zaniep 0 Napisano Lipiec 12, 2007 Nie chce jeszce panikowac ale okres spoznia mi sie 5 dni... od pol roku brałam HARMONET ale ostatnio zmieniłam na microgynon... skonczyłam pierwsze opakowanie i powinnam dostac okresu a nie mam... zamiast tego dzien w dzien pojawia sie u mnie wydzielina ktora oczywiscie nie jest dla mnie nowoscia bo zawsze miałam upławy ale teraz sa obfitsze;( nie wiem czy powinnam sie martwic... ale boje sie ze moge byc w ciazy..czy jest mozliwe ze okres spoznia mi sie bo zmieniałam tabletki??? bardzo prosze o Wasze opinie. WSZYSTKIM Z GORY DZIEKUJE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smerfetta Napisano Lipiec 12, 2007 nie wiem co to moze byc ale w twoim przypadku pedziutko pobiegła bym do learza a jak stosowalas te tabletki ?? według zalecen ?? nie spoznialas sie z braniem?? nalepiej idz do lekarza i napisz potem co sie okazao ok :):): trzymam kciuki bedzie dobrze pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach