Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Og贸rowa

Co dobrego z og贸rk贸w?

Polecane posty

Go艣膰 Og贸rowa

Podajcie jakie艣 przepisy z surowych og贸rk贸w:)mam ich ton臋 na dzia艂ce, wcinam same, z sol膮, mizeri臋...moge tak bez ko艅ca, s膮 pyszne, chrupi膮ce i s艂odkawe, ale mam ochot臋 na co艣 nowego , w jakiej艣 nowej wersji:) Pomo偶ecie;)??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
艣wie偶e og贸rki pycha :D ja czesto robie je z sosem knorr lub sa艂atke. kaszka kuskus og贸rek 艣wiezy papryka szczypiorek kukurydza s贸l,pieprz majonez

Udost臋pnij ten post

darianka---masz mo偶e jaki艣 ciekawy ch艂odnik???? bo warzywnych to jestem cie艅ka.

Udost臋pnij ten post

ogorowa, z ogorkow mozesz zrobic tzatziki i podawac je razem z grillowanym mieskiem, grzankami, ziemniakami pieczonymi czy czym tam jeszcze chcesz poza tym mozna je poddac..hmm..obrobce cieplnej ;) i zrobic np ogorasy faszerowane miesem i zapiekane albo obrac, pokroic w grube plastry (no, tak z 1 cm), wyciac gniazda nasienne, obtoczyc w mace i usmazyc...jak cukinie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dekoracyjka
1.mizeria na slodko 2.mizeria na slono 3.mizeria z octem 4.platy ogorkow z jakims bialym serkiem na wierzchu, moze byc np.serek wiejski, na to sol, pieprz, do tego bagietka i kolacja jak znalazl :-) 5.ogorki malosolne 6.przerozne salatki, np. z gyrosem 7.na kanapki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Og贸rowa
Mniam! Dzi臋ki! Zapomnia艂am w艂a艣nie o tzatzikach. Ma艂osolne b臋d臋 robi膰, jak 艣wie偶e mi si臋 znudz膮(czyli niepr臋dko;) ) A jak zrobi膰 ch艂odnik i te nadziewane mi臋sem? Mo偶na nadzia膰 jakim艣 farszem bez mi臋sa? Bo ch艂op nie 偶re mi臋sa:) Mo偶e jaki艣 farsz grzybowy, albo jakie艣 grzybki z ry偶em...macie jak膮艣 koncepcj臋? no i to sma偶enie jak cukinia...jak smakuj膮? Nie mog臋 sobie wyobrazi膰 kotlet贸w z og贸rk贸w, chocia偶 cukiniowe uwielbiam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eve66
Uwielbiam kafe- w艂a艣nie wesz艂am tu by za艂o偶yc taki temat ,a on ju偶 sobie jest :D Te偶 czekam na ciekawe pomys艂y- mizeria ju偶 mi si臋 przejad艂a, a w lod贸wce czeka jeszcze z 4kg og贸rk贸w ;)

Udost臋pnij ten post

a sa艂atki (sur贸wki?) z og贸rk贸w,pomidor贸w,cebulki..rzodkiewki,szczypiorku,czyli samych pyszno艣ci,zale偶y co pod r臋k膮 :) Ja bym to mog艂a ca艂y rok je艣膰 :) Super do obiadu i na kolacj臋,ja zawsze wk艂adam do takiej sa艂atki bu艂k臋 z mas艂em,偶eby troszk臋 nasi膮k艂a i jem takie pyszne,mokre i glamdziate co艣 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eve66
acidofilna / kwasoch艂onna?? ;) / To jak jest z tym sma偶eniem? Jako艣 nie widz臋 tego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eve66
KaleidoStar - r贸偶ne sa艂atki to ja jem na codzie艅 ,ale mam taki urzodzaj og贸rk贸w,偶e to musia艂aby by膰 sa艂atka tylko og贸rkowa ;) by wyje艣膰 to wszystko. A og贸rki z tych d艂ugich - do s艂oik贸w si臋 nie nadaj膮/ z reszt膮 nie umia艂abym ;P /

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upaaaaa
upaaaa

Udost臋pnij ten post