Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia_0408

!!! dziewczyny tańczcie!!!

Polecane posty

taniec... wiecie to jest naprawdę piękna sprawa... zakładam ten topik ponieważ taniec jest sensem mojego życia i chciałabym aby więcej osób chciało czerpać z niego radość. tańcze od 16 lat a mam 20 więc łatwo zauważyc ze taniec towarzyszy mi od dziecka. tańcze w balecie, zespole tańca współczesnego, tańczyłam w tańcu towarzyskim... tańczyc może kazdy... i zamiast narzekać że kolejna dieta jest nieskuteczna a ćwiczenia zbyt forsujące, włączcie muzyke i zacznijcie tańczyc. jeżeli macie czas zapiszcie sie do szkoły tanca. kiedy poznacie juz podstawy zrozumiecie ze taniec moze byc natchnieniem i sposobem odreagowania. jeśli macie jakies pytania, piszcie!

Tańczysz prawie całe swoje życie. A masz bardzo umięśnione nogi? Bo ja się boję zacząć, by mięśnie jeszcze bardziej mi się nie zwiększyły

mam umięsnione nogi. ale za to nie mam ani grama cellulitu. wiesz ale wg wiekszosci moich kumpli te umiesnione nogi sa mega sexi:P nie wiem dokładnie co masz na mysli mówiac umiesnione. ja mam tak ze jak napne miesnie widac dokładnie kazdy miesien. ale jak np ide to miesni nie widac. nie mam nóg jak kulturystka. wg mnie nogi mam ładne i uwierz mi ze nawet jak zaczniesz tanczyc miesnie nie zrobia ci sie wielkie i rozrosniete. beda bardziej wycwiczone zniknie ci cellulit i ogólnie rzecz biorac wyglad całego ciała znacznie sie poprawi:P zycze powodzenia

Gość Annnnna
Ja nie lubie tanczyc ;) Ale lubie patrzec jak tancza inni ;)

Gość MeOne
ja też nie lubię tańczyć

Gość MeOne
nie umiem bo umiem nie sprawia mi to przyjemności już wolę iść do lasu wypić sobie tanie wino z przyjaciółmi

mam umięsnione nogi. ale za to nie mam ani grama cellulitu. wiesz ale wg wiekszosci moich kumpli te umiesnione nogi sa mega sexi:P nie wiem dokładnie co masz na mysli mówiac umiesnione. ja mam tak ze jak napne miesnie widac dokładnie kazdy miesien. ale jak np ide to miesni nie widac. nie mam nóg jak kulturystka. wg mnie nogi mam ładne i uwierz mi ze nawet jak zaczniesz tanczyc miesnie nie zrobia ci sie wielkie i rozrosniete. beda bardziej wycwiczone zniknie ci cellulit i ogólnie rzecz biorac wyglad całego ciała znacznie sie poprawi:P zycze powodzenia

hmm ja nie mówie ze kazdy musi nagle zaczac tanczyc. kazdu lubi co innego. ale chciałabym zeby osoby które po prostu nie wiedza czy lubia czy nie spróbowały. moze własnie w tańcu odkryja swoja pasje??!!

Gość Annnnna
Ja sprobowalam :) Majac 9 lat zaczelam chodzic na kurs tanca towarzyskiego do MDKu ;) Ale jakos nie sprawialo mi to (i do tej pory nie sprawia) przyjemnosci ;)