Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maślana

DZIEWCZYNY O WZROSCIE 150-155cm MACIE WYSOKICH CZY NISKICH CHLOPAKÓW?

Polecane posty

ty jestes pojebana/y chyba nigdy karla nie widziales!!!!!!!!!!!

mozesz:). \"Karłowatość - niedobór wzrostu, nanosomia, u kobiet wzrost poniżej 140 cm, u mężczyzn poniżej 150 cm\" głupi ignorancie

Gość proste...
tak dla jasności niskie: do 165 cm średnie: 165-175 cm wysokie: powyżej 175 cm :P To jakiego kobieta ma faceta nie zależy od wzrostu, a tak poza tym to nie wiem dlaczego ale wysocy faceci wolą niskie kobiety :I

Gość według mnie to
niska to

Gość ale brechta
jedno jest pewne-kobieta 150-155 wyglada przesmiesznie w obcasach krotkie nozki i tak widac:P facet powinien miec max 168 dla kobiety 155 bo jak moze miec taka faceta 180, przystojniaka? ma byc na wysokosci jego penisa? mu moze by to pasowalo hehhe

Gość dla mnie to
niska to

proste---> tak jest ladnie jak napisales/as ;) ja mam 158 a moj facet 182 ;)

Gość ja jestem niska
mój mąż ma 175 i jest najniższym z chłopaków, któzy za mną ganiali. :D

Gość ale brechta
wola niskie bo wysokie wybieraja nie byle kogo! a niskie poleca na wszystko! wiadomo ze piekna wysoka kobieta nie robi sobie nic z nieudolnych podrywow przystojniaka a niska cieszy sie ze wysoki spojrzal na nia rzadko zdarza sie aby ktos na kaczek taka 150-155 na 10 cm obcasie ktos zwroci uwage heheh:P

Gość iutiu
mam 160 i w dowodzie wzrost średni... (to odnośnie tych czyichś uznaniowych podziałów ;DDD) ale mniejsza o to a odnośnie pytania, jestem z facetem który ma 187, ale byłabym z nim bez względu na jego wzrost ;D dodam że często podobają mi się faceci niewysocy

Gość może ja
tak poza tematem ja mam wzrostu 163 a moje Kochanie 161 jest niższy i co z tego KOCHAM GO JAK NIKOGO NA SWECIE!!!!

Gość ale brechta
wiem co pisze a widze duzo kaczek na ulicach najladniejsze to kobietki tak od 168 w gore moze byc tez 165 ale musi miec super figure juz ponizej 160 to kobieta wyglada zalosnie:P nalozy miny a nogi krotkie jak cholera heheh i te mega obcasy na ktorych kustyka

Gość ale brechta
uwzam ze kobiety ponizej 160 nie powinny nakldac mini bo mini ma pokazywac piekne nogi a nie kikutki

TEMAT ZDAJE SIE NIE JEST O TYM JAK WG JAKIEJS IDIOTKI WYGLĄDAJĄ NISKIE KOBIETY WIEC JAK CHCESZ OBRAZAC TO ZNAJDZ SONIE INNE MIEJSCE. JA MAM 150CM A MOJ FACET 168. JEST NAM RAZEM BARDZO WYGODNIE NP. NA SPACERACH CZY W TAŃCU, ALE JAK BYM BYLA Z WYSOKIM TO OCZYWISCIE ZAAKCEPTOWAŁABYM DROBNE \"NIEWYGODY\"

Gość ale brechta
i same przyznacie ze laseczka ktora ma 165-170 i nalozy obcas 7 cm , szpilki, mini wyglada zajebiscie!!!!!!!!!!!!!!!a ta co ma ponizej 160 wyglada przesmiesznie

Gość ale brechta
a jak kobita 150 moze miec dlugie nogi? chyba bredzisz kolezanko:P

Gość ale brechta
to postawcie laske ktora ma razem z obcasami tak 172-177 a laske ktora ma razem z obcasami 157-165 zalosny widok:P

to ty bredzisz... a kobieta 155 jak jest proporconalna to nic dziwnego i smiesznego w niej nie ma

ja ktos jest na tyle ograniczony ze uwaza wszystkie niskie za \"kaczki\" i nie dociera do niego ze mozna byc ładnie, proporcjonalnie zbbudowanym bez względu na wzrost to wspólczuje...

Gość ale brechta
kobieta 155 proporcjonalna nie jest krotkie nozki, maly tulow male raczki stopki jak u smerfa mala glowa wszysko mini:P

Gość może ja
brechta----a ile ty masz wzrsotu?że nabijasz się z niskich kobiet.Ja mam 163 ale wkurza mnie co tu wypisujesz na kobiety które mają ponizej 160

Gość ale brechta
ale tez nie musicie sie bac ze wasi faceci 160-170 poleca do nich bo wysokie laski patrza na wysokich a a macie faceta tak 180 i wyzej to uwazajcie bo na pewno widzac super laske zaluja ze sa z wami

Gość ale brechta
przyznajcie szczerze ze marzycie o dlugich nogach i swietnej figurze uwazam ze laski do 165 w obcasach powinny nie nosic mini poniewaz wyglada to zalosnie i naprawde zaden facet na to nie poleci chyba ze jest zdesperowany:(