Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hedwigg

MĄŻ-OSZUST

Polecane posty

Gość szczerze...
może on wzorce wziął ze swojego domu, skoro dziadkowie mając wnuki, kupują synowi motor. Na motorzystów mówi się "dawcy nerek"

Gość szczerze...
do szczerze nie pi...zmień nicka co?:P

Gość hmm..hmm..
tak sobie myslę że to co piszą na forum niekoniecznie musi dotyczyć Izby/działu Twojego męża. A po drugie: nie rozliczacie się w US? przecież możesz zobaczyć jego PIT i PIT którego dostaje z pracy

no własnie tak przeciez widziałas PIT męza chyba no cóż wiesz hedwigg ja tez jestem 10 lat po slubie ale nei wyobrazam sobie takiej sytuacji no chociaz nigdy nie mówie nigdy

Gość hedwigg
JAK DAM TE 850 TO ZA 1700 MIESIĘCZNIE I 1000 OPŁAT NIE DAM RADY. POLICZYŁAM,ŻE TE 850 OD NIEGO TO TYLE CO POŁOWA OPŁAT I NPALIMENTY. TO MOŻE PO PROSTU PRZESTANE MU GOTOWAĆ PRAĆ KUPOWAĆ KOSMETYKI, CIUCHYITP. NIECH TO ROBI Z WŁASNYCH INNYCH ŹRÓDEŁ. ZACZNĘ DBAC TYLKO O SIEBIE I DZIECI. A PASJE SWOJE TO ON REALIZUJE -NA WYPADY MOTOROWE JEŹDZI -GRA W PIŁKĘ NOŻNĄ -SPOTYKA SIĘ Z KUMPLAMI -JEŹDZI NA ROWERZE TO PEWNIE JAKAS KOBITKA ZA TYM STOI BO OSTATNIO NIE WIEM KIEDY NORMALNIE ZE MNĄ ROZMAWIAŁ, KOMÓRKE MA ZAWSZE PRZY SOBIE-NAWET Z NIĄ ŚPI. CHĘTNIE BYM GO WYWALIŁA Z DOMU ALE JA IDIOTKA BĘDĄC CHYBA JESZCZE W DEPRESJI POPORODOWEJ ZROBIŁAM GO WSPÓŁWŁAŚCICIELEM MOJEGO MIESZKANIA.YS-

Gość hedwigg
PIT NIE WIDZIAŁAM-ROZLICZA SIĘ SAM OD CZASU JAK MOJA PRZYJACIÓŁKA KSIĘGOWA , KTÓRA ROZLICZAŁA NAS RAZEM POWIEDZIAŁA MI W ZESZŁYM ROKU , ŻE ON MNIE CHYBA CYGANI Z WYSOKOŚCIĄ ZAROBKÓW. TERAZ TO SOBIE PRZYPOMNIAŁAM!!DZIĘKI!! WIECIE CO -CHYBA WEZMĘ ADWOKATA, WYEGZEKWUJ CO MOJE I NIECH SPADA/. TYM BARDZIEJ ,ŻE KASA TO NIE JEDYNY JEGO PRZEKRĘT ALE DO TEJ PORY PRZYMYKAŁAM OKO ZE WZGLĘDU NA DZIECI.

hedigg rzeczywiscie ta komórka przy dupie jak sie to mówi duzo daje do myslenia ktos kto nie ma nic do ukrycia nie chowa komórki nie boi sie że ktos przeczyta jego poczte czy cos wtym stylu

Gość hmm..hmm..
ups, to niewesoło na razie mu nic nie mów. Udawaj że niczego nie wiesz. Idź do adwokata i dowiedz się jakie masz szanse na "zwrot" połowy mieszkania i co możesz zrobić.

hedwigg ale naprwde jak jemu mamusia motor kupje a wnukom cos daje? to on mamisynek jakis iegoista co o sobie mysli

zanim zaczniesz od adwokata śledx jego ruchy słowa gesty uważnie upewnij sie czy na pewno ma kochanke i w ogóle czy cie oszukuje

Gość jjcd22
mój mąż pracuje w tym samym resorcie. Z całą pewnoscią potwierdzam, że są mundurówki, urlopowe, ekwiawlent na remont mieszkania, zwrot kosztów przejazdu (niewielka to kwota jednorazowa, ale jest), są też zapewne jakieś premie, ale to już zależy od wielu czynników. Nie daj się nabijać w butelkę. Narazie nie mówiłabym o Twoim odkryciu,najwyżej przyglądaj się lepiej, a w międzyczasie zabezpiecz sie finansowo ile można kobieto.

Gość hedwigg
DZIĘKI-TAK WŁSNIE ODKRYŁAM NA STRONIE CELNICY.PL A TAK OPRÓCZ KOMÓRKI DO KTÓREJ DOSTEP JEST ABSOLUTNIE NIEMOŻLIWY TO ON MA W DOMU W SEJFIE NÓŻ SPRĘZYNOWY, PISTOLET HUKOWY I PAŁKĘ. W SZUFLADZIE ZE SKARPETAMI CHOWA BATONIKI A MOTOREK DOSTAŁ NA 40 URODZINY. BOŻE!!!ZKIM JA MIESZKAM??????????

Gość hedwigg
DZIĘKI-TAK WŁSNIE ODKRYŁAM NA STRONIE CELNICY.PL A TAK OPRÓCZ KOMÓRKI DO KTÓREJ DOSTEP JEST ABSOLUTNIE NIEMOŻLIWY TO ON MA W DOMU W SEJFIE NÓŻ SPRĘZYNOWY, PISTOLET HUKOWY I PAŁKĘ. W SZUFLADZIE ZE SKARPETAMI CHOWA BATONIKI A MOTOREK DOSTAŁ NA 40 URODZINY. BOŻE!!!ZKIM JA MIESZKAM?????????? PS.KOMÓRKĘ ZABIERA NAWET ZE SOBĄ DO UBIKACJI

Gość jjcd22
bądź uważna, przyglądaj się mężowi. Dopóki nic jemu nie powiesz, więcej zaobserwujesz. W przeciwnym wypadku stanie sie ostrożny i będziessz miała trudność. Życie z mundurowym jest ciężkie, wiem coś o tym.

Gość dziewczyny dobrze radzą
nic pochopnie...Wynajdź jakiś fortel, żeby skorzystać z jego komórki. Może poczekaj jak zaśnie...sprawdzaj wszystko, co możliwe. Może przechodzi kryzys wieku średniego...i znalazł panienkę naboku - a to kosztuje..A komp? Korzysta z niego? Nie daj się dłużej robić w balona przez tego palanta

Gość hedwigg
JEST INFORMATYKIEM U IZBIE CELNEJ WIĘC W DOMU ZROBIŁ SOBIE OSOBNĄ PARTCJĘ ZE SWOIM HASŁEM I NIKT NIE MA DO TEGO DOSTĘPU-NAWET CÓRKA MUSI ZAMYKAĆ OCZY JAK PRZY NIEJ TO HASŁO PISZE. JJ-MASZ RACJE-NIC NIE BĘDĘ GADAC A SWOJE ROBIĆ-ADWOKAT, ODKŁADANIE KASY I KONIEC Z JEGO UTRZYMYWANIEM-NIECH MI DAJE TE 850 JAKO POŁOWE OPŁAT I ALKIMENTY A UTRZYMUJE NIECH SIE SAM.

korzysta np. z gg?

Gość hedwigg
W DOMU NIE- WIESZ ALE GDYBY SIĘ OKAZAŁO ZE KOGO.Ś MA TO BYM BYŁA ZADOWOLAONA-TE PRZEKRĘTY Z KASĄ TO BYŁA KROPLA , KTÓRA PRZELAŁA CZRĘ-NAWET PO NIM SIE NIE SPODZIEWAŁAM , ŻE BĘDZIE OKRADAŁ-BO INACZEJ TEGO NAZWAĆ SIĘ NIE DA-SWOJE DZIECI.

Gość faceci to palanty
No wlasnie.. Historia brzmi nieprawdopodobnie, ale niektorzy mezczyzni sa po prostu beznadziejni.. Mam tylko nadzieje, ze nie zmiekniesz i bedziesz walczyc o siebie i dzieci! :) Powodzenia!

Gość fcfsd
hedwigg - a czego sie po facetach spodziewac, wrzuc na luz. co za palantunio cwaniakowaty. moze im sie wydaje ze jak penis i pieniadze sa na ta sama litere to znaczy ze musza byc razem?

Gość hedwigg
JAK SAMA PISZĘ CO CZYTAM TO TEZ MI SIE TO WYDAJE CHORE-NA CO DZIEŃ WIECZNIE W BIEGU NIE MIAŁAM CZASU SIE ZASTANOWIĆ A TERAZ KILKA CHWIL WOLNEGO I WYDAJE SIĘ ZE TO JA W TEJ RODZINIE NOSZE SPODNIE. ALE OD DZIS DBAM TYLKO O SIEBIE I DZIECI-A PÓKI CO NIESTETY JESZCZE ŚLUBNY NIECH SIE STOŁUJE U MAMUSI I JEŹDZI N MOTORKU.

Gość hedwigg
FC- U MOJEGO TO ANI PENISA ANI PIENIĘDZY

Gość fcfsd
no dzieci normalnie. przeciez daj spokoj. nie mialas podejrzen bo jestes uczciwa a nie dlatego ze naiwna, choc niewykluczone ze to to samo. nie przejmuj sie.

nie daj poznać po sobie, że coś podejrzewasz. Jak najdłużej graj ciemną idiotkę. W końcu wpadnie, tylko musisz popracować nad tym...

Gość fcfsd
;););) wiesz- gdzies tam je trzyma - obie rzeczy moze ukrywa przed toba

Gość fcfsd
i niech sie zaloze, ze mieliscie tez kryzysy finsnsowe. kombinowanie pieniedzy itp. szlag trafia jak o tym pomyslec, ze mial forse gdzies w zanadrzu. cholera wie, czy zanadrze sie tak pisze.

Gość fcfsd
a moze wpieprzyl na jakas lokate? sa i tacy obsesjanci.

Gość hedwigg
DZIĘKI ZA WSZYSTKIE POSTY-PĘDZĘ SPRZĄTAĆ PO REMONCIE BO JUTRO OD 6 ZNOWU ZACZYNAM. MOŻE KTOŚ WPADNIE DO JUTRA NA POMYSŁ JAK OD ŚLUBNEGO WYDĘBIĆ KOMÓRKE I PODA MI INSTRUKCJĘ DO NOKII JAK ODCZYTAĆ WIADOMOŚĆ I ODBLOKOWAĆ KLAWIATURĘ Z GÓRY DZIĘKI

Gość varicella
Faktycznie, chyba twój problem jest duzo, duzo większy.Z tego, co piszesz wynika,że jest mu po prostu wygodnie w takim układzie i chyba zbyt dużo do tej pory umykało twojej uwadze.Moim zdaniem dajesz się wykorzystywać i nie ma tu mowy o partnerstwie w związku.Szkoda, bo macie dzieci.Przykro mi... Trzymaj się, pomyśł o sobie i dzieciach, bo możesz zostać niemile zaskoczona.

Gość hedwigg
FC!! WŁAŚNIE!!!! SZLAG MNIE TRAFIŁ BO W ŚRODĘ WRÓCILIŚMY PRĘDZEJ Z WCZASÓW BO MI BRAKŁO KASY-BYLIŚMY TYDZIEŃ NA CAMPINGU-CHCIAŁAM ZEBY DZIECI POODDYCHAŁY ŚWIEŻYM POWIETRZEM,, AON NIE WYCIĄGNĄŁ ZŁOTÓWKI ZEBY TAM JESZCZE PARE DNI BYĆ!!!!! KOSZT DOMKU BYŁ 70 ZŁ NA DOBĘ! ALE NA SWOJE ZACHCIANKI KASKĘ MA. PIERWSZA ZONA ZOSTAWIŁA GO PO 3 LATACH. JA WYTRZYMAŁAM 10. TO MI TAK ZA DUŻO!