Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaZlekniona

ateiści jak wytłumaczycie opętania

Polecane posty

? już wczesniej mialam zapytać ale zapomniałam

Gość ateisci odpowiadaja
opetania=choroby psychiczne🖐️

Gość watcher
ateisci opowiadaja-a co z UFO?

ateisci odpowiadaja-> a dlaczego ktylko księza potrafią ich uleczyć ? egzorcyzmami ?

jak fiksuja na tle religijnym, to nie dziwne, ze reaguja na obecnosc ksiedza. jakby psychiatra przebral sie za ksiedza i poudawal, ze odprawia jakies rytualy, to zaloze sie, ze tez by mogl wyleczyc takiego \"opetanego\".

ja się boje :(

Gość szatan ci obserwuje
beznadziejnaosobo spójrz pod łózko

Gość BeznadziejnaOsobaParanoiczka
jestem pod łozkiem bo siedze przy kompie a mam łozko pietrowe a pod nim biurko a na nim kompa moglibyści mnie nie straszyć ? bo wszyscy już spią wpoldo 1 też ide

Gość BeznadziejnaOsobaZIekniona
n nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi! W imię Szatana, Władcy ziemi, Króla świata, nakazuję siłom Ciemności obdarzyć mnie swoją Piekielną mocą! Otwórzcie szeroko bramy Piekła i wyjdźcie z otchłani, aby przywitać mnie jako swego brata (siostrę) i przyjaciela! Obdarzcie mnie zaspokojeniem, o którym mówię! Przyjąłem wasze imię jako część samego siebie! Żyję jak zwierzę na polu radujące się swoim cielesnym życiem! Obdarzam łaską sprawiedliwych i przeklinam zepsutych! Na wszystkich Bogów Piekła - rozkazuję, aby stały się rzeczy, o których mówię! Wyjdźcie i odpowiedzcie na wezwania poprzez spełnienie moich życzeń!

Gość ciemniak moherowy
"Gdy ci wychodzili oto przyprowadzono Mu niemowe opetanego.Po wyrzuceniu zlego ducha niemy odzyskal mowe,a tlumy pelne podziwu wolaly:"Jeszcze sie nic podobnego nie pojawilo w Izraelu.Lecz faryzeusze mowili:Wyrzuca zle duchy maca ich przywodcy". Porownajcie sobie wasze opinie o egzorcyzmach-z owczesnymi,tzw.faryzeuszami...

Gość KarolajnaŁódź
A dlaczego opętania występują głównie w krajach katolickich?!:D To jest choroba umysłowa.

a dlaczego ktylko księza potrafią ich uleczyć ? egzorcyzmami ? Uleczyć? Jak w przypadku tej dziewczyny Emily Rose, co po tym uleczeniu umarła?