Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine1982

Prosze o pomoc...ktoś mnie przesladuje.

Polecane posty

Nie wiem co mam zrobić, znam jego IP komputera, ale nie wiem co dalej, jak go sprawdzić. Obserwuje mnie z pracy, bo pisze mi wszystko co robię, jak wyglądam itp... Proszę powiedzcie mi jak mam go namierzyć

Gość o Policji słyszałaś
??? :o

Gość betoniara
Jeśli z TWOJEJ pracy to IP raczej nic Ci nie da bo wskaże miejscowość, może ulicę ale konkretnie który komp, to już chyba tylko policja może ustalić ... Ty lepiej się rozejrzyj w realu kto podejrzanie często śledzi Cię wzrokiem

To znaczy ja znam IP jego komputera, a wiem, że musi pracowac obok w budynku ZUSU bo wie wszystko jak nawet siedzę przy komputerze, albo kiedy sprzataczka okna myje...wie też wszysto o moim życiu. Przeciez policja mi w tym momencie nic nie da...

Gość betoniara
Wie wszystko o Twoim życiu bo jest z ZUSU :D:D:D: dodatkowo jeśli pracuje w instytucji państwowej nie łatwo będzie się czegoś dowiedziec na podstawie IP, chyba że czymś Ci grozi, osacza i sie bpisz że to świr a nie zakochany, to możesz spróbować iść na policję

Nie chodzi o informacje typu..wiek..adres...ale o to, że np. wczoraj specerowałam tu i tu, że jeżdziłam na studia tym a tym autobusem..., że miałam powódź w domu, że piję teraz właśnie herbatę..

Gość betoniara
Tyyyyy ... a może on Ci gdzieś przykamerzył pluskwę ? :P

Wiesz...śmiałam się z tego:), ale juz mi przesło jak mi napisałm jakiego mam majtki jak sie schyliłam..:(

Gość watcher
no i co to niby za przesladowanie?Ze pisze do ciebie?czy jak?Jezeli pisze to skad ma twojego maile'a,itd?

Jak to....jak pisze, że zna każdy mój ruch..że jest duchem który wie wszystko. Jak piszcze szczegóły z zycia co ja robię w danym momencie....Pisze na gg, a numer...napisał, że jeśli czegoś chce to wszystkiego sie dowie.

Gość vx2.exe
a skąd o tym wiesz? rozmawia z tobą na gg :P

Gość vx2.exe
to zmień gg a wcześniej zgromadź troche materiału dowodowego jakby był zbyt nachalny to zakapuj go gliną - powiesz że jakiś zbok cię podgląda i zrobią mu wjazd na chate :)

Gość ssssssssssssssssssssssssssss
zablokuj go na gg

zablokowałam...ale stworzył nowy numer..a Co do koleżanek z pracy..to niemozliwe. Jedyna mam internet..a poza tym...on mówił że widział, mnie wczoraj na spacerze...a żadna z koleżanek nie mieszka w moim rejonie...ja już nie wiem co mam robić. Napisał mi przed chwilą, że jest ze mna od chwili narodzin i że Cięgle przy mnie jest...bo jest duchem i nie pozbęde sie go nigdy..

Gość dawajdawajdawaj
daj mi jego numer gg

Gość retowwer
jak zastrzezesz nr gg to cie nie znajdzie

Gość dawajdawajdawaj
to jest ten aktualny?

Gość retowwer
to stary dziadyga - ktos sie bawi

tak zrobię...ale co z tego jak on mnie musi z budynku obok obserwować jak w pracy jestem..Wiec znikimie tylko problem z wiadomościami do mnie, ale obserwowac dalej mnie będzie..

Może...ale wszystko o mnie wie i to mnie przeraza, napisała mi nawet dziś jak sprzataczka okna myła.

Gość retowwer
no to zasłoń zaluzje, albo zmien biurko i odwroc sie tylem

Gość dawajdawajdawaj
moja siostra miala tak samo, przesladowal ja jakis cymbal pisal jej sms i maile ale sie okazalo ze to jakas zazdrosna dziewczyna kolegi z pracy. ale sie postarala, bo wiedziala wszystko na jakie zmiany pracuje no wszsytko. po prostu koles jej opowiadal o siostrze i potem wykorzystala te info. poki co sie nie boj. moze to chodzi o to zebys sie bala.

Gość retowwer
moze kumple z pracy jaja ci robia. Odpisz : jestem zakochana i nic mnie nie interesuje i zastrzez gg

To uwazaj na siebie...Nie wychodz nigdzie sama,zwlaszcza wieczorem... Nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu...chyba umarla ze strachu

Ja wiem..może to faktycznie jakaś kobieta...ja sie tylko najbardziej boję tego że ta osoba wie co ja robie w danej chwili....np., że piję...że jem...że siedze....To mnie przeraża, bo znaczy że mnie musi widziec...a sama w biurze jestem, wiec to nie może być zwykły przypadek.:(