Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maślana

DZIEWCZYNY O WZROSCIE 150-155cm MACIE WYSOKICH CZY NISKICH CHLOPAKÓW?

Polecane posty

Gość ale go powaliło
a kylie minogue? ona jest niska 155 cm) a jest uwazana za jedna z najseksowniejszych kobiet, to samo shakira--jaka jest seksowna, jestes ograniczonym cwelem, ktory mozg ma wyzarty przez nadmiar ego

Gość anonimowo2

Gość anonimowo2
ja lubie male laski bo siegaja mi w sam raz gdzie trzeba:P

Gość zaloze sie
ze "ale brechta" to dziewczyna! ja mam 158cm, lubie facetow ,ktorzy maja kolo 180cm, moi dwaj ostatni mieli po 186cm, ale moj pierwszy chlopak mial kolo 170cm

anonimowo2--->to ty chyba lubisz male dziewczynki a nie dziewzyny czy kobiety bo mimo wszystko nie siegalyby ci \"tam\" tylko wyzej...

Gość małe jest piękne .
Ja mam 156cm wzrostu i dobrze mi z tym ,nikomu nie przeszkadza :d Salma Hayek ma 158cm wzrostu i podobno jest w niej najwięcej sexu na każdy centymetr ciała :D http://www.salma.stopklatka.pl/zdjecia23.html

Gość +ja
Ja 156 , moj ukochany 180 :)

Gość -------------

Gość -------------
mam 153,moj luby 173 i pasuje mu taki moj wzrost.zreszta zauwazylam,ze mnostwo facetow oglada sie za mna,choc nie mam nog do samej szyii.malutkie kobiety sa do pieszczoty ,a duze do roboty-hihi.zartowalam,ale wiem,ze facetow kreca male kobietki,bo wyobrazaja sobie ,co mozna z nimi zrobic ....wiecie gdzie.nie oszukujmy sie,jestesmy zazwyczaj lzejsze od wysokich babeczek

Gość do -------------
takim karakanom jak ty mozna najwyzej piwo na łbie postawic :p.

Gość co to jest karakan
? :P

Gość ---.ale brechta
dla mnie są śmieszni faceci z małymi penisami, obsatwiam, że takim dysponujesz,hihi

Gość ---.ale brechta
być może..ale te teksty pasują mi do pustego faceta

Gość brechta to baba
która jest zazdrosna o niskie kobiety. No który facet by napisał: "a co masz do bialych kozaczek ? ogladasz pokazy mody? tam sa biale buty u najwiekszych projektantow! polacy coz maja jakies ciemne poglady owszem jak laska nalzoy biale buty ze stadionu za 100 zl to wyglada smiesznie ale idz do luksusowego butiku i zobacz biale buty trzeba miec kase aby wygladac wbialym dobrze a mini to nie spodnica za d**e ale moze byc przed kolano i nie mow ze taka dlugosc to jedzie tandeta !!! to ze ty ubierasz worki pokutne nie znaczy ze ktos inny ma tak sie ubierac heheh" "szkoda ze nie wiecie co to znaczy drogi bialy but i stylowe dodatki"

Mam 161cm. Nie zgodzę się z wypowiedziami, że niskie kobiety nie są wymagające - takie wypowiedzi znalazły się tu wcześniej - bo nasze wymagania nie zależą od wzrostu tylko od charakteru, tego co wynosimy z domu, naszych przekonań, doświadczeń, tego co sobą reprezentujemy, samooceny. Ja zawsze byłam niska i zawsze miałam wysokie wymagania - zarówno wobec siebie, jak i innych. Jeśli jednak wypowiadam się już w temacie na temat wzrostu to... aktualnie jestem w związku z mężczyzną który ma 187cm wzrostu :) A na koniec coś dla wątpiących w atrakcyjność niskich dziewczyn. Jedna z najlepszych stron w europie z portfoliami fotomodelek. Najwyżej notowana dziewczyna ma 162cm, chociaż dużo tam dziewczyn wysokich, mających ponad 170cm, a nawet ponad 180cm. Show by RATING :) http://www.missonline.cz/model_gallery.php?order=1&kat=0&cat=

Gość 155 cm
Ja mam 155 cm wzrostu, a mój chłopak 175 cm. Ci co piszą, że niskie dziewczyny są nieatrakcyjne nie mają pojęcia o czym mówią. Naoglądali się modelek na wybiegach i myślą, że tak ma wyglądać kobieta - hahaha. Większość z tych modelek w rzeczywistości wygląda śmiesznie: wielkie stopy, wielkie łapy. Mam kilka koleżanek, które mają 175-180 cm wzrostu i wcale nie są atrakcyjne. Rozmiar buta 42. Rzeczywiście bardzo kobiece.

155cm zgadzam sie z Toba dziewczyny ktore sa wysokie poprostu zazdroszcza nam filigranowej budowy i tej delikatnosci- facetom bardzo sie podoba!!!! a dziewczyna ktora ma 176cm wzrostu to masakra, wielka jak zyrafa i brak jej juz tej delikatnosci to poprostu cos dlugiego przypominajacego swoja budowa slomke!!! :) Male do pieszczoty duze do roboty!!! :)

Gość troche przesadzac zaczynacie
ale brechta to prostak i debil-ignor ale wy tez zaczynacie byc chamskie! Jak mozna pisac ze dziewczyna 176 to zyrafa i ma duze lapska i nogi i zero kobiecosci? Ja sadze, ze wysokie dziewczyny moga byc laskami a takze niskie. To zalezy od wielu czynnikow. Niestety krytykujac kogos innego spojrzcie na siebie bo robi sie to niesmaczne.

Gość mam 157
Ale nie oceniaj nas przez wypowiedzi 155 and pegi su bo chcoiaz tez uwazam ze sa zalosne to jednak reszta niskich dziewczyn tez mysli tak jak ty ze wysokie to tez fajne laski:)

Gość beeeeeeeea
Hej:) Mam 159 cm wzrostu,moj facet 186:) Mam super figurkę i zdecydowanie wieksze powodzenie niż wiekszość znajomych w granicach 170 i wyżej,więc male jest piękne.

Gość 155 cm
Wiem, że przesadziłam i też zaczęłam być chamska, a to jest niegrzeczne. Ale miałam dość wypowiedzi facetów i wysokich lasek, że niskie dziewczyny to coś gorszego i jak facet nie ma już wyboru to dopiero wtedy zainteresuje się niską dziewczyną. A to wcale nie jest prawda. Dlatego napisałam o wadach w wyglądzie zewnętrznym wysokich kobiet. Szkoda, że nie wstawiałeś się za niskimi dziewczynami kiedy pisałi, że mają krótkie nóżki, śmiesznie wyglądają w mini i butach na obcasie. Co jest oczywiście nie prawdą.

nie wiem dlaczego ale zawsze gdy poruszy sie temat niskiego wzrostu to zaczynaja sie kłotnie i wyzwiska...A pytanie w temacie nie brzmiało wcale: \"kto jst lepszy, niskie czy wysokie?\"

Gość *22*
Czyli co jak ja mam 166cm to jest niska czy srednia?? A mpoj facet ma 192 ;)

srednia oczywiscie. jesli Ty bys byla niska to co mialby powiedziec facet Twojego wzrostu? ze jest karłem? niskie to=ponizej 160cm srednie=160-169cm wysokie=od 170 cm w gore. przynajmniej ja to tak odbieram