Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angela Forero

Zostało mi 12 zł. do 10 sierpnia - jestem załamana

Polecane posty

Gość Angela Forero

Boże co za chory kraj :(

Gość odyn
zagraj za to co ci zostało w totka

Gość Angela Forero
Szukam na weekendy, ale miasto jest durne i nie ma pracy!!! :O Niestety z rodzina tylko nma zdjeciach dobrze sie wychodzic...Chociaz z moja to i na zdjeciach tragedia:o

Gość bidulka
ja na wynajmie jestem z mezem i dzieckiem i byl taki okres,ze przez 3 tyg w domu maz siedzial bo nie bylo pracy.i nie wiem jakim fuksem córcia miala pieluszki,mleko,deserki,ale naszym kosztem.chodzilismy glodni

Idź do Kościoła i powiedz że jak Ci nie pomogą to go okradniesz. Tylko nie licz na kase, w najlepszym wypadku dostaniesz paczke z żarciem

Gość Angela Forero
Wlasnie chodzi o to, ze zarcie to ja bede miec. Potrzebuje na bilety 70zl., kosmetyki typu szampon, mydlo itp.

Idz do MOPS. Może akurat dostaniesz jakis zasiłek jednorazowy. Albo weź pożyczkę. Albo idź do biedronki i kup mydło szampon przecież tego się nie kupuje codziennie.

Gość Angela Forero
Oko robiles kiedys w zyciu zakupy? Chyba za 12zl. nie kupie tego wszystkiego... Nie dostane zadnej pozyczki, a nawet gdyby to chyba od 1000 na dowod, a ciekawe z czego potem oddam z gigantycznymi odsetkami.

Gość terefere kuku
wez sie do roboty a nie narzekaj jeszcze od gadania na forum nikomu forsy nie przybyło Nie chory kraj tylko chorzy nieudolni leniwi polacy

Gość komuś tu odbiło
No i w związku z tym co?

Gość komuś tu odbiło
Za 12 zł nei kupisz mydla i szamponu? Nie rozśmieszaj mnie. Masz za to swobodnie dwa mydła i szampon.

Tak robie zakupy każdego dnia. Ja ci radzę a ty nie atakuj :) idź zbierać złom, makulaturę, żebrać coś co da ci kasę od razu. Proste. oddaj pod zawstaw coś, sprzedaj coś wartościowego.

Gość terefere kuku
nie umiesz pracowac ?to znajdz sobie sponsora jeszcze bedzie tu kraj od chorych wyzywac bo robic sie jej nie chce co za chora baba

Jak będziesz chcieć to ci dadzą pożyczkę 100 zł. Nikt nie każe nikomu brac od razu tysiąca, a dowód coś z nim nie tak? Poza tym jak to się stało, że nagle ocknęłaś/ocknąłeś się z 12 zł w kieszeni do tego czasu?

mydło najtańsze wbiedronce kosztuje coś ok 1zł, szampon też znajdziesz jakiś tani. za reszte kup sobie bilety,Albo idź do mopsu i poproś o zasilek albo jest np w sosnowcu ruch ochrony czy obrony bezrobotnych-dają bilety za darmo albo jakąs kartkę która uprawnia do jeżdżenia za darmo. może w twoim mieście też jest coś takiego?

Gość Angela Forero
terefere debilu pracuje!!! najpierw zapytaj, a nie wyzywasz od nierobow tepa gnido!!! Oko to nie byl atak tylko zapytanie. Chyba oczywistym jest, ze mydlo i szampon to byl przyklad. Tylko mydlo i szampon kupujemy na caly miesiac? Widze, ze niektorym kupuja rodzice dlatego nie wiedza ile trzeba przez miesiac wydac pieniedzy.

Gość Angela Forero
Kulaj ze reszte kup bilety? Jakim cudem kupie bilety za 12zl. ktore mam o wartosci 69zl.? Nie da rady!!!

No niestety mi rodzice nie kupują, kupuje sobie sama, wiem co ile kosztuje. Skoro pracujesz to możesz dostać pożyczkę, możesz też iść po zasiłek z mopsu. po jakąś jednorazową zapomogę.

Gość dameska..
to nie kupuj biletow tylko chodz na piechote, co za problem? za 12 zl w biedronce kupisz mydlo, szampon, podpaski i proszek do prania, tyle ci wystarczy do 10

Gość Angela Forero
Kulaj skoro mowisz o jednorazowkach to jeszcze drozej na caly miesiac chyba wyjdzie!!!

Gość Angela Forero
dameska a Ty w jakim miescie mieszkasz? Jakbys mieszkala na drugim koncu np. Warszawy szla bys na piechote??? Bo ja pracuje na 2 koncu swojego miasta i na piechote nie dojdziesz!!! Chyba, ze w kilka godzin!!! Nie dostane w pracy pozyczki, bo jestem na stazu.

Gość bzykk
skad jestes??

Gość komuś tu odbiło
Ja cie chrzanie ! Moment, a ile niby tzreba wydac pieniedzy na cąły miesiąc, jak ma sie zarcie? Na co wydajesz? Na szampon, mydło, pastę do zębów, papier toaletowy i DOJAZDY! I to jest wszystko, jesli pominąć komorne! No to nie truj mi, ze za 112 zł nie kupisz mydła - Kajtek -1zł Szamponu Pollena Eva, pokrzywowy - 3,50 Pasty do zebów - jakijs mniej znanej firmy - 3-4 zł Za papier moze ci rbić jakaś ksiazka telefoniczna, jak ci zal. A dojazdy biorąc pod uwage lato mozna zamienić na dojscia, chyba , ze jedziesz 50 km busem. I co, nadal nic nie wiem i obsługuje mnie rodzina? To mało dziecko wiesz!

Nie krzycz na mnie!!!!! ja chce Ci pomóc i poddaje Ci pomysły a ty na mnie z gębą!! Radź se sama i spadaj na szczaw!!!! Albo wypierniczaj do mopsu :P:P:P:P:

Gość dameska..
mysle, ze dasz rade: mydlo w biedronce ok 1 zl szampon ok 3 zl podpaski 3 zl proszek 5 zl = 12 zł! a bilety tak jak mowilam, na piechote, nie umrzesz od tego.