Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maślana

DZIEWCZYNY O WZROSCIE 150-155cm MACIE WYSOKICH CZY NISKICH CHLOPAKÓW?

Polecane posty

wszystkie niskie lecą na wysokich wszystkie średnie lecą na wysokich (bo nie chcą być równe ze mną) wszystkie wysokie lecą na wysokich (bo nie chcą być ode mnie wyższe) i dziwicie się że jestem sam. :-(

wez juz skoncz stańczyk . wiele dziewczyn ma niskich chlopakow i dobrze o tym wiesz wiec sie nie kompromituj

to po co gadasz ze wszystkie niskie i srednie lecą na wysokich skoro tak nie jest? powinienes powiedziec: \"wszystkie niskie, srednie i wysokie leca na wszystkich niskich, srednich i wysokich tylko nie na mnie\" :P

"wiele dziewczyn ma niskich chlopakow\" wiele? chyba od 3 do 5 procent reszta ma średnich i wysokich :-( bo przecież niscy to śmiecie :-O

Gość *22*
eJ tY sTANCZYK CO tY ZA BREDNIE GADASZ??? Gdyby wszystkie kobiety leciały na wysokich to by tych wysokich juz dawno na swiecie zabrakło :O Ja kiedys byłam z chłopakiem ktory mial 171cm!!! a ja mam 166cm i bardzoo go kochalam i moze byłabym z nim gdyby mnie nie zostaiwił... Teraz faktycznie mam faceta o wzroscie 192 ale nie na wzrost patrzalam wybierając go....

ja osobiscie nie znam niskiego ktory bylby sam. ale to ze sam jestes smieciem nie znaczy wcale ze musisz oceniac innych na podstawie wzrostu i nie upowaznia Cie do obrazania innych wartosciowych (choc niskich) ludzi. moj najlepszy przyjaciel jest niziutki i smieciem nie jest a dziewczyne tez ma.

*22* taaa rzuciłaś go bo był niski a nie że cię zdradził każde kłamstwo jest dobre, by zakamuflować prawdziwe intencje odrzucenia kurdupla inni się na to nabiorą ale nie ja.

i wcale go nie kochałaś tylko byłaś z nim bo nie było na horyzoncie żadnego wysokiego, który by się tobą zainteresował a jak już się pojawił to kopnęłaś w dupę zafajdanego kurdupla! taka jest prawda

i już mnie nie wkuurwiajcie takimi tekstami \"miałam kiedyś niskiego i bardzo go kochałam ale teraz mam wysokiego\" skoro macie wysokiego to po chuj się wtrącacie do dyskusji o niskich???

a ja mialam wysokiego i sredniego a mam niskiego. nie wierzysz? wcale nie musisz. zalosny jestes

Gość *Dominka*
ja mam 158. moi chlopacy mieli od 175 do 192. a teraz jestem z takim ktory ma 178 i jest mi bardzo dobrze:) dziewczyny nie kłoćcie sie! jedni faceci wola niskie inni wysokie, kazdy znajdzie cos dla siebie:P

a ty jestes zalosny i nie wnosisz nic do dyskusji oprocz swoich kompleksow

nie rozumiem jednak po co obrazasz wszystkich wokol. jesli taki jestes w realu to sie nie dziw ze nikt cie nie chce. i wierz mi ze nawet wzrost by ci nie pomogl :/

brzydkiemu i niskiemu chłopakowi nie opłaca się być miłym i grzecznym bo nawet jeśli taki będzie to i tak zostanie odrzucony dlatego takiemu śmieciowi jak ja bardziej opłaca się być chamskim i wrednym, bo przynajmniej zostanie zauważony. :-O

"i wierz mi ze nawet wzrost by ci nie pomogl :/\" a ileż to dziewczyn (całkiem niegłupich) leci na wrednych i chamskich WYSOKICH? jakbym był wredny, chamski i WYSOKI to już bym dano miała jakąś dziewczynę, ale że nie jestem wysoki to nie mam.

Gość gljufgkluyflv
ale brechta to kolejne dziecko neostrady, które ma wakacje, pali papierosy i lubi białe kozaczki oraz chodzi na d yskoteki-jeden z wielu lachonów które zjadło swój mózg jak zaczęło dojrzewać... nie wiem jak można mówić o filigranowych kobietach że mają krótkie nóżki i nie mogą chodzić w mini oraz śmiesznie wyglądają z wy sokim facetem... ja mam 160 cm wzrostu, ważę 48 jak chodze w mini i w sandałkach obca sy 7 cm, to na ulicy słyszę gwizdy i miłe komentarze ze strony facetów ... czy ja naprawdę mam popaść w kompleksy z powodu swej filigranowej postury?? mam kolegę który jest wysoki,szczupły i ma 190 cm wzrostu i on mi kiedyś powiedział że gdybym była wyższa to straciłabym 50% swojego uroku ...

Gość up..........................

Gość jtywjuy

Gość elf jest swietny
a ja mam 175 i zyje;) sa wysokie i niskie kobiety, ktore wygladaja czarujaco.

Gość wiele dziewcząt
o wzroscie 150-155 ma niskich lub srednich chlopakow.

Gość Eva L..............
Eva Longoria pomimo swoich 'marnych' 158 cm jest śliczna i zgrabna, a faceta ma koszykarza.

Gość 155 cm
No właśnie okazuje się, że bardzo wiele kobiet o wzroście, który tutaj jest uznawany za beznadziejny( tzn. 150-160 cm), jest bardzo atrakcyjnych.

Gość kazdy wzrost
i niski i wysoki mozna uznac za beznadziejny. zalezy jak na to spojrzec, bo kazdy ma swoje wady