Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwalona

Im wiecej dni mija tym lepiej i zaczynam sie przyzwyczajac

Polecane posty

Gość rozwalona

ale w koncu on znowu dzwoni i zaczyna sie walka ze soba od poczatku:(

Gość dziewiąteczka
ile nie jesteście razem?

Gość rozwalona
kurwa mac 2 lata i 2 miesiace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sorki ale juz nie panuje nad soba:( zawsze on musi sie odezwac a nawet telefon raz na 2 miesiace rozwala mnie kompletnie i dlatego zamiast ukladac sobie zycie od nowa nadal tkwie w martwym punkcie

Gość dziewiąteczka
ale po co dzwoni nie rozumiem to troche do bani no nie!!!!! i co ci mowi a klnij dziewczynko niech ci ulży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość p. Justynaaaa
To powiedz mu, żeby nie dzwonił. Co za problem. Heh, chyba że wcale tego nie chcesz...:)

Gość no jak..
to zmień numer, proste:)

Gość rozwalona
on nie chce do mnie wrocic( jestem pewna na 100% chcoiaz tego mi nie mowil ale wiem swoje) on chyba chce sie ze mna kontaktowac i wiedziec co u mnie a co najgorsze mija np 45 dzien, ty jakos zyjesz, starasz sie to wszystko ulozyc a tu dryn dryn .. moze ktos by sie smial ze przywiazuje do tego zbyt duza uwage ale jak mam olac jak we mnie jeszcze nie umarlo?

Gość no jak..
jejku, ty dni liczysz zamiast sobie kogoś znaleźć nowego????? ojj szybko zmień ten numer..

Gość rozwalona
wlasnie ja zamiast zyc to licze dni!!!!!!!!!!!!! kiedy zaczynam juz zyc on wlasnie wtedy dzwoni

Gość no jak..
to widzisz inne rozwiązanie niż to które podaję?

Gość Rów Mariański
współczuję, też tak mam, to powinno być karalne!!!!!!!!!!!1

Gość rozwalona
zmienilam numer ale zadzwonil na domowy a domowego nie zmienie bo nie mieszakm sama i musze szanowac tez rodzine:( moja mam ma mu powiedziec, ze mam go gdzies?

Gość p. Justynaaaa
No to nie odbieraj. :)

Gość dziewiąteczka
jest jedno wyjście on zakładam ze dzwoni z dobrej woli tak zakładam i nie zdaje sobie sprawy (czego nie jestesm taka pewna) ze robi ci tym krzywde musisz zrobić cięcie ostateczne nie ma innego wyjścia!!!!!!!!!!!! bo trafisz do wariatkowa!!!!!!!!!!!!!

Gość rozwalona
nie tylko karalne ale kwitek do pyschologa powienien byc im wreczony

Gość agnesina
Ja tez przechodzilam taka znajomosc. byla ona na odleglosc i polegala ze facet dzwonil po czym rozbrajal mnie slodkimi slowkami o tesknocie a potem znow na jakis czas sie nie odzywal. Potem potrafil odezwac sie np o 2 w nocy. Zawladnal tak mna przez paremiesiecy. Potem sie spotkaismy i okazalo sie ze dla niego nic nie znaczylam. ciezko przezylam to ale najlepszym sposobem jest odciecie sie. Zmienilam nr telefonu, odnowilam przyjaznie, zaczelam wychodzic, wyjechalam i siew koncu prawdziwie zakochalam:)))

Gość rozwalona
wiecie co ale ja nie sadizlam, ze jego telefon potrafi az tak doprowadzac mnie do skrajnych emocji tylko jak to uciac jak on dzowni i jest mily?

Gość no jak..
dokładnie tak! skoro dla ciebie to za trudne, to niech mama mu powie żeby się delikatnie mówiąc odpier***.. po co to ciągnąć - sama widzisz jak ci to służy.. najlepiej ty do niego zadzwoń i mu powiedz, żeby dał spokój, nie zamącał ci życia itd. on się bawi chyba tobą, gdyby go twoje szczęscie interesowało, to dałby ci fo poszukać..

zmien numer, koniecnzie, przechodzilam przez to samo, facet chcial sie ze mna przyjaznic a ja nie moglam bo nie potrafila mtak zmienic swoich uczuc, po jakims czasie on chcial wracac, powtarzalo sie to jakies 4 razy w koncu sie wkruwilam zerwalam numer zmienilam i amen, i jestem teraz naprawde szczesliwa z kims kto jest NORMALNY.

Gość rozwalona
problem wtym ze moja mam uwaza ze mam w nim prawdziwego przyjaciela bo dzwoni i sie mna interesuje o zgrozo:(

Gość agnesina
przstan odpowiadac, jak pise sms nie odpowiadaj, jak dzwoni mow e sie spieszysz bo wychodzisz --w ten sposob albo jemu zacznie zalezec albo sie znudzi i przestanie cie nagabywac. Nie daj sie wciagnac ta gre.

Gość dziewiąteczka
definitywne rozstrzygnięcie steki przekleństw zdecydowanie i konkret tak żeby go zwalić z nóg

Gość rozwalona
nie odpisuje na jego esemesy , nie odpisuje na gg, unikam rozmow przez telefon ale on wytrwale dzowni i zawsze sie uginam bo mysle, ze mu zalezy:( pierdolnijcie mnie w leb pusty

Gość no jak..
no proszę cię, mama za ciebie nie powinna podejmować decyzji.. sama mu powiedz, ze nie zyczysz sobie jesgo telefonów i interesowania się, bo teraz twoje życie już go nie powinno interesować i już

aha zminielas i nie poskutkowalo.. no to pozostaje Ci zrobic to co ja tez zrobilam, moze podziala tka jak u mnie,po porstu byc tkaa wstretna dla niego ze samemu mu sie odechce kotnaktu i tyle.. ^^\'

Gość dziewiąteczka
no to masz przez łeb;) i ulegaj myśli ze mu zależy ajkby zależalo dawno by wrócił

Gość no jak..
na gg można zablokować!

Gość rozwalona
a moze jakis opis na gg? chcoiaz moze to bedzie dziecinne?:(

Gość dziewiąteczka
opis no cóz mozna ale nie sądzzę żeby to poskutkowałao tych cchesz delikatnie a tu trzeba drastyacznie:)