Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakzwykleliczenawasząpomoc

Czy ktoś mógł by mi to przetłumaczyć?angielski,z góry dziękuję

Polecane posty

1. Install The Sims 2 Original by burning or mounting the CD:s. 2. Get the CD patch for Sims 2 from http://thesims2.ea.com/update/exe/release/1.0.0.1022/thesims2_update.exe. Don't install it yet! 3. Enter Safe Mode by rebooting your computer and press F5 or F8 before Windows starts. 4. Choose Safe Mode from the boot menu, and after Windows have started run the patch you just downloaded. 5. Still in safe mode, mount/insert disc 1 of University and install. Change to 2nd CD when prompted. 6. Hopefully, the installation will say something like "product already updated" in the end of the installation. 7. Keep on installing the other expansion packs. Safe Mode or not should make no difference from now. 8. After installing all expansions, copy Sims2EP5.exe from the crack/seasons folder and paste it into your TSBin directory of the Seasons install. In Sweden, this should be something like C:/Program/EA GAMES/The Sims 2 Ĺret Runt\TSBin 9. Repeat step 8 for Celebration Stuff, change installation directory to match Celebration Stuff. 10. Enjoy the game!

bardzo proszę ,chociaż pi razy oko :-(

Gość niepomoge
chvcialo ci sie tyle pisac, nie lepiej bylo ten czas spedzic ze slownikiem w rece??

akurat skopiowałam a nie przepisywałam ręcznie

Gość przecież to banalnie proste

Gość htgfdsa18
boze czego w tym nie rozumiesz? pojedyncze slowa mozesz sobie sprawdzic w slowniku

ok dzięki ,przetłumacze sobie

Gość nie angielka
to sie dolacze i prosze pomozcie mi prosze przetlumaczyc te zdania, nie musza byc doslownie przetlumaczone.......pisze prace;) 1Wiosna mialam egzamin z matematyki. 2 Duzo sie do niego uczylam, bo byl bardzo trudny. 3 Podczas egzaminu bylam bardzo zestresowana, ale w koncu rozwiazalam wszystkie zadania. 4 Po tygodniu byly wyniki, nie zdalam:( 5 To bylo niesprawiedliwe, nie rozumialam dlazego tak sie stalo. ok to na razie tyle....prosze pomozcie mi.

Gość nie angielka
up

do ja pierdole ....dziękuję bardzo