Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasłużona

ten topik to cmentarzysko naszych marzeń...

Polecane posty

Gość zasłużona

złóżmy tu marzenia, które wiemy,że sie nigdy nie spełnią..albo że szanse na ich spełnienie są minimalne. Moje-bycie z pewnym sławnym panem(heh nie jestem nastolatką,miałam okazję go poznać,nie jest gwiazdeczką typu zakościelny,raczej mniej znany,ale jak śpiewa...ciary!No i plus zajebista osobowosc. Wyjazd do Nowegu Yorku i życie tam na fajnym poziomie

Gość onaona ona
nie ma czegoś takiego jak cmentarzysko marzeń!!!!!!!!!!!!! Zawsze trzeba wierzyć w siebie. Dlatego nic tu nie wpisze bo wszystko jeszcze może się wydarzyć w moim życiu.

ja mogłam być partnerką dwóch sławnych osób (aktora i muzyka) ale nie było to moje marzenie,więc chyba się tu nie kwalifikuje :) A marzeń \"niespełnionych\"..chyba nie mam... bo wszystko się może zdarzyć. CZego żałuje to to,że jednak nie zdecydowałam się na studiowanie weterynarii..ale też przeżyję :) bo tylko część wiedzy poodawanej tam mnie interesuje a tego zawsze jakoś mogę się dowiedzieć bez studiowania kilkuletniego.

Moim marzeniem było studiowanie anglistyki bo zawsze chciałam mieć coś z tym językiem do czynienia. Wybrałam co innego, a po ang i tak mówię codziennie:) Moim marzeniem był romantyczny mężczyzna z długimi włosami, flanelowej koszuli w kratę, gitarą i z różą w zębach, najlepiej muzyk rockowy. Na szczęście mi przeszło. Tzn w zębach tylko róża, gitara nie:-D

Gość trusski
a ja chce sie dostac n wymarzone studia i je skonczyc, zalozyc wlasna kancelarie no i oczywiscie zeby moja kruszynka byla najpiekniejsza dziewczynka na swiecie i zeby wyszlo mi z facetem ktorego kocham :)

Gość dlldl
nigdy nie będę mieć 5-ciu mln dolarów, pewne na 100% :(

W 1989 roku jak wychodziłem z wojska marzyłem o życiu w normalnym kraju. Do dziś wile sie w mentalności moich rodaków nie zmieniło. Marzenie natomiast nadal mogę spełnić, wyjeżdżając z tego kraju. :o

Gość w białym staniku
moim marzeniem jest żeby moj były chlopak mnie kochał

Moim marzeniem jest ze mój najlepszy przyjaciel mnie pokocha, ponieważ ja kocham go bardzo bardzo mocno i on o tym wie, ale na razie niestety nie odwzajemnia moich uczuc i zapewne nigdy ich nie odwzajemni. Chcialabym bardzo aby to uczucie we mnie umarło, ale chyba nie dam rady. Nie potrafię zbudowac żadnego związku, krzywdzę ludzi którzy sie do mnie zbliża bo cały czas mysle o nim i o tym dlaczego ta najprawdziwsza jedyna milość pozostala nieodwzajemniona. Bo myślę że naprawde kocha się tylko raz. Teraz pozostało mi albo byc z kims z rozsądku, albo zostać sama przez całe życie.

Gość kuyxdy6asrf

Gość GFDGDFHD
MOJE MARZENIE ZEBY PRZESTAC MARZYC

ja marze o tym zeby miec taki magiczny pierscien ktory bedzie spelnial moje wszyskie zyczenia w nieskonczonosc... jeejciu! ja bym byla perfakcyjna w kazdym calu, napierw bym sobie zrobila doleczki w policzkach;)

Gość a ja zawsze marzylam
by miec taka czapke niewitke , maze o takiej do dzisiaj, choc wiem , ze to utiopia....

Gość a ja zawsze marzylam
marzenia jak ptaki

Gość chciałabym.............
chciałabym być ambasadorem...

Gość Chcialam byc...
architektem, ale nie mam do tego zdolnosci.Chcialam pojechac na Sokratesa do Szwecji ale moja mama wowczas zachorowala. Marzyl mi sie facet ktory bedzie ze mna plywal i chodzil po gorach. Moj tego nie znosi, itd. Ale parodia ;)

Gość to ze
bedziemy razem szczesliwi, juz w to nie wierze

Gość musisz sie wyluzować
marzę o dziecku

debile. tu sie wpisuje marznie które się nie spełnią !!!!!!!!! :o czytanie ze zrozumieniem jest dla was za trudne??? :o

???????????? marzę o własnym dziecku -które sama urodzę a nie mogę zajść w ciąże to jak może mi sie spełnić to marzenie????

aha ,oki :-) bo juz się obruszyłam ,niepotrzebnie ;-)

cmentarzysko marzeń??? jak to przeczytałam to .. zdziwiona byłam bardzo. jak można pogrzebać własne marzenia?? przecież one własnie po to są aby do nich dążyć, nawet jeśli wydają sie nieosiągalne. a Wy jak uważacie? pogrzebac marzenia? czy to możliwe? wg. mnie to raczej pogrzebanie swojego szczęścia bo spełnione marzenia to dopiero Cud - Cud szczęścia! http://www.niebonaziemi.pl/kartka/index.php

Chciałabym, żeby życie było prostsze...żeby nie trzeba było o każdą rzecz walczyć, wysilać się, cierpieć:( A z takich bardziej przyziemnych i możliwych to...od jakiegoś czasu marzy mi się założenie normalnej rodziny, posiadanie własnego mieszkania (o domu nawet nie śmiem myśleć), kota i psa:)

Gość Aisza 24
Chcialabym dostac prace jako nauczycielka jezyka rosyjskiego, niestety w woj. podkarpackim a konkretniej na jego poludniu to nierealne;( dla kogos to moze śmieszne, dla mnie największe marzenie:(

Gość 75c i 70 w pasie

widzę że o własnym koncie, czyli jakimś mieszkanku, nie wspominam o domeczku nie tylko ja marzę :) wierzę ze się kiedyś spełni :)