Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hggff

Super temat o kupach na basenie D

Polecane posty

Gość supoerrrrr
"TO SIE NIESTETY ZDARZA :/ Kiedyś podczas wypoczynku w Turcji w jednym z basenów podczas nurkowania znalazłam... kupę! Nie wiem czy ktoś ją wkońcu sprzątnął, leżała tam do końca mojego pobytu. A basen piękny, duży, woda ciepła, wokół palmy... :/ Mój brat już nie wszedł do tego basenu."

Gość a fuj.....
:o:o

moj kolega mowil ze kiedys zanurkował a tu niespodzianka na dnie ......;) nie musze chyab pisac co ;) ja ogolnie mam wstret do basenow :o mam gdzies ze jest chlor jak sobie pomysle ile tam ludiz sie kapie ile dzieciakow sika do tej wody ( mam nadzieje ze tylko dzieciaki :o ) to mi sie odechciewa siedenia w tej wodzie

ja sie spotkalam z opiniami ze ktos sie wymoczyl na basenie tyo juz sie nie musi np wieczorem kapac nnoooo boo sie juz umyl przeciez hahaha ;)smichh na salii:classic_cool:

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
:-o

Przynajmniej raz w tygodniu sanepid pobiera próbki do badania,jesli wykryje w nich bakterie kałowe zamyka kąpielisko,dlaczego wy jesteście tacy naiwni.

poziomka moze w duzych miastach tak i w duzych kapieliskach ale uwierz mi ze w basenie w mojej miejscowosci takiego czegos nie ma wode tak zmieniana jest od swieta i ja nawet bym tam palca nie wlozyla

Gość nie chodzę na basen
i fajnie

Gość W morzu są jeszcze
gorsze syfy a ludzie sie kompią

Gość Wiem tylko
Ostatnio byłam z koleżankami w pewnym mieście, gdzie poszłyśmy nad jeziorko. Brodziłam sobie w wodzie, właśnie wchodziłam głębiej, kiedy usłyszałam rozmowę chłopczyka i dziewczynki (ok.7-8lat) c: Patrz jaka ta woda ciepła jest w tym miejscu. tam jest zimna. d: bo ja nasikałam tutaj! Dziewczynka krzyknęła to głośno, ze wiele osób usłyszało. Dzieci wybuchnęły głośnym śmiechem. Czym prędzej wyszłam więc z tej wody. To nie były już małe dzieci, które tego nie kontrolują i nie potrafia dobiec do lasu chociazby...A tak robi wiele ludzi. Ratownik nie zareagował.

Gość casddd
u mnie w liceum byla sytuacji ze w basenie cos plywalo... kapalysmy sie wtedy i zauwazylysmy .. byl to batonik snikers.. jednak zawolaalysmy ratownika i mowimy: "prosze pana w tym basenie plywa gówno" a on nagle z przejeciem wola nauczycielke od wf " Wandzia w basenie znowu plywa gowno" na to wszystkie z wrzaskiejk wyszly z wody skoro znowu !!!!!

Gość nieznosze myrevina smenta
Myrevin tradycyjnie nie zazadowolony.Co w tym dziwnego myrevinie?i tak nie udzielasz sie na temat jedzenia kup czy sexu...wez idz lepiej i nie pokazuj sie tu z tą mordką:O