Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulp fiction

No to mówcie - jak według was wygląda seksi laska???

Polecane posty

Gość na pewno nie z tipsami
rozm 36-38 max a rozmiar 40-42 - wizualna róznica jest. w tym roku i tak jakieś dziwne rzeczy się z rozmiarami dla kobiet porobiło, ale niewazne, faceci wiedzą o co chodzi. na obisłe cichy mogą sobie pozwolić iedalnioe szczupłe laski i tyle, żeby nie narażać się na śmieszność:O nie wiem, księzniczka, w jakich kregach się obracasz, ja facetów na tanie dziwki zrobionych nie widuję :D wiadomo, ze są rózni ludzie, ale u facetów tendencje masowe do klonowania dody czy innej pseudogwiazdki nie występują. tak samo jak są zaniedbane kobiety, tak są i faceci. ale przerysowywanie sie i robienie tandetnej pustogłowej laseczki na siłę wygląda i jest głupio. oytacie czy tanio wygląda fajnie? nie wygląda dobra, za robotę trzeba się wziąć :) 🖐️

Gość no tak to wyszło teraz
A ja nosze L, mam 180cm, wymiary dokładnie 91/64/93 i wazę 63 kg. Do tego farbuję włosy na blond. Tragedia. Do tego maluję się i nosze biodrówki. Jestem barbie z rynku i mam wielką dupę. Idę się powiesić.

Gość Mr T
ale jestes łynta :)

Gość billy joe
Jak idzie dziewczyna ubrana tak, ze wszystko jej widac, a poza tym wymalowana jak lala to wiadomo, ze kazdy facet sie gapi i slini, bo ma sprosne mysli. Ale czy to jest seksi? To raczej wyuzdanie. Owszem, seksi jest jak kobieta podkresla biust, jak wyeksponuje dekolt, ale nie tak, zeby wszystko prawie bylo na wierzchu. Doda kojarzy sie z panienka, ktora chetnie by sie wyruchalo, najlepiej najpierw zakneblowawszy jej usta, ale tak poza tym to straszna baba i raczej wulgarna niz seksowna. Nic nie napisalem o tym, ze kobieta ma nieuzywac kosmetykow - nie mam nic przeciwko zadbanej fryzurce czy ladnemu makijazowi. Aby nie przesadzac, a w tipsach i wszrelakich szponach nie gustuje. Ale tak naprawde kobieta "seksownosc" ma w sobie i przewaznie wynika ono z poczucia wlasnej wartosci. Nie wystarczy sie wymalowac i wlozyc mini. :)

Sexi to jest na pewno laska dbająca o higienę: umyte ciałko, zadbane, czyste, lśniące włosy, umyte zęby i bez brudu pod paznokciami. Plus zadbane stopy, bo sandałki i żółte pięty to niestety częsty widok. Do tego wyprane i wyprasowane ciuchy, choćby i z bazaru. Bez tego ani tipsiki, ani frencz ani ciuchy od D&G nie pomogą.

mnie plastiki nie kręcą. może w LO czy na pierwszym roku studiów, na raz;) dziewczyny, nie wierzę że możecie być tępe, więc musicie specjalnie wyolbrzymiać. róznica między a (całokształt, nie będę się rozpisuywać) jest widoczna gołym okiem. nie są sexi itd itd itd te zrobione na plastik fantasik, nie wszystkie od razu tylko za to ze są blond czy noszą biodrówki.. litosci

Gość Mr T
krecic to moze nawet laska pracujaca w sklepie w firmowym wdzianku, ale musi miec to cos!

ewentualnie - nie może odpychać. na przykład tandetnym wyglądem. u mnie to dyskwalifikuje dziewczynę

Gość córka faraona
Moim zdaniem "diabeł twki w szczegółach'. Moż mówie tak dlatego, ze jestem bardzo drobiazgowa, ale jeśli chodzi o wyglad o bardzo zwracam uwagę na szczegółu. Zauwazyłam, że bardzo wiele dziewczyn w ogóle nie dba o stopy i dłonie. Mam znajomą, niby ładna dziewczyna, uważa, że dba o siebie, bo sie dobrze ubiera. Owszem, zawsze jest obwieszona biżuterią, po cztery pierścionki na jeden ręcę a paznokcie z zadziorami, połamane, obgryzione, lakieru nie zmywa tylko chyba czeka aż odpryśnie. To samo ze stopami. Często nosi sandałki a skóra na piętach sucha, popękana a poznokcie to już porażka. Na twarzy oczywiście makijaż ale zęby żółte - od papierosów i nieczestych kontaktów z pastą. Ostatnio siedziala obok mnie dziewczyna, taka normalna, niczym szczególnym sie nie wyrózniała. Dobrze ubrana (stroje odpowiednie dla figur), miała kilka czerwonych dodatków. Moją uwage zwróciły czerwone paznokcie - idealnie pokryke lakierem, bez odprysków i zadziorów. To samo ze stopami - ciemnejszy lakier, idealnie pomalowane i widać, że nie obce im peelingi. Całokształt wyszedł super, to jest to.

Gość Ksiezniczka84
na pewno nie z tipsami ja nie mowilam o facetach ktorzy wygladaja jak tanie dziwki tylko mowilam ogolnie ze facetom tez mozna wiele zarzucic apropo ich wygladu

Gość Ksiezniczka84
na pewno nie z tipsami ale widze ze ty zakladasz ze jak kobieta ma blond wlosy i rozowe ubranie i dlugie paznokcie to od razu jest pusta lala co wcale nie jest prawda bo owszem mozna przesadzic z ubraniem i wygladac jak panienka na raz ale ze ktos ma rozowa bluzke czy spodniczke nie znaczy ze od razu musi byc ''plastikowa'' nie generalizuj