Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula1984

Nudności podczas ciąży - pomocy!

Polecane posty

Gość Paula1984

Gość Paula1984
nudności mam jak chuj,co mnie popierdlio zeby zajsc w ciaze!znowu dalam dupy a niewiem kgo dziecko ehhhh dupodajka ze mnie!!!

Gość Paula1984
Hej, jestem w 6 tygodniu ciąży i męczą mnie okropne mdłości i wymioty, przez cal y dzień i nawet w nocy, jestem dopiero na początku ciąży, a już nie mogę tego wytrzymać, dziewczyny, czy któraś z Was zna skuteczną recepte na tą przykrą dolegliwość...?

Gość Paula1984
ta druga odpowiedz z niecenzuralnymi słowami to nie moja, i niechciałabym aby ktoś podszywał się w ten sposób pod mojego nicka, bo to świadczy o kulturze osobistej tej osoby!

Gość Paula1984
odwal sie ode mnie podszywaczu!!!

zablokuj sobie nick!poradz sie lakarza sa tabletki ale moge ci polecic wybrobowany i skuteczny przepis!!!COCA COLA I PALUSZKI SOLONE!!NAPRAWDE POMAGA!SPROBUJ!!!

Gość podobno
pomaga wachanie cytryny

Gość herbata imbirowa
ponoc tez pomaga. ale to chyba zalezy od organizmu, mnie nie pomagalo nic...

mnie pomagala bulka z maslem co dwie godziny.Nie przejadaj sie i nie jedz slodyczy i absolutnie lodow,Rano postaraj sie zwymiotowac (dobrze jest zjesc kiwi to latwiej) i bedzie ok

Gość Fasolka2401
Jestem w 13 tygodniu ciąży i mdłości mam przez cały dzień. dorodzono mi herbatkę imbirową. Mąż takową przygotował i postawił przede mną na stoliku. Jak poczyłam zapach to od razu biegłam do łazienki, ale niektórym ponoć pomaga. Coca Cola też na mnie nie działa. Jedyną metodą jest guma mietowa lub tik taki. Jedynie to ratuje mi życie. Ale nieraz już boli mnie żuchwa od tego żucia ;-) Mam jednak nadzieję, że wkrótce przejda mi te dolegliwości :-). Pozdrawiam.

Gość angiii
dziewczyny ja juz nie mam sił! są jakies sprawdzone leki na nudnosci. ja umre jak mi ktos nie pomoze...........;(