Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zdrowa

Mójemu facetowi...

Polecane posty

Gość jestem zdrowa

wyskoczyło coś bolącego na języku i mówi , że to odemnie się zaraził czymś jak robił mi minetkę! Ale mnie to wkur... To jakieś zapalenie kubka smakowego albo coś a ten takie teksty no! :-(

Gość dr języczek
ma racje :)

Gość jestem zdrowa
Ale ja jestem zdrowa, regularnie się badam, współżyję tylko z nim.

Gość nawet jesli
by sie czyms od ciebie zarazil to nie powinien ci takich wyrzutow robic, sory cham z niego

Gość pewnie że tak
zapytaj go czy na pewno tylko tobie robił skoro myśli że to od minetki. moze jakaś inna laska go zaraziła a on się ciebie czepia. zaraz mu mina zrzednie:)

Gość dobra rada zapyatj

to jest opryszczka. gratuluje faceta... zajebiscie jest miec swiadomosc ze facet uwaza ze jestes chora...

Gość jestem zdrowa
No wiem, że chamsko się zachował, wiecie jaka jestem wkur-wiona.... Ale opryszczka na języku?

Gość rzuc chama

Gość lol666
ale cham. rzuć go

Gość jestem zdrowa
czekajcie ide powiedzieć żeby otworzył dziub to obadam sprawę...

nie no nie wiem czy to poryszczka, ale podobnie boli. to nic groznego. tez tak czasem mam. np od zjedzenia osrych rzeczy.

Gość jestem zdrowa
No i awantura była! Co za baran no:-( Nie jest to raczej białe....

ej on jest jakis pojebany (sory)!!! niech idzie do lekarza i sie kurde dowie co to. a jak wroci to wypieprz go z domu, bo jestem na 100% przekonana ze to nie jest jakas choroba weneryczna. jaki idiota. dziwne ze Tobie na cipce nic nie wyskoczylo......

Gość jestem zdrowa
Moja cipka jest cała i zdrowa a ten dalej twierdzi, że to odemnie bo on nigdy nie miał czegos takiego itd. To mu wyskoczyło w pn tzn już w nocy go bolało a sobota i niedziela był sex

hahahaha sory, ale chyba az tak szybko to mu wyskoczyc nie moglo. skoro tak sie upiera przy swoim wyslij go jutro do lekarza. i jestem pewna ze lekarz wysmieje jego bezpodstawne podejrzenia. a Ty bedziesz mogla sie nanim odegrac. miesiac bez seksu. moze wtedy docecni.

Gość nie daj sie w konia
Mój były zaraził mnie opryszczką, wciskał mi że złapałam od jakiegoś gacha, a sam na dupy chodził! To tak gwoli ostrzeżenia. Kłamcy sami podejrzewają innych o kłamstwo itd. - to się nazywa projekcja.

Gość jestem zdrowa
On do lekarza nie pójdzie za Chiny, poza tym nie ma czasu... Strzeliłam już focha i tyle, nie będę się odzywała. Może po 3 dniach się kapnie, że chyba źle zrobił...Dodam, iż mieszkamy razem.

Gość dlatego kolegujemy się
a moze to powiekszony jeden kubek smakowy? takie bardzo male ale wystające i wypelnione krwią? cale czerwone? mi sie tak czasem robi z niczego. wystarczy to pecetą urwac. ale nie wiem czy to to samo a co do faceta to moze on sobie zartuje tylko ze sie od ciebie zarazil a ty tu odrazu ze cham

Gość zmotoryzowana
Powiedz, że zero seksu, dopóki się nie zbada. Może Cię zarazić przecież.

Gość jestem zdrowa
Też mi się wydaje, że to kubek smakowy...Raczej nie żartuje, tak czy siak to miłe dla mnie nie było, bo o higienę dbam, nie puszczam się, nie siadam na desce klozetowej nigdzie prócz własnego domu.

Gość jestem zdrowa
No nic, zobaczę jak się sytuacja rozwinie...Chyba muszę pomyśleć nad zmianą faceta bo 4 lata z jednym to za długo oj za długo