Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam to rozumieć

Chłopak mi powiedział że często sobie wyobraża że uprawiamy razem sex...

Polecane posty

Gość jak mam to rozumieć

A jeszcze ze sobą nie spaliśmy. Jak mam to rozumieć?! Jak go o to spytałam to tylko się roześmiał :-O

mi tez tak czasami chlopak mowil jak jeszcze nie wspolzylismy i co, i nic mi czesto to mowil jak bylam baardzo zdenerwowana bo powiedzial mi ze go to podenia wiec ja tu bym sie jakiejs aluzji nie dopatrywala jesli chlopak jest na tyle madry to wydaje mi sie ze takie teksty nie sa po to aby cie zmusic do seksu

Gość jak mam to rozumieć
On to niby tak żartem powiedział, ale jakoś dziwnie się poczułam. Spotykamy się od 2 miesięcy.

Gość jak mam to rozumieć
Ale to jeszcze nie wszytko :o on mi powiedział, że często też wyobraża sobie sex ze zwierzętami :o co robić??? :(

Gość AlpejskieMleczko
Cos czuje,że masz około 16 lat ..dlatego wciąż nie rozumiesz....i z tego by wynikało,że masz napalonego,zdrowego chłopaka.

Gość jak mam to rozumieć
Oprócz tego czasem wkłada mi rękę do majtek i wyciaga mi rodzynki z odbytu... czy to znaczy, że marzy mu się sex analny ze mną?

Gość jak mam to rozumieć
Skoro chce się ze mną kochać to nie może tego po ludzku powiedzieć, tylko jakieś takie podchody... Czy wszyscy faceci tacy są?!

Gość AlpejskieMleczko
Nie nie wszyscy .. są tez tacy co duzo gadaja a nic nie robia..nachrzaniaja w kółko co i jak z Toba zrobia a jak sama majtek nie zdejmiesz to nic ..dupy nie ruszy