Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda34

czy warto jechać do Rewala?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jagoda34

wpisujcie swoje doświadczenia z tą miejscowością :)

Gość jagoda34
jade w poniedziałek,miałam wybrać Pobierowo ale wybrałam Rewal,czy dobrze zrobiłam?

Gość pobierowo
jest blisko Rewala! Ale Rewal jest duzo lepszy.

Gość maly lordzie
bylas w Rewalu to opisz mi troszeczke.

Gość ludzie......to ja
pogoda ma byc 2 dni potem deszcz

byłam tam 3 lata z rzędu po miesiącu....bardzo miło wspominam to miejsce...pobierowo-pustkowo-rewal... jest to super miejsce, gdy nie lubi sie spędów ludzi, jak w wielkich nadmorskich miejscach...brrr...Ustka czy Międzyzdroje, są dla mnie koszmarne, wielka fala ludzi, tłok jak w środku dnia na Marszałkowskiej... a właśnie zachodnie wybrzeże ma ten klimacik...ten spokój... suuuper...

Gość swweet
Niechorze Rewal Pobierowo Trzęsacz jest OK :D

Gość Pobierowo bez ludzi
chyba zartujesz! bylam tam w tamtym roku. na polu namiotowym ledwo przejsc mozna bylo a na ulicach jak w mrowisku, doslownie! bylam zdumiona

w porównaniu z Ustką to i tak pikuś... ja tam uwielbiam te miejscowości...:)

Gość plackowata
Byłam w na wakacjach w trzęsaczu, jednak prawdę mówiąc więcej czasu spędzałam w rewalu:) Miejscowość sympatyczna i bardzo mi się tam podobało:) Nie przypomina wcale tych zatłoczonych, pełnych ,,gwiazd'' międzyzdrojów, ustek i innch kołobrzegów:) Ja bylam bardzo zadowolona mam nadzieję że ty też:) Pozdrawiam, życzę udanych wakacji:)

Gość jagoda34
mam nadzieje, ze ja tez spedze tam miłe chwile :)

Gość jagoda34
wpisujcie prosze

Gość Marta :)
Jest tam przecudownie :) Piękne zachody słońca , polecam bo byłam rok temu i w tym roku także się tam wybieram :) Nie jest to miejscowość zatłoczona tak jak np. Kołobrzeg, Łeba czy też Międzyzdroje , ale też nie jest to taka "dziura" . Dla mnie w sam raz :D . Pozdrawiam i wszystkim życzę miłych i udanych wakacji :* :)

Gość gość
mmmmmmmmmm rewal mmmmmmmmmm restauracja sabat mmmmmmm sałatka z kurczakiem iemniakami serem iiii sosem sweet chilli ... uwieelbiam!! penne z owocami morza w sosie smietanowo pomidorowym .... bosh jak mi tego brakuje ...

Gość gość
Ja wolę Pobierowo, bo to miejscowość położona w lesie i jest tam taki fajny klimacik. Ludzi rzeczywiście full, ale to w ogole nie przeszkadza :) Kocham Pobierowo! Pobierowo to wioseczka nadmorska, a Rewal to małe miasto, już ciężko Ci będzie przejść sie w bikini po ulicy, bo jest sztywniej :D A w Pobierowie t o zawsze możliwe, tam panuje luz i jest świetna atmosfera. W Pustkowie, pobliskiej wioseczce też jest fajnie. Ale nie żałuj Rewala, to też fajne miejsce, rejon Pobierowo -Rewal - Niechorze to świetne okolice!!!

Gość gość
Aha no tak, temat sprzed 6 lat :D Ale kto sie waha miedzy Rewalem a Pobierowem, niech wybierze Pobierowo, do Reala rzut beretem, a moim zdaniem lepiej w Pobierowie!!!

Gość Wku..ny mandatem

Masakra z parkingami gminne janosiki czekają tylko by ukarać ale pamiętajcie gminne parkingi są w dni wolne bezpłatne. Gmina słabo oznacza i mało tego parkometry  przy nich ustawione w te dni bezprawnie pobiora opłatę.  Piszcie do urzędu gminy by podali wam miejsca P gminnych i 30 PLN macie dla dzieci na lody.  Gmina ma obowiązek taką informację podać zaś SG w ramach ustawy  o zapobieganiu wykroczeniom też musi was poinformowac  

Gość Łobuzek

Byłem w tym roku. Było ciasno. W Trzęsaczu chciałem z rodziną obejrzeć latarnię ale nie było gdzie zaparkować. Mandat na długo zniechęcił mnie do zawijania w tamte okolice. Potwierdzam brak oznaczeń co wygląda na celową politykę gminy łupienia turystów.