Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esme_ralda

Kupuje wibrator - powiedzieć meżowi?

Polecane posty

Gość esme_ralda

Ponieważ mam w domu seks tylko kilka razy na miesiąc postanowiłam zaopatrzyć się w wibrator. Nie wiem, czy mówić męzowi o tym czy nie.

Gość iutiu
o proszę, dzięki twojemu postowi przypomniałam sobie że miałam kupić wibrator... tyle że u nas pierwszy kupił mi mój facet, tak do wspólnych "zabaw", drugi chcę wybrać ja gdyby powodem zakupu było to że jestem zdana sama na siebie, co by spowodowało u mnie frustrację, dół i złość, na pewno poinformowałabym partnera o tym (zamiast np zatajać kochanka)

wyjeżdzając na kilka tygodni zaproponowałem partnerce że kupię jej wibrator albo fantom, żeby się nie nudziła jak mnie nie będzie, tak pół żartem pół serio:) Powiedziała mi że samotna zabawa z plastikowym jej nie pociąga, szkoda kasy na wibrator, no chyba że do wspólnej zabawy... Sądzicie że warto?? Czy zabawa z wibratorem we dwójkę jest fajna??

Gość nie mow tylko
zademostruj. :)

Gość zdecydowanie lepszy pomysł
zademonstruj zabawę wibratorem, sądze że się przyłączy;) i przestanie zaniedbywać

Gość iutiu
ciekawski, dla mnie taka zabawa jest fajna, można spróbować podwójnej penetracji, można włożyć dwa naraz (a przy takim wypełnieniu jest większy nacisk na ściankę łechtaczki co ją podrażnia i w efekcie zwiększa szanse na orgazm)...

Gość ja jakis czas temu
znalazlem u mojej kochanej wibrator. Przez chwilę byłem zły ale jak go obejrzałem to mi złośc przeszła. Generalnie ten sztuczny członek był tak gruby że a ni ja ani chyba żaden facet na świecie nie ma tak gubego jak ten dildo. Zrozumiałem poprostu że moja kobieta ma bardzo specyficzne wymagania i w ten sposób czesm je sobie realizuje.

Ja sam kupiłem mojej wibrator mojej, jako pamiątkę z wycieczki do Szwecji, myślałem że będziemy się bawić, ale dała się namówić tylko 3-4 razy, z czego tylko raz to dało jakąś przyjemność. Nie wiem czy nie ten model, czy w ogóle do żadnej zabawki się nie przekona.

Nie mów! Jak przypadkiem sie na niego natkinie i zapyta co to jest odpowiedz: Nie twój interes!

Gość moja też ma taki
rezerwowy sprzet Jest grubszy niz mój przegub Dobrze że go za czeasto nie używa bo bym nabawił się kompleksów :)