Angelaa 0 Napisano Lipiec 12, 2007 Ja myślę że jak upitrasisz zupke z ulubionych warzyw i nią zapełnisz żołądek to schódniesz z pewnością:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 8888444 Napisano Lipiec 12, 2007 hmm.. wiesz wła śnie o niej troche poczytałam,wszedzie piszą, ze to dieta moczopędna i traci sie wodę nie tłuszcz więc to raczej nie dla mnie. ale dr Haya mi sie podoba. Ide jeszcze o niej poczytam. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelaa 0 Napisano Lipiec 12, 2007 dieta haya jest fajna bo jesz normalnie to co lubisz Ja własniej zjadłam do surówek pół piersi gotowanej:) Kurcze lubie miesko co mam zrobic.....::)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak lubisz mięsko Napisano Lipiec 12, 2007 to polecam diete niskokowęglowodanową. Ja jestem na tej diecie od czterech miesiecy i noszę na sobie o 8kg mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ali-cja 0 Napisano Lipiec 12, 2007 ja też na niej kiedyś byłam. schudłam strasznie. nawet, kiedy już nie chciałam więcej, to dalej leciałam w dół. wystraszyłam się porządnie i przestałam ją stosować. potem w ciągu 1 roku przytyłam z powrotem do 60 kg. teraz oczywiście chcę schudnąć, ale już nie na tej diecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelaa 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Wróciłam wczoraj na diete nie łączenia bo Ja lubie a na samej zupce nie wytrwałam, zjadłam na kolacje rybke duszona z brokułami:) Jestem na forum \" dieta niełączenia - - 6 kg w dwa tygodnie\" Zapraszam:) i przepraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelaa 0 Napisano Lipiec 13, 2007 jestem na forum \" dieta nie łączenia - 6 kg w dwa tygodnie - to działa!!!\":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2017 Można coś jeszcze dodac w temacie diety http://www.dlazdrowia24.pl/dieta-kapusciana-to-szybki-sposob-na-schudniecie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach