Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głęboka Dolina

Humor mam wisielczy

Polecane posty

Gość Poprawiacz humoru
Gleboka dolina - zapraszam na wirtualne chlansko jak bedziesz po dyzurze :D

Gość Głęboka Dolina
Modlitwa często pamaga, ale nie dziś. Musiałabym się upić i pójść spać na 3 dni.

robota, robota, robota .... i to wieczne oczekiwanie kurwa cudów ... co to ja cudotwórca jestem? wszyscy chcą umierać w zdrowiu?

Gość Poprawiacz humoru
Tez zdolowany - specjalizacje chirurgia plastyczna ? ;)

Gość Głęboka Dolina
Jasne, że będziesz uchodzić za łowcę skór. Ja też będę. Taki kraj popieprzony. Tylko to mnie jeszcze trzyma przy nadziei, że po zdaniu egzaminu specjalizacyjnego (byle do wiosny), chcę wyjechać z tego pięknego kraju. Ale to jeszcze daleko. I samej trzeba będzie wyjechać, a potem sprowadzić córkę.

czuję się już wypalony, zdołowany i zdezadaptowany ... mam już dosyć służby zdrowia, pieprzenia o misji i posłannictwie ...

dosyć poprawiania innym samopoczucia ... kiedy mi odmawia sie do tego prawa ... nawet w tak seksistowski sposób, jak tutaj! co z tego, że jestem facetem - to już mi kurwa uronić łzy nie wolno?

Gość facet 12349
a ja tez mam doline juz tydzien, dzis jest troche lepiej ale wiem ze to troche jeszcze potrwa i jestem facetem wiec nie jestes sam

Gość Poprawiacz humoru
Ej ! Tez dolowany - czytam Cie , i pisalam ze przeciez mozesz sobie biadolic :P Spytalam o specjalizacje - nie odpowiedziales mi.

pewnie, że nie .... bo i po co? i tak nikogo to nie wzruszy :O mogę się najwyżej pomodlić ... pod warunkiem, że na tacę wrzucę :O

Gość Poprawiacz humoru
Lo matko , chcesz monologu czy rozmowy , bo nie rozumiem....

a co to? IPN jakiś? w PEACE doo takimi pytaniami! moja specjalizacja nie ma tu nic do rzeczy :O nie chlam na umór, nie ćpam, nie łykam psychotropów ... choć kto wie, czy to nie najprostsze rozwiazanie? :O

Gość Poprawiacz humoru
Przeciez jestes tu anonimowy , pytalam z ciekawosci ...

jak na poprawiacza humoru to zbyt agresywny jestes :O do pobudzonego (wzbudzonego) pacjenta nie nalezy podchodzic tak radykalnie :( chcesz, żeby kiedys cie lekarz spytal: chcesz żyć, czy zdychać? no, chcesz? :O

Gość Poprawiacz humoru
Jak spytam o wiek czy o znak zodiaku tez bedziesz krzyczal ? :P

Gość Głęboka Dolina
I pomyśleć, że jestem lekarzem z powołania (chyba), ale wypalam się powoli. Przyjmuję młodą dziewczynę z białaczką- tragedia, robię co do mnie należy, ale nawet nie zastanawiam się zbytnio czy to będzie ostra białaczka, czy przewlekła. Nie mam już ducha odkrywcy. Co będzie to będzie. Trzeba robić swoje, i tyle. Za te pieniądze nie powinnam nawet wstać z krzesła, a ja zaiwaniam na dyżurach jak głupia. Ale nie o tym był temat, tylko o ogólnej chandrze i beznadziei, która, mam nadzieję,minie szybko. Gdzie pracowałeś za granicą i w jakiej specjalności, jeśli można wiedzieć oczywiście ?

Gość Poprawiacz humoru
Przepraszam , to moja pierwsza lekcja postepowania z pacjentem.... a widze , ze niezly okaz mi sie trafil :D Poprawie sie , ponoc szybko sie ucze ;)

pracowałem tam, gdzie historia medycyny jest teraźniejszością :O i żeby nie było wątpliwości, do takiej medycyny ma dostęp przeważająca część ludzkości :(

Gość Głęboka Dolina
Sorry, nie chcesz mówić o specjalizacji. Może to i lepiej, ja też nie chcę. Zobacz, jak Cię tu atakują- jesteś mężczyzną, lekarzem, wg większości powinieneś być zawsze miły, grzeczny, uśmiechnięty, wyspany i tryskać optymizmem, a tu nie pasujesz do schematu.

tam, gdzie podejmujesz decyzje na pierwszy rzut oka o tym kto ma żyć, a kto nie ... pierdolone bawienie się w pana b, ktorego i tak nie ma :(

Gość Głęboka Dolina
U mnie taki dół wisielczy nie trwa dłużej niż 2 dni i zdarza mi się na szczęście rzadko. Ale jeśli kogoś chandra trzyma tydzień, to współczuję serdecznie. Sobie aktualnie też.

bo oni nie widzieli jak udzie zdychają! ZDYCHAJĄ! nie umierają, tylko ZDYCHAJĄ! już nawet nie dlatego, że nie można im w żaden sposób pomóc, ale dlatego, że nie ma kilkunastu centów na to, by im podać morfinę, a nawet ją przedawkować :O

Gość Głęboka Dolina
Myślę, że jednak Bóg jest. A może nie myślę, tylko wiem (i wierzę), bo wg niektórych nie powinnam myśleć. Bez tej wiary deprecha pewnie by mi nigdy nie przechodziła i nie miałabym po co żyć.

albo altruistycznie podeślij mi egzemplarz, a ja za to, w twoim imieniu zafunduje komuś lekką śmierć przy pierwszej lepszej okazji

Gość Głęboka Dolina
Zdołowany- gdzie ? Indie ? Pakistan ? Etiopia ? Somalia ?