Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi jest żle

Komu jest żle???

Polecane posty

Gość mi jest żle

Gość galapaga
mnie tez jest źle:-(

Gość placzus
a mi jest najgorzej, moja ex po 3 miesiacach od rozstania ma jakiegos kochasia ktory ja kocha podobno. a ja tulam sie sam. ciekawe czy jest dla niego tak samo wredna jak była dla mnie ? :-)

Gość IWA...
MI JEST NAJGORZEJ. MOJ EKS PO DWÓCH TYG OD ROZSTANIA JUZ MA INNA.

Mi też źle... Od kiedy mnie zostawił jestem sama i nikt się mną nie interesuje... W domu ciągle konflikty... Zdrówko coś szwankuje... Zawaliłam studia... W pracy też mogłoby być lepiej... Ogólnie rzecz ujmując - JESTEM DESKĄ - PRZEGRAŁAM ŻYCIE! (cytat zaczerpnięty z kafe ;) )

pysiątko - ten pod blokiem zamknięty, a następny na koncu osiedla :P A to Peszek...

roxi zapraszam mam dwa w lodówie/:) a brak towarzystwa:)

pysiatko ciebie tez zapraszam ale mam tylko dwa , któras musi skoczyc do tego sklepu:)

Mam sok z wiśni od teściowej, ale się nie skuszę, :P mogłam się zaopatrzyc w 3 a nie w 2 aj... :P ;)

Hm... ja mam Veroni minelare, ale jakoś tak dziwnie ją pić... jakby profanacja...

Gość lilililili
mnie jest zle..........i to bardzo.........:(

Pewnie, Wy się napijcie razem... A ja będę tu siedzieć sama i się użalać nad swoim marnym losem...

To z nami chlup w ten głupi dziub :);) Zapomniałam, że ja juz nie mam co, ale Noe Cie poczęstuje ;)

Gość wakacyjna studentka
a mi jest zle bo:sa wakacje a ja pisze prace licencjacka a jak jej nie skoncze to nie bede mogla zdawac na studia magisterskie,i bede miala rok w plecy.Jest mi zle bo mimo ze mam pomysl na prace to jednak jakos slabo mi sie ja pisze..wolno itp.jest mi zle bo wszyscy znajomi (inni studenci)pojechali na wakacje.Moi sosiedzi robia sobie grila na balkonie a mnie to wkurwia ale mam fobie spoleczna i nie pojde im powiedziec ze mnie to wkurwia.jest mi zle bo moje jedyne sierpniowe plany wakacyjne kursza sie coraz bardziej ,a ja kupilam sobie dzis storj kapielowy i pewnie mi nie bedzie juz potrzebny.Jest mi zle bo spad mi karnisz (to na czym wiesza sie firanki) i nie moge sama go na powrot zainstalowac bo wisi zazwyczaj na wysokosci 3,2m a ja mam 158cmA bRAK owego sprzetu podowuje ze czuje sie w wynajetym mieszkaniu jeszcze bardziej tymczasowo(nie moge sie skupic na pracy).Mialam dzis zaczac diete ale nie zaczelam,sama nie wiem czemu.jestem tez hipochondryczka i z tego powodu tez mi jest zle.PROSZE O WSPARCIE!:(

Gość wakacyjna studentka
i robie literówki z tego smutku

Studentka Ty przynajmniej możesz tą pracę pisać, jej pisanie ma sens. A ja sobie mogę napisać w tej chwili sama dla siebie... W dodatku mam już 2 lata w plecy, a tu następny... Choć szczerze mówiąc już nawet mi się nie chce za to brać, zostanę ze średnim wykształceniem i chuj... W dodatku nie wiem, jak mam o tym powiedzieć rodzicom i to też mnie dołuje... Nikt nie jest w stanie mnie pocieszyć, bo tak naprawdę nikt tego nie rozumie... Jak ja coś zaczynam, to inni, że \"weź nic nie mów, mam dwa egzaminy w plecy\" A potem i tak we wrześniu prawie się uczyć znając życie nie będą, a pozaliczają wszystko... A poza tym wisi nade mną cała reszta, o jakiej pisałam...

Gość wakacyjna studentka
desiree 83, dzieki to prawda jest jeszcze nadzieja ze moze sie wyrobie ..mam przynajmniej mobilizacje.A ile masz lat? ja mysle zeby w wieku 23 zaczac kolejne studia od pierwszego roku..i to tez mnie doluje.Ze juz mam tyle lat a nadal szukam tego co chcialabym w zyciu robic.

Chyba z jakiegoś humanistycznego przedmiotu piszesz, skoro policzyć nie umiesz ;) Żart, mimo podłego nastroju od jakiegoś czasu zdarza mi się, taka złośliwość mojej natury ;) Tobie życzę powodzenia, na pewno się uda i wtedy cały zły nastrój minie.

Gość wakacyjna studentka
tak z humanistycznego:) 83 to rocznik?spoko..Takie sa skutki siedzenia i gapienia sie w monitor caly dzien.O i pryszcz mi wlasnie wyskoczy l:/

mnie jest zle .................. tak bardzo ze az chyba peknie mi serce........wciaz zadaje sobie pytanie dlaczego jestem ...........jaka jestem