same tworzycie (nie będę dosadnie opisywać jak bo doskonale wiecie) same odpychacie facetów od siebie. facetów nie dresików czy tym podobnych. mi tam nic do tego, tylko żal patrzeć czasami, jak młode i ładne dziewczyny niszczą się stylizując na tanie dziwki. to nie jest ani sexi ani fajne. to jest straszne:o 🖐️

Gość Ksiezniczka84
na pewno nie z tipsami to tak samo mozna sie przyczepic do facetow i do ich wygladu

statystyczne L przy statystycznej kobiecie. powiedzmy, 170cm wzrostu, to jest wielki tyłek wg mnie i tyle. biodrówki są ok, dla dziewczyny z płaskim brzuchem, najlepiej trochę wyrzeźbionym - lekko - ćwiczeniami mniam:) ale nie jak macie te boczki czy coś tam, wystający brzuch - dla mnie to wygląda niesmacznie, no i wystające majty :O jak ktoś zgranby to ok, ale dzinsowe miniówy ledwo za tyłek, takie 20-3-0cm, to na plaże czy dyskotekę, nie na zakupy itp dostosować strój do okoliczności i figury

Gość Mr T
dac mu wodki dobrze gada!