Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głęboka Dolina

Humor mam wisielczy

Polecane posty

Gość Głęboka Dolina

Chłopak, z którym się spotykałam, nadużył mojego zaufania. I znów jestem sama. Na dyżurze same dołujące i nierokujące przypadki (jestem lekarką)- człowiek stanie na głowie, a i tak nie pomoże. Poza tym jestem samotną matką i pewnie tak już zostanie na zawsze. Mam mega- doła. Czy ktoś też popadł w stan beznadziei ???? Pogadajmy......

Ja popadłam. samotna matka, nauczycielka, wakacje do bani, stres, syndrom utraty zajęcia.... Mało kasy. Pogoda zła. Czeste migreny. Pogadajmy...:(

Gość Głęboka Dolina
Witaj, dobrze, że jako nauczycielka masz przynajmniej wakacje. Ja- ciągle praca i praca, ale wtedy przynajmniej nie rozmyślam, że mi się nie ułożyło. Co porabiasz w czasie tych wakacji do bani, bo faktycznie na razie pogoda nie najlepsza ?

Gość Głęboka Dolina
Dzięki za stronki, ale wolałabym zkimś pogadać, nawet jeśli miałybyśmy smęcić.

wakacje to straszny czas dla mnie, nie potrafie sie pozbierać, ze stresu nagle wpadasz w pustke, ja nie potrafię sobie nic zorganizować, dni mam rozwalone w pył, jak sie zacznę przyzwyczajac do wakacji to one się skończa.... :)

Gość Poprawiacz humoru
Hey! Humor to cos co zalezy od nas. Jak jest zly , wlaczcie komedie (smieszna ;) ) czy dobra muzyke... Zamknijcie oczy , rozmarzcie Cie ....

Gość Trzysta dwadzieścia mrówek
:-) Dzień dobry. Ja od lat prezentuję pogląd, że dla dobra ludzi, należałoby ustawowo ograniczyć czas trwania urlopów do maksimumtrzech dni.

Gość Głęboka Dolina
Wiesz co, ja już od dawna marzyłam o dłuższym wolnym, żeby odpocząć, ale tak naprawdę tak duża ilość czasu do rozmyślań i smętnych myśli nie wiem, czy by mi wyszła na zdrowie. Gdy jestem kilka dni na urlopie, zamiast odpoczywać, czuję się jakbym była na detoksie od pracy. I zaczynam sobie uświadamiać, ile w życiu przegrałam :(

Pozwolę sobie, Głeboka Dolina, na wyrażenie poglądu, że kobieta nie powinna za wiele myśleć. W trosce o własne zdrowie. Nie jeden raz tak właśnie doradzałem pewnej mojej koleżance :-)

Gość Poprawiacz humoru
Ej , Gleboka Dolina , bo sie pogniewamy 😠 😡 ;) Nie przegralas nic ! Masz gg albo Skype , cos mi sie zdaje,ze musze Cie nakrecic 🌻

Ano, Głęboka Dolina - kolejne moje odkrycie intelektualne. Współczesna kobieta dorównała mężczyźnie. Cena - osamotnienie i brak celu oraz sensu życia.

Gość Poprawiacz humoru
320 Mrowek - wcale nie. Wspolczena kobieta jest swiadoma siebie i tego czego chce od zycia , to chyba lepiej, co ?! Masz wybor , czy jestes niezalazna czy nie i jakiego masz partnera...

Gość bez stanika
Mialam w te wakacje jechac do mojego ukochanego, ale niestety okazal się swinią i teraz cale wakacje przyjdzie mi gnić przed kompem :( nie mam żadnych znajomych ani nic :(

Stanika także nie posiadasz? No jak pech, to pech!

Gość Poprawiacz humoru
Ludzie co z Wami ?!

Gość Poprawiacz humoru
Tez zdolowany - cos sie stalo sie ?

Gość Poprawiacz humoru
Taka bez powodu ?! EJ ! Prosze Pana ;)

Widzę, że zbiera się silna gromadka depresantów. Gadajcie tak dalej do siebie...

na melancholię niestety nic nie pomaga :O w modlitwy nie wierzę, a gdzieś frustracji pozbyć się trzeba :O zamierzam smęcić tutaj :(

Gość Poprawiacz humoru
Tez zdolowany - odmozdzyc :D Madre kobiety lubia madrych mezczyzn....no chyba, ze chcesz odmozdzona ;P

Gość Głęboka Dolina
Tak lekarzu, większość lekarzy, szczególnie tych młodszych jest zdołowanych (wiadomo dlaczego), a do tego jeszcze dochodzi samotne macierzyństwo :( Zazwyczaj jestem zadowolona z życia, a patrząc na moich pacjentów, stwierdzam, że mam nawet baardzo dobrze, bo jestem zdrowa :) Ale dzisiaj dopadła mnie chandra nie do opisania. Powinnam się upić porządnie, ale mam dyżur niestety.

Bądź mężczyzną! Fazcetowi nie przystoi się mazgaić.

Gość Poprawiacz humoru
A biadol sobie ile wlezie .... :D