Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miki22

czy tak wyglada brzuszek w 4 miesiącu?

Polecane posty

pojawia sie tylko jak coś zjem, czasami jest twardy, czasami miekki. kiedy bedzie dla wszystkich widoczny i okragly jak pileczka? jak to u Was bylo?

U mnie widoczny, okragły jak piłeczka pojawił się już parę lat temu. Moja Pani mówi żebym nie pił tyle piwa :o

W 4 miesiącu może w ogole nie być widać brzucha. Bardzo szczuple dziewczyny już co nieco mają, ale takie zwykle, przeciętne - nie mają wiele do pokazania :) U wiekszosci z tego co wiem - brzuch wychodzi w 5-6 miesiącu dopiero. :) (Wpisz w google -grafika- swoją ilosc tygodni ciąży - dodaj pregnancy i Ci sie wyswietlą zdjecia brzuchow jak dobrze pojdzie) :)

Gość burururuyiu
lol :D:D:D:D

no i ma rację;) jasli pan nie doczytal to pisze o brzuszku ciążowym...

u mnie był widoczny w 6 mies.Tez nie moglam sie doczekać tej piłeczki,ale jak nadszedł 8,9mies nie moglam sie doczekać kiedy urodze tak mi bylo ciżko z tą piłeczką :-)

ja tam uwielbiałam moje brzusio a taką okrąglutką piłeczke widać u mnie było w 7 miesiącu ;)

Gość kjjghfgah
u mnie było już trochę widać w piątym miesiącu ale zauważali go tylko ci co wiedzieli że jestem w ciąży najszybciej zaczął mi rosnąć w siódmym miesiącu a w dziewiątym wisiał mi do kolan i miałam go serdecznie dość.Też niemogłam się go doczekać a potem marzyłam już tylko o porodzie.Przy kolejnym dziecku na pewno nie będę go już tak wyczekiwać :)

Gość u mnie był widoczny
w 7 miesiącu

Aaaa.... Chodzi o ciążę... To niewiem jeszcze nigdy nie byłem w ciąży. Ale wygląd to mam ...... ;) Pozdrawiam autorkę i życzę ślicznego bobaska :)

A ja jestem w czwartym i juz bardzo widac

Gość ja tez jestem w czwartym
(dokladnie w polowie) i w zwykle spodnie juz nie wchodze, od poniedzialku nosze ciazowe... jeszcze za wielki ten brzuch nie jest, ale coraz bardziej zaczyna go byc widac.

hej a ja jestem w 7 tygodniu i jz mam brzuch wyraźny wygląda na 4 może 5 miesiąc :D

Ja do około połowy 5 miesiąca ciąży nie miałam widocznego brzuszka - nawet w pracy się ze mnie śmiali że chyba ta moja ciąża to nieprawda :D ... ale za to potem jak mi brzuszek wyskoczył ... praktycznie z dnia na dzień :)

Gość Fasolka2401
Dziś rozpoczyna się 13 tydzień i już widac zaokroglenie. Coś tam było widać już 2 tygodnie temu. Moja mama się śmieje, że jak była ze mną w 7 miesiącu to nie miała takiego brzucha. A dodam że nie jestem ani szczupła ani gruba taka przeciętna. Mam nadzieję że nie rośnie mi tam mały olbrzym ;-). Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy.

Gość Ja jestem zwykłej przeciętnej
budowy. Jestem w 17 tygodniu i widać zaokrąglenie tylko w przylegających obcisłych ubraniach i w bieliźnie. W obrankach odrobinkę luźniejszych nie widać, chodzę nadal w moich zwykłych ubraniach. Brzuszek napewno jest większy niż był wcześniej, ale nie jest widoczny dla ludzi, którzy o ciazy nie wiedzą i nie przypomina piłeczki.

Gość upupup