Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eciamarfecia

piosenki do śpiewania przy stole na przyjęciu weselnym

Polecane posty

Gość eciamarfecia

witam. potrzebuję piosenek do śpiewania przy stole podczas przyjęcia weselnego. ostatnio byłam na weselu kolegi i goście śpiewali i było super. chodzi mi o coś typu "Hej sokoły", czy "Hej z gory, góry,jadą Mazury" itp. dzięki

Gość nie lubie q
porzygac sie mozna, co za glupota

To są przyśpiewki weselne (lub biesiadne) :) Najczęściej spotykane to: - Szła dzieweczka - Miała baba koguta - Upływa szybko życie - Gdybym miał gitarę - Czerwone Jagody - My Cyganie - Serca dwa - Góralu, czy ci nie żal - Jarzębino czerwona - Wszystkie rybki śpią w jeziorze - Bella Marii (Marie) - Przepijemy naszej babci - Rezerwa - Siekiera motyka - Tylko we Lwowie - U cioci na imieninach - Hej, Sokoły (lub Ukraina) - Upływa szybko życie - Zabrałaś serce moje - Zasiali górale - Chachary Oprócz tego cała masa składanek :) Jeśli zaś chodzi o piosenkę, o której wspominała \"ŁAŁŁ\", to jest to tzw. KALENDARZ :)

Gość eciamarfecia
dzięki Wedding Planner, kochana jesteś

Gość eciamarfecia
mam jeszcze jedno pytanie, gdzie mogę znaleźć teksty tych przyśpiewek?

Gość eciamarfecia
już znalazłam. jeszcze raz dzięki. WP chyba sobie zapiszę twój mail. pewnie się kiedyś odezwę. ślub za rok, więc jeszcze mam czas, ale będę potrzebować pomocy. dzięki stokrotne.

jak sie towarzystwo poopija to sami zaczna przyspiewki ;) zobaczysz, jeszcze sie wstydzic bedziesz ;) czasem takie świntuszenie odchodzi ze szok ;)

Gość gość
Łowickie chłopaki. Najlepiej sie bawimy przy nich :)