Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia_0408

Lets dance!!! dziewczyny tańczcie!!!

Polecane posty

taniec... wiecie to jest naprawdę piękna sprawa... zakładam ten topik ponieważ taniec jest sensem mojego życia i chciałabym aby więcej osób chciało czerpać z niego radość życia. tańcze od 16 lat a mam 20 więc łatwo zauważyc ze taniec towarzyszy mi od dziecka. tańcze w balecie, zespole tańca współczesnego, tańczyłam w tańcu towarzyskim... tańczyc może kazdy... i zamiast narzekać że kolejna dieta jest nieskuteczna a ćwiczenia zbyt forsujące, włączcie muzyke i zacznijcie tańczyc. jeżeli macie czas zapiszcie sie do szkoły tanca. kiedy poznacie juz podstawy zrozumiecie ze taniec moze byc natchnieniem i sposobem odreagowania. jeśli macie jakies pytania, piszcie!

coz ja od kilku miesiecy tancze po pol godziny ,lub wiecej dziennie tak dla przyjemnosci...Niby,jestem szczupla, choc gdzieniegdzie moglabym zdeczka schudnac,choc narazie wymiay i waga stoi dziwnie w miejscu... Tak czy siak dzięki tancu humor itd mam znacznie lepszy niz przedtem :D

do >> some Bizzare hmm nawet pół godzinki jest ok. ale wiesz czemu nie chudniesz?? ponieważ nasz organiz dopiero po ok. 40 min ćwiczen zaczyna spalac tłuszczyk. dlatego kazda sesje tanca poprzedz poł godzinna rozgrzewka. powinny sie w niej znalezc ćwiczenia rozciagajace i rozgrzewajace. jesli nie masz czasu na rozgrzewke przebiegnij sie oare razy po schodach czy poskacz na skakance a zeby sie rozciagnąc oprzyj wyprostowaną noge o parapet i spróbój dotknąc uda brzuchem, powtórz to kilka razy i zmien noge. uwierz mi to działa:)

Gość Elilka 27
Witaj, ja tez lubie tanczyć. mam pytanie czy po tańcu tez trzeba robić jakieś cwiczenia rozciągające czy coś takiego? Ze przed tancem to wiem, ale czy po tańcu tez? Oczywiście chodzi mi o tanczenie w domciu. Pozdrawiam

założyłam podobny topic miesiąc temu, ciesze sie , żeteż sa tacy napaleńcy na taniec jak ja, ja tez tańcze współczesny i też żyje tańcem, to dla mnie wszystko. Pozdrawiam wszystkich maniakow tanecznych.

Ja tez kocham tanczyc!:D co lubicie jakbardziej?:D Towarzyski?:D a moze nowoczesny?:D

ja za towarzyskim nie przepadam, może tak jak kobieta tańczy to spoko, faceci średnio mi sie podobaja. Ja najbardziej ubie formy współczesne i kobiece tańce. sama tanczyłam chyba wszystko.

Gość ciekawskie jajkoo
latino uwielbiam latino !!!!

ja stawiam na taniec nowoczesny!:D Hip-Hop, nowoczesne uklady do hip hopu i rnb.>:D to moja pasja;D ale rowniez TANIEC BRZUCHA:D heh