Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdjsojfos

Jak nalezy prostowac wlosy aby sie utrzymalo do zmycia???

Polecane posty

Gość sdjsojfos

Gość kalodjdg
zalezy od wlosow i prostownicy... warto uzyc mleczka wygladzajacego lub jedwabiu przed uzyciem prostownicy a po wszystkim utrwalic lakierem powinno wytrzymac do zmycia

Gość sdjsojfos
Kupilam sobie jedwab z Dove i w sumie grzywka mi sie trzyma,ale jak potraktuje ja lakierem no a do reszty wlosow uzywam samego Dove ale niewiem czy cos to daje,wlosy zaczynaja mi sie podwijac :-/Chcialabym miec idealnie proste,ale takie mam tylko zaraz po wyprostowaniu.Z Fructis krem jest podobno dobry,na opakowaniu nawet pisze,ze chroni przed wilgocia ale czy to prawda to musialabym sama sie przekonac.Tez mam dziwne te wlosy bo od polowy wlosow mam krecone,inaczej by sie prezentowaly jakbym miala od samej nasady,ale coz.A co do lakieru to niewiem czy to jest dobry pomysl.Zastanawialam sie nad tym ale nie chce miec sztywnych wloskow :-/Jest jakies inne rozwiazanie???

Gość kalodjdg
chodzilo mi o jedwab nar\turalny z alonu fryzjerskiego lub niektorych drogeriach.... chyba biosilk czy jakos tak.... ja miałam frucvtis mleczko ale na moje dzialal tak sobie...tez mam krecone od polowy bo mialam kiedys trwala...... teraz mam sunsilk bardzo fajny

Gość sdjsojfos

Gość ciekawwwwwwwwwwwwwwwwwwwa
do - kalodjdg masz sunsilk fioletowy ???

tez mam ten sam problem:( musze je prostowac ale boje sie ze bardzo je zniszcze:(

prostowane zelazkiem wlosy wymagaja szczegolnej ochrony. nie tylko po to, aby sie nie skrecaly samoistnie, ale przede wszystkim, zeby po kilku miesiacach nie byly polamane, przesuszone i wypadajace. wiem, co mowie z praktyki :) polecam http://www.ceneo.pl/711172 - olejek, mega wydajny, uzywa sie kropelki doslownie a opakowanie ma 150ml, po pierwsze przygladza idealnie wlosy nie sklejajac ich - nie robia sie posklejane \'strąki\', po drugie odzywia wlosy i chroni przed temp zelazka. polecam tez http://cgi.ebay.pl/SCHWARZKOPF-OSIS-FLATLINER-IRON-SERUM-200ml_W0QQitemZ330127247055QQihZ014QQcategoryZ11860QQcmdZViewItem - naklada sie przed prostowaniem - wilgotna mgielka, tez doskonale odzywia i chroni wlosy. no i polecam dobra prostownice - moja mimo wlosow naturalnie krecacych sie w sprezynki prostuje na druty i efekt utrzymuje sie do mycia - chyba ze deszcz mnie spotka ;)