PrzegranyBardziejNiżStańczyk 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Znalazłem ją wczoraj jak wyszedłem na kolejny samotny spacer po zmroku. (w dzień nie wychodzę bo ludzi wytykaja mnie palcami). Siedziała w parku, przy ławce. Było zimno i cała się trząsła. Podszedłem więc szybko, usiadłem obok i przytuliłem ją... Potem okryłem kurtką, od razu zrobiło się jej przyjemnie, to było czuć. Po paru minutach postanowiłem że zabiorę ją do domu. I tak też uczyniłem. Spała przy mnie, całą noc, nawet przytulała się do mnie. Rano się obudziłem i bardzo przyjemnie było mi patrzeć na tą piękną suczkę rasy \"kundelek\". Nazwałem ją Ballerina. Mam w końcu kobietę przy sobie, ale do szczęscia mi dużo brakuje. Wolałbym jednak, żeby to nie był pies :( No ale na razie nie narzekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość p. Justynaaaa Napisano Lipiec 11, 2007 Hehe. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paskudztwo ze śmietnika 0 Napisano Lipiec 11, 2007 i z czego tu się cieszyć? z czyjegoś nieszczęścia? zero empatii w tobie jest justyna :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evvika 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Mnie też to rozbawiło i myślę, że autor miał taki zamiar, żeby nas rozbawić :) A nawet jeśli nie i faktycznie jest to prawda, to jest przynajmniej wrażliwym i ciepłym człowiekiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paskudztwo ze śmietnika 0 Napisano Lipiec 11, 2007 ale brzydkim i niskim ciepło i wrażliwość nic mu nie da co lepsza dziewczyna go odrzuca bo szuka księciunia z bajki :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzegranyBardziejNiżStańczyk 0 Napisano Lipiec 11, 2007 wcale nie miałem takiego zamiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość p. Justynaaaa Napisano Lipiec 11, 2007 paskudztwo ze śmietnika Ty wyjdź juz lepiej z tego śmietnika, bo Ci śmiecie obraz przesłaniają. Autor napisał przecież, że nie narzeka narazie, więc na co tu empatia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paskudztwo ze śmietnika 0 Napisano Lipiec 11, 2007 nie narzeka? a co napisał wcześniej? że wolałby żeby to była dziewczyna a nie jakaś suczka :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evvika 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Prawdę mówiąc wolę niskiego, brzydkiego, ale wrażliwego i sympatycznego niż jakiegoś przystojnego gbura i męskiego boksera. Mój facet też nie jest ani piękny ani wysoki (ma 172 cm) , ale zwisa mi to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uzurpator_na_maxxa 0 Napisano Lipiec 11, 2007 dziewczyna czy suczka to w dzisiejszych czasach jedno i to samo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paskudztwo ze śmietnika 0 Napisano Lipiec 11, 2007 \"dziewczyna czy suczka to w dzisiejszych czasach jedno i to samo \" w sumie tak :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach