Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onna28

Uroczysty obiad zamiast wesela

Polecane posty

Gość gość
ja bylam ostatnio tutaj www.mariaszek-gdynia.pl/13/menu i naprawde moge szczerze polecic, super bylo :) jedzenie maja pyszne, zupy zwłaszcza:)

Gość gość
ja tez mialam obiad zamiast wesela. Moim zdaniem wesele to taki troche niepotrzebny wydatek, no ale to też zalezy od tego, jak kto się lubi bawic.

Dylemat stary jak świat a w Polsce mam wrażenie uważany za wstydliwy. Lepiej, żeby narzeczeni wchodzili we wspólne życie z kredytem na wesele, nie zdążyli go spłacić zanim się rozstaną, niż żeby mieli wyprawić tylko obiad i deser na własnym ślubie. Ja mam niewielu znajomych, którzy zdecydowali się na taki krok, wszystkich pochłonęła presja rodziny, że trzeba zaprosić więcej gości i tak dalej. Moje wesele zamknęło się w kwocie 10 tysięcy na 33 osoby. Długów brak, wesele było do rana.

Gość gość
ja tez miałam uroczysty obiad zamiast wesela, ale przynajmniej w bardzo eleganckim miejscu. My sobie zorganizowaliśmy takie kameralne wesele w hotelu Spichrz niedaleko Gdańska http://hotelspichrz.com.pl/hotel/. Mają świetną restaurację z tradycyjną polską kuchnia.

Gość gość
Obiad weselny to fajny pomysł, wiem to z doświadczenia. Woleliśmy urządzić taki obiad w naszym ogrodzie. Zamówiliśmy catering od www.lasuch.waw.pl, wynajęliśmy namiot i było naprawdę świetnie

Gość gość
Również wybraliśmy uroczysty obiad, zamówiliśmy catering od www.teleobiad.pl z Janek, jedzenie było smaczne, każdy był zadowolony

Gość gość
coraz więcej par decyduje się na uroczysty obiad zamiast wielkiego wesela - wiadc to także po ilości ofert niewielkich restauracji jakie ogłaszają się na http://www.gdziewesele.pl/

Gość gość
A gdzie wybieracie się po weselu ? y własnie dokonaliśmy rezerwacji na nasz miesiąć poślubny.... noo raczej tydzień poślubny w Zakopanym do http://kotlarskiapartamenty.pl/. Mam nadziej , że bardzooo milo spędzimy ten czas razem.

Gość kalineczkala
Na naszym "weselu", a właściwie skromnym przyjęciu, było tylko 25 osób - i było cudownie! Wcale nie trzeba weselicha na 200 osób, ważne jest, żeby ten dzień spędzić z bliskimi osobami i po swojemu.My zaprosiliśmy swoich gości do restauracji Akademia, gdzie zjedliśmy pyszny obiad i tort, piliśmy wino i wspólnie świętowaliśmy ten cudowny dzień. W życiu nie zamieniłabym się na wielkie wesele ;)

Gość gość
To jest wyjscie do restAuracji.