Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wioleta27WROCŁAW

hurrrrra urodziłam!!!!

Polecane posty

Gość Wioleta27WROCŁAW

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!WCZORAJ WYSZŁAM ZE SZPITALA I CHCIALAM SIE WAM POCHWALIĆ JAKA JESTEM SZCZESLIWA-URODZILAM 6 LIPCA TRÓJECZKE!!!DWIE DZIEWCZYNKI I CHŁOPCA :-) Olivka,Natalka i Kacperek,maleństwa :-) Olivka 1.810 dł 48cm,Natalka 1.650 dł 47cm,Kacperek 1.740 dł 48cm HURRRRRA!jestem taka szczesliwa,pewno nie bedzie na nic czasu ale mam wielką pomoc od rodziców i męża :-)

Gość bardzoooo chcąca
Bardzo gratuluję, oby mnie spotkało choć pojedyncze szczęście. Wszystkiego co najwspanialsze!!!!!!!!!!!!!!!!!dla Ciebie i całej trójeczki!!!!!!!!!

Olivka? Jak Ci sie udało zarejestrowac takie imię? Gratuluję :)

jejku, baaardzo tobie gratuluje i tzrymam kciuki, żeby wszystko dalej było ok. Trojaczki . . . wow :)

Gość trusski
a ja wlasnie czekam. jutro jade do szpitala na zapis... zostalo mi 2-3 tyg ale juz chcialabym miec to za soba

Gość porucznikowa
to z hormonów aż trójka wyszła czy samo tak się udało?

Gość rozumiem że cesarkę miałaś
jak nie, to tym bardziej podziwiam!

Gość opowiedz nam
o porodzie błagam..............

Gość szyszka od pana zbyszka
super...tylko jaki wozek dla trojaczków?

Gość Wioleta27WROCŁAW
pewnie ze cc :-) wiecie mam już jedną corcie ma 7 lat :-) teraz jeszcze trójeczka ahhhh wystarczy :-)

Ja urodziłam miesiąc temu córeczkę. Też jestem szcześliwa i wykończona. Także sedeczne gratulacje i uznanie dla mamy trojaczków.

uhhhhhhh... TRÓJECZKA!!! :D wyrazy podziwu, wielkie gratulacje i... życzę Ci mnóstwo siły, Potrójna Mamusiu :) 🌻

Gość Wioleta27WROCŁAW
poród to koszmar!!!wole nie wspominać,ale nawet nie wyobrażacie sobie jakie piękne uczucie zobaczyc jak lekarz podaje siostrze dziecko potem jeszcze jedno i jeszcze jedno,nawet nie moglam ich mieć na brzuszku...bo jak :-( cesarka!!!!ale to normalka!a najlepsze jak jedno zacznie płakać to zaraz następne dwa bobasy sie rozpłakują hehe dobrze ze ma mi kto pomóc :-)

Gość Wioleta27WROCŁAW
we Wrocławiu bez problemu z imieniem Olivka,dokładnie to Olivia :-) chcialam imie Benicio ale uparli sie ze moge tylko przez "j" czyli Benicjo a tak mi nie gra :-) wiec Kacperek :-)

Gość BAKAo0A
WIOLETA ile trwał poród???

Gość rfgyh
Gratuluje Tobie serdecznie. W którym tyg było rozwiązanie? Ja urodziłam blizniaki :)

ja pierdziele! POTĘŻNE gratulacje! 🌼 to jest dopiero cos! :) TROJACZKI! :) ALE BĘDZIE WESOŁO W DOMU JAK PODROSNĄ! :D POZDRAWIAM!

G R A T U L A C J E ! ! przypomniał mi sie skecz z kabaretu ani mru mru z porodówki gdzie koles po tym jak dowiedział sie ze dwójke noworodków powiedział \' no ma sie ta dwururke:):) a w twoim przypadku? :):) zycze duuuuzo cierpliwosci !!!!! i duzo zdrówka dla maluszków i ciebie!!!