Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liczydelkooo

Jakich facetów kobiety omijają z daleka

Polecane posty

Gość liczydelkooo

Udało nam się zrobić listę określonych typów, z którymi nie będziemy się spotykać. Odpuszczamy sobie - maminsynków - nałogowców - skąpców - żonatych - damskich bokserów - prostaków - nudnych - bez zainteresowań - przesadnie o siebie dbający (tuszu do rzęs w naszych domach będzie używała tylko kobieta) - pesymistów

Gość wypisz wymaluj
mój mąż. Prawie już były...tylko maminsynkiem nie był, a reszta sięzgadza.

Gość carlosss
Chciałbym Paniom przedstawić typy kobiet jakie ja omijam: 1.Jednolicie ubrana na różowo lub inny jaskrawy kolor 2.Mająca o coś pretensje do facetów, próbująca udowodnić że są gorsi z racji płci 3. Nadmiernie gadatliwa 4. Mająca piskliwy głos 5. Łącząca cechy z pkt. 3 i 4 ( koszmar !) 6. Chorobliwie otyła. 7. Nadmiernie chuda. 8. Paląca papierosy ( o innych "ziołach" nie wspominam) 9. Spalona na solarium 10. Skupiona tylko na : ciuchach, zakupach i plotkach Warto jeszcze wspomnieć o schematycznie przeintelektualizowanych paniach... więcej nie chce mi się pisać :-)

ja bym jeszcze dodała: - z kompleksami - bez poczucia humoru - wiecznie narzekających

no to trzeba wybudować sporo obwodnic ,a tu Euro 2012 za pasem :D

carlosss-- to jestem wykluczona bo ; pale - papierosy no i intelektualnie lubię porozmawiać :D

Gość p. Justynaaaa
To ja dorzucę: -niedojrzałych emocjonalnie, -nieskorych do samorozwoju (pojętego szeroko), -kierujących się ptaszkiem, -nieszanujących kobiet, -wulgarnych, -tchórzów. :)

Facet odpada jak ; - nie wie co to dezodorant ! ( jazda autobusem wyklucz 90% facetów - wiecie o czym mówię :D ) - brak kultury osobistej - zero poczucia humoru !!!- to koniec - mało męski - typ zachowania nie urody -wysoki sopran - za miast basu w głosie !- mam świra na tym punkcie ! - nie umie sie ubrać - (np; białe skarpetki do czarnych spodni !!) wygląd - nie istotny - łysi czasem są sexi i wysocy czasem niemęscy wiec nie ma reguły .

Gość p. Justynaaaa
- pakerków, - ubierających się pedziowato, - szerokich w biodrach i wąskich w ramionach, - nie dbających o ząbki i higienę ogólnie.

ja jedynie omijam dresiarzy, łysych i po prostu głupich. inteligentny facet wie jak sie elegancko ubrać i zachować,

Gość Brat Pit
To ja wasz ideał

Gość p. Justynaaaa
A Wy znowu z tym wzrostem. Dobrze, gdy facet jest wyższy od kobiety. No, przynajmniej nie niższy.

Gość wieńczysław nieszczególny
a ja nie uznaję kobiet, które: a/ nie noszą wysokich obcasów, najlepiej szpilek (własciwy fason mam głowie, teraz rzadko spotykany) b/ nie malują się co dzień c/ czytają tak zwaną "prasę kobieca" d/ czerpią wiedzę o relacjach z mężczyznami z książek w rodzaju "Dlaczego mężczyźni /coś tam/ zołzy" e/ noszą spodnie biodrówki, nie mając przy tym talli f/ obnoszą się z różowymi ciuchami g/ są rozszczebiotanymi superoptymistkami obnoszącymi się ze swoim ultrapozytywnym myśleniem h/ są szarymi myszkami i/ myslą, że "Mistrz i Małgorzata" to książka o miłości resztę podam później...

Gość Camillla
ja omijam głównie - gejów i bi ich trzeba sie wystrzegać :)

Gość Brat Pit
Może ktoś wam wyhoduje takiego faceta. W dzisiejszej genetyce wszytko jest możliwe

Gość Camillla
oczywiście to dlatego że sama jestem less.

Gość Camillla
nie jestem less to podszyw :) I ostrzegam was przed gejami i bi :classic_cool:

Gość Brat Pit
To mój sobowtór. Robi karierę filmową bo minie to nie kręci

Gość Pani Justyno
opisała Pani xyzed-a :D

Gość Nie lubię gdy
-facet nie wie co to dezodorant -nie szanuje kobiet -egoista -"laluś" -mało męski -brak mu odpowiedzialnosci -niewierny ;)

Gość Brat Pit
Co to znaczy ? maminsynek skąpiec damski bokser prostak nudny pesymista z kompleksami (czytaj brzydki?) bez poczucia humoru zarozumialec pustak niedojrzały emocjonalnie, wulgarny tchórz brak kultury osobistej mało męski - typ zachowania nie urody ubierających się pedziowato, szerokich w biodrach i wąskich w ramionach (czytaj grubas?) "laluś" mało męski niewierny

Gość Shalll
niewierny-zdradza,mamisynek-o cokolwiek pyta mame... Mało męski-przsadnie dba o swój wygląd,laluś-chodzi do solarium ,uzywa maseczek,fluidów,chodzi do kosmetyczki,

Gość give to me
nie cierpie : - przerazliwej zazdrosci - stylu pedalksiego - rozowa koszulka czy cos :/ - tony zelu na glowie - pakerow co jak ida napinaja sie - jak sie slinia latem i dawaja idotyczne teksty np na plazy - jak kieruja sie tylko sexem - wywyzszaja sie co to nie on itp - zimny lokiec i tandetna muza z otwartymi oknami samochodu - cpunow - alkoholikow - jak smierdzi to az uciekam - nosza lancuchy na szyi jak moj pies bokser - zuja gume i widac jak ja miela w buzi - maja tzw Woźnice na miescie < wg mnie maja wrzody pod pachami > :P - jak mysla ze laska poleci na samochod :| ehh ogolem sporo tego:D