Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dexxxter

Seks w prezerwatywie nie powinien się nazywać seksem tylko półseksem

Polecane posty

Wiesz, nie wiem. Mój były chłopak jakoś sobie nigdy nie wyobrażał że miałabym połykać jego spermę i że to jest jakiś dowód bóg wie czego:O Kiedy o tym kiedyś rozmawialiśmy, on powiedział, ze czułby sie dziwnie i w ogóle nie chciałby, żebym tak kiedykolwiek robiła. Dla niego to już jest przesada. O innych się nie wypowiadam. Ale pewnie inni teraz nie siedzą na forum erotycznym rozmyślając o tym, że seks z gumą jest dla dziwek:O Tylko są ze swoimi dziewczynami... A co do genów- tabletki hormonalne, w ogóle hormony mają tragiczny wpływ na układ krążenia. I to już nie zależy od genów. Jak sadzisz, dlaczego wiele kobiet, które przed ciążą nie miały kłopotów z żylakami, nagle w trakcie ma żylaki, puchną im nogi itd.? Właśnie od hormonów. I nie ma to zbyt wiele wspólnego z genami.

Gość tak szczerze
a moj facet nie chce z połykiem ,co ty tu pieprzysz o miłosći on mnie szanuje i nie oczekuje tego ode mnie pomimo tego ze ja chce

Gość tak szczerze
to było do faceta rocznik 1978

I kto by pomyślał ze w 2007 r. będą dalej się pojawiać poglądy o tabletkach promowane przez takie środowiska jak Radio Maryja. Czyli w oparciu o tabletki z przed 20-30 lat.

Do kogos tam wyżej- super:) Jeżeli dla ciebie wygląd włosów jest ważniejszy niż np. to, czy za 20 lat dostaniesz zawału serca, żylaków, hemoroidów, oraz będziesz mieć rozwalona wątrobę, to spoko. Jednak rzadko zdarza się ktoś, kto przyjmuje tabletki antykoncepcyjne przez 20 lat i nie ma skutków zdrowotnych.

Gość facet.rocznik.1978
Osobiscie polykanie mi nie przeszkadza, to znaczy gdy ja smycze jakiemus kolesiowi lage po same bile to lubie jak mi tryska w przelyk :classic_cool:

Gość Yyy... Deska czy to znaczy ...
... że Ty nie obciągasz z połykiem? 😭 Zburzyłaś mi cały światopogląd - idę skoczyć :(

Gość facet.rocznik.1978
Ja oczywiscie ze obciągam z połykiem :classic_cool:🖐️ i wylogowalem sie zeby sie wam przyznac, misie, ze jestem pasywnym gejem :D

Sory, facet, ale Twoje argumenty o RM sa nudne trochę💤 Tabletki, które u nas są dostępne np. w USA zostały wycofane, bo na skutek zatoru w mózgu zmarło po nich kilka osób:) Zastanów się, dlaczego bezwzględnym przeciwwskazaniem do ich przyjmowania jest palenie tytoniu... Bo jak palisz, to nikotyna zwęża Ci światło tętnic. I wtedy można zejść z powodu zakrzepicy na przykład:) Też ciekawe, ze np. taka kobieta jak najbardziej znany w kraju endokrynolog, który o hormonach wie wszystko, jest w ogóle ordynatorem największego w Polsce oddziału endokrynologicznego i całe życie się tylko tym zajmuje jakoś sama nie bierze i nigdy nie brała pigułek i mówi, z enigdy nie polecałaby ich własnym córkom:) Ale co ona wie... Pewnie jest z Radia Maryja:) W końcu Ty jesteś lepszym specjalistą.

Gość facet.rocznik.1978
wszystko mi jedno pod warunkiem ze po powrocie z pracy jakis misiaczek da mi swoj spocony owlosiony odbyt do wylizania :D

desko, desko No dobra, niech ci będzie. Ale jak przez kilka lat kobieta pobierze to nie zrobi sobie krzywdy. Np te kilka lat najpiękniejszego okresu w życiu, czyli młodości.

Gość facet.rocznik.1978
i widzicie - raz pisze na pomaranczowo a raz na czarno - a na czarno bo chetnie bym przyjal jakas czarna nigeryjska mambe w rozete az po same lyse kulki, moze byc i psia szmina, byle by mnie grzmocilo jak mlotem pneumatycznym :D

Tak jak pobierze kilka lat... No na serio:O Nie wiem, co Cię dzisiaj dopadło, człowiecze:O Pobierze kilka lat, a potem niech zdycha i choruje, znajdziesz młodszą i nie będzie Cię to interesować, prawda?:) Dosłownie, im dłużej przebywam na tym forum, tym bardziej doceniam wszystkich ludzi, z którymi przebywam na co dzień i których znam... I też jeżeli ktoś myśli, że faceci reprezentują tylko takie poglądy, jakie można tutaj przeczytać, to jest w dużym błędzie. Mam nadzieję, że co mniej doświadczone osoby nie biorą tego wszystkiego do siebie, bo poza tym forum, można jeszcze spotkać normalnych ludzi, którzy nie myślą tylko o własnym koniuszku a ich życie wewnętrzne nie ogranicza się do produkcji spermy oraz trawienia.

Gość pierdzielisz
"Ale jak przez kilka lat kobieta pobierze to nie zrobi sobie krzywdy. Np te kilka lat najpiękniejszego okresu w życiu, czyli młodości." tak, i moze sobie spierdolic cale zycie. Myslisz, ze jak 17 letnia dziewczyna bierze tabletki anty, to nie pozostawi to sladu w jej organizmie? Dla mnie jest to sliska sprawa i w zyciu bym nie chcial, zeby moja kobieta brala tabsy, chocby miala 25 lat. To jest ingerencja w ludzki organizm, a to z reguly jest niebezpieczne. a teraz czekam na twoja wypowiedz, ze pewnie slucham RM.

Gość Yyy... Deska czy to znaczy ...
Zamiast brać pigułki jest lepsza i przyjemniejsza możliwość: obciąganie z połykiem :classic_cool: Obciągając z połykiem masz gwarancję, że: - facet będzie zachwycony (nie ma w seksie nic przyjemniejszego niż dobrze wykonany OZP) - nie zajdziesz w ciążę - znacznie redukujesz ryzyko złapania jakiejś choroby wenerycznej Dlatego powinnaś, podobnie jak każda inna kobieta, obciągać z połykiem. Obciąganie z połykiem ma też wiele innych zalet: - nie musisz się nawet rozbierać - możesz obciągać wszędzie, np. w kinie, w parku, czy na dyskotece - łatwiej to zrobić dyskretnie niż uprawiać seks - nie musisz się potem wycierać i nic Ci nie wycieka - nie męczysz się fizycznie tak jak przy seksie - dostarczasz swemu organizmowi naturalnego białka Jak sama widzisz, powinnaś koniecznie zmienić podejście do tematu i zacząć obciągać (z połykiem, rzecz jasna).

Gość w ogóle kobieta która nie ozp
na pewno nie kocha faceta - bo gdyby go kochała, to by obciągała :classic_cool:

Nie przesadzajmy, że seks z gumką nie jest seksem... fakt, bez gumki jest przyjemniej, ale to nie znaczy, że trzeba umniejszac jakość seksu \"z\". Każdy lubi co innego, jednej kobiecie wystarczy zabawa piersiami żeby miała orgazm, na inną trzeba za przeproszeniem nasrać, żeby wzbudzić w niej jakieś doznania. Natomiast jeśli chodzi o tabletki anty, to jest to temat rzeka i zawsze będą zwolennicy i przeciwnicy. Nie można posługiwac się skrajnymi przypadkami, bo mnóstwo kobiet bierze tabletki i nie ma żadnych dolegliwości. Oczywiście, że hormony to ingerencja w organizm i może to w jakiś sposób szkodzić, ale wątrobę rozwala tez alkohol, tłuste żarcie, antybiotyki i wiele innych rzeczy. Uważam natomiast, że faceci nigdy nie powinni wymagac od partnerek, żeby brały tabletki jako argument podając fakt ich niedostatecznych doznań :O

Możecie twierdzić różne rzeczy, ale nie twierdzcie ze na dłuższą metę potrzeby seksualne faceta przy gumie będą zaspokojonme. Bo to brednia.

facet, nie wypowiadaj się w imieniu całego gatunku samców, bo jest ich miliony na świecie, nie jestes jedyny, niepowtarzalny, a Twoje racje nie muszą sprawdzac się w każdym przypadku :)

moonisia Może i masz rację. Bo może i są też ludzie, którzy macając kogoś w cianej rękawiczce lubią to tak samo jak macanie gołą dłonią. Jesli są ci dródzy to i uwierzą w tych pierwszych. :-D

Ja nie wiem - facet ty chcesz zaspokajać się kosztem zdrowia swojej partnerki?

facet nie rozumiesz mnie :) ja również wolę seks bez gumki i wiem, że dla faceta to lepsze doznanie czuć to ciepło miękkość i wilgoć i nie kwestionuję tego, że dla każdego z Was bez jest lepiej niż z, ale nie można mówić o niezaspokojeniu potrzeb seksualnych kiedy kochasz się z gumką.. zapsokojenie nie opiera się tylko na samym stosunku, ale jeśli Tobie wystarczy samo wkładanie nieogumionego fiuta w cipkę żeby móć nazwać się zaspokojonym to naprawde współczuję :)

Gość kochanie chcesz
zaspokajać się kosztem mojego zdrowia ? ps. Koniec tych głupot na dziś 👄

Jak na razie temat zdrowia nie jest rozstrzygniętry. Wyników badań nie znam. Mi nie chodzi o to ze kobieta powinna brać za wszelką cenę. Chodzi mi o to że seks w gumie zawsze będzie jakościowo znacznie gorszy. Na początku znajomości to mniej przeszkadza. Ale poóźniej jest to coraz bardziej irytujące i osłabia radość z seksu. Gumy strasznie ograniczają czucie, bo są baaadzo ciasne. No i nie można przez gumę czuć tak jak bez. To przezcież oczywiste. Podobnie jak to że różnica jest OGROMNA

moonisio. Nie przypisuj facetom żeńskich cech. U nas też emocjonalne sprawy są ważne. Ale u kobiet ważniejsze. Predzej facet z mikropenisem zaspokoi porzeby kobiety, niż kobieta faceta gdy on ma gumę. Na początku owszem, ale później już nie bardzo.