Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 54645645654

Jezus!! odechcialo mi sie miec dziewczyne i zone tez!!!!

Polecane posty

Gość 54645645654

po przeczytaniu kafeterii straciłem ochotę na poznawanie dziewczyn i wchodzenie w związki a w przyszłości również zakładanie rodziny. To co tu piszą jest okropne. Wychodzi na to ze większość polek jest próżna myśli tylko o sobie szuka faceta robota który zrobiłby wszystko za nie a one sama nic jeszcze chcą być na jego utrzymaniu + dostawać jakieś bonusy typu kwiatki itp najlepiej codziennie. W dupach sie im poprzewracało. Z takimi wymaganiami niestety będą zawsze same a ja nie zamierzam posiadać takiej darmozjadki.

zapomniałes jeszcze o \"planowanwj wpadce\" w celu usidlenia tego robota vel bankomatu :)

Gość 54645645654
dodam jeszcze że takiej szybko sie nudzi jeden partner i zaczyna sobie szukać kochanka więc niezwarto tez traktować kobiet poważnie i trzymać dystans

Gość 54645645654
nie chce mi sie takiej szukać która taka nie jest, dobrze ze sa call girls

jacekkkkkkk - spox, na razie mi nie grozi ;) no chyba ze od przesadnej higieny...

tak sie sklada ze odechcialo mi sie miec faceta wiec poki co jestem bezpieczna dzieki zyciu w czystosci, hehe

Gość fcdslgvmdflgb
Wsadź sobie w d... tą swoją kasę, łaski nikomu nie robisz, że dajesz kwiaty. Ja nie patrzę na kasę faceta, mam swoją :P każdy ma dwie ręce i niech pracuje na własny rachunek.

Gość croll
mi tez sie odechcialo, rzygam wyrafinowaniem, wyrachowaniem i zmaterializowaniem kobiet :o

Gość dcawsfesd
Skoro widzą w Tobie tylko automat do robienia pieniędzy, to albo sam się z nimi obnosisz albo nie masz nic więcej do zaoferowania poza pozą zmanierowanego chłopczyka, wylewającego swoje żale na babskim forum. Ja robota nie poszukuję i nie uogólniaj, ponieważ istnieje spora różnica między kobietami które nic nie robią a tymi które ciężko pracują i potrafią szanować pieniądze.

Gość majonez
To sobie rzygaj, tylko nie pod wiatr :P

Autorze topiku, powiem Ci jako kobieta,że po przeczytaniu postów na kafeteriiteż odechciało mi się wiązać z facetem. Przedstawiacie się tu w jak najgorszym świetle. To co ty napisałeś, też nie świadczy o Tobie najlepiej.

Gość wsłuchany w cmentarną ciszę
No dobrze... Ale co ma do tego Jezus..?

i dlatego właśnie czytam kafeterię :D W sumie i tak piszą tu to samo co wszędzie więc łatwo się utwierdzić w tym że człowiek się nie nadaje. Sam to widziałem :) ale zawsze lepiej zdobyć potwierdzenie. Więc można na to wszystko machnąć ręką i spokój... co ja się będę związkiem przejmował jak nawet nie nadaję się do tego żeby się o mnie potknąć...

Gość życie nie toczy sie
wokól tego forum,wiec głowa do góry