Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przychlastowata

MIEJSCOWOSC ŁAZY NAD MORZEM???

Polecane posty

Gość Przychlastowata

Był ktoś?:> I jak tam jest? Proszę o opinie:)

Gość ttekla
Ja bylam ale tylko 1 dzien dla kogos kto lubi spokoj to b.atrakcyjne miejsce bo nic tam nie ma lepiej Mielno polecam zwlaszcza ze jest bliziutko

Gość przychlastowata
Hehe dzięks za opinie:) Ale ja tam jade na obóz więc niestety nie mogę sobie mielna wybrać choć przyznam szczerze chciabym:\ Jestem załamana:D No coż dobrze, że ludzie będą fajni:) Pozdrawiam:)

Gość przychlastowata
Hehe dzięks za opinie:) Ale ja tam jade na obóz więc niestety nie mogę sobie mielna wybrać choć przyznam szczerze chciabym:\ Jestem załamana:D No coż dobrze, że ludzie będą fajni:) Pozdrawiam:)

Gość ttekla
to nawet wiem gdzie na ten oboz jedziesz :P powiem Ci ze warunki nie sa tam za dobre

Niejest tak żle miejscowość mała ale przytulna i do Mielna blisko więc nie bedzie żle tylko żebys miała pogode pozdrawiam

ja bylam i bardzo mi sie nie podobalo to bhyla najgorsza miejscowosc dla mnie nad morzem ale jesli lubisz spokoj to w sam raz:)prawie zero dyskotek

Gość przychlastowata
oł fak:P Chyba do posejdona:P ale tak na serio to pocieszam sie tylko tym że bedziemy do mielna chodzic na wycieczki:P Ale niestety nie mam wpływu na wybór miejscowości do ktorej jade:) a szkoda bo ja tak naprawde nie potrzebuje wyciszenia:) Bo uwielbiam zatłoczone, hałaśliwe kurorty i te przepełnione bary śmierdzące spaloną rybką:classic_cool: zartowalam;] ale wolalabym jechac do jakiejs bardziej zaludnionej i większej miejscowości:) Dziękuję za opinie🌻