Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alisssaaanrra

mezolians a wspolczesnosc...

Polecane posty

Gość alisssaaanrra

nie wim czy dobrze pisze choc to forum nazywa sie uczuciowe a miwlasnie chodzi o milosc. Jesytemz moim facetem od roku mowi ze mnie kocha a ja go rowniez kocham,w sumie swiata po za nim nie widze.jestesmy jescze bardzo mlodzi i moze duzo sie zmienic.jestesmy wrecz chyba zamlodzi by cos planowac i sugerowac ze nasza milosc bedzie do koncA ZYCIA ,choc chce z nim spedzac kazda chwile ale jest problem bariera....on jest strasznie bogaty jego rodzice sa wyksztalconymi ludzmi na wysokim stanowisku on jest ich wypieszczonym jedynakiem,ja mam 2 rodzenstwa matka nie pracuje a ojciec jest na emeryturze gdyby nie to ze studiuje i pracuje nie mialabym co ubrac i co jesc.on wie jak mieszkam a mieszkam tak jak mieszkano dawno temu kanapa piec kaflowy....on w domu ma luksusu ...boze kocham go ale boje sie ze kiedys rodzice powiedza zostaw ja bo jest za biedan..boje sie ze kasa nas kiedys rozdzili wiem ze to glupie ale to sa inne sfery inne wytychowanie iinne wszytko...czy nie powinnam poszukac sobie normalnego faceta....kurcze yczecmi sie chce jak to pisze ...;(

znając życie już mu tak gadali. rodzina dawne kochanki- pewnie z zzazdrosci. Na poczatek on musi ci udownic ze cie kocha. po czyjej stanie stronie, kochanki czy twojej. kogo uratuje jak bedziecie obie tonac ciebie czy bogatą, dzieki niemu kochance? ponadto kto dla niego jest cenniejszy? kochanica czy ty? najpierw to sprawdz:)

Bo u takich ludzi jets tak, ze bogacz bogaczowi tyłek lize. Czyli jak kochanica boagta bedzie miała zle.. to nią sie zajmie powie cos co ciebie skrzywdzi - ty sie nie liczys bos z inej sfery niz ona, ona sie liczy bo sa na jednym wozku, co znajomi o nim powiedza itp. takze uwazaj...

Gość alisssaaanrra
wiem ze mnie kocha ....jestem z nim poltora roku prawie...czy to ze jeest bogaty ma naprawde taki wplyw?

bogactwo zmienia ludzi.. staja sie płytcy.. zyją pozorami...patrza tylko aby inni dobrze o nich mysleli itp. ty kochasz a on? muisz to spr zyciem. kogo bardziej ceni? itp:)

Gość Mezalians
Niechlujne pisanie jest gorsze od biedy!

Gość alisssaaanrra
mausia i taus sa dla neigo wazni ale mnie tez kocha wiemo tym ale boje sie..

Gość alisssaaanrra
czy przeszkodą może być to, że uzależniłam się od delikatnego smaku jego stolca? proszę o poważne i szczere wypowiedzi, drogie koleżanki:)

Gość taka prawdaa
mysle ze nie masz racji:o Potrafisz logicznie wyjasnic dlaczego, miałby oczekiwac od Ciebie bogactwa? Jeżeli mu sie podobasz i odpowiadasz intelektualnie to przeciez nic wiecej nie trzeba. Wydaje mi sie ze miałby wiekszy problem gdyby było odwrotnie - Ty bogata on biedy.

nie kazdy zasługuje na poprawne pisanie:) jesli cennas ty to pisz poprawnie:) jesli nie, pisz ot tak:)

Gość Mezalians
Do Tamit "bogactwo zmienia ludzi.. staja sie płytcy.. zyją pozorami...patrza tylko aby inni dobrze o nich mysleli itp." - ale pieprzysz glupoty :O

Gość Mezalians
Ja mozna powiedziec bogaty= zly a biedny = dobry? To ze ktos nie ma pieniedzy nie pozbywa go zlosci,zawisci , zlych uczuc! Gdyby bylo jak mowisz , mordertwa bylyby "specjalnoscia" bogatych , a wiemy ze tak nie jest ....

Gość prawie we łzach
pie.r.do.lenie o szopenie:O kasa nie zmienia wszystkich ludzi, a ci, których pieniądze zmieniają nie zasługują na czyjąkolwiek uwagę, bo to zwykli prostacy, ochydni, tępi:O

bogactwo zmienia ludzi.. staja sie płytcy.. zyją pozorami...patrza tylko aby inni dobrze o nich mysleli itp.\" to prawda. bogaty jak cos robi to z korzyscią dla siebie, biedny bardziej z serca. jak to nieprawda? prawda bogaty ma znajomą bogaczke- czesc kasy dorobiła sie dzieki niemu-praca, rady, i biedną znajomą. Myslisz, ze czyje uczucia go obchodza? bogatej.. bo sa z tego samego szczepu, a co powiedza o nim inniii.. i mowi cos co wie ze zrani biedna ale ona sie nie liczy liczy sie boigata znajoma

Gość pysszkotka
po pierwsze jest z toba dlugo po drugie wie ze ejstes biedna i mu to nie przeszkadza po 3 cie skoro cie kocha to jest najwazniejsze nie mysl co bedzie potem ciesz sie teraz lepeij rok z fajnym facetem niz cale zycie z pedrakiem pozdrawiam

Uwazaj tylko by to nie było tak, ze jest z Tobą ale słodiz innej np bogatej znaojem, bo kiedys tam spał z nią i ona sobie raptem przypomniała ze musi dbac o reputacje. to wymyslili bajke o związku itp. co trwał miesiac:P ale o tym ze rok wczesniej dupy dawała z korzyscia dla siebie zapomnieli sie juz podzielic ze swiatem bogaczy:P To jets przykre.. jets z Tobą ale wazne dla niego innaa.. itp.