Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meteor

Gdzie wy na litość boską poznajecie swoje drugie połówki?

Polecane posty

1. Pole namiotowe w Mikołajkach. 2. Egzaminy wstepne na studia. 3. Studia 4. Studia. 5. Studia. 6. Kumpel kolegi. 7. Kumpel z pracy. 8. Internet (gra RPG) Matko! Nie ma czegoś takiego jak \"druga połówka\"!

Pod bramą stojąc z browarem zimową porą :) I jestem najszczęśliwiej zakochaną dziewczyną :) Miłość jest piękna :*

Gość up.....

Gość agnesina
ja mojego poznalam w pubie na imprezie

Gość TO MOŻE INACZEJ
PRZECZYTAJCIE PROSZĘ!!!! Pytanie pomocnicze: skoro wychodzi na to, że partnera/kę można poznać wszędzie, to co w takim razie robiliście, że ich poznaliście? Może to nie kwestia miejsca, tylko zachowania w tym miejscu...? Już sama nie wiem. :(

tez w necie. w zyciu w to nie wierzylam i nie szukalam. chcialam poznac wiecej ludzi (raczej dziewczyn) bo brakowalo mi troche znajomych. w zyciu przed nim nie spotkalam sie z nikim z neta. z nim tez nie chcialam bo sie balam :D a zachowywalam sie.. normalnie. bylam soba, chociaz moze troche na poczatku wystraszona soba :) nie umiem pomoc z tym jak sie zachowywac bo nic niezwyklego nie robilam wiec sama nie wiem czemu wybral mnie.

Gość agnesina
Ja mojego poznalam w pubie i sama zaczepilam pytajac sieczy ma zapalic. On powiedzial TAK i teraz od 5 lat ciagle mowi mi tak:))) Normalnie nie zaczepiam facetow sama ale wtedy bylam lekko wstawiona i bardzo pewna siebie. Chyba ta pewnosc siebie i przekonanie o wartosci sprawilo ze tak latwo mi sie go poderwalo.