Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam poznac faceta gdy

Facet na czcie pyta sie mnie ile mam lat, ja na to, ze 27 a on

Polecane posty

Gość jak mam poznac faceta gdy

on: masz meza? ja: nie on: a faceta? ja: nie i teraz podaje pytania jakie yslyszalam nastepnie od roznych panow. 1. Jestes lesbijka? 2. A co taka brzydka jestes? 3. Nie chcesz miec rodziny? 4. Pewnie niedopieszczona jestes? 5. Jakas dziwna jestes 6. No ale chyba kiedys uprawiaals seks?

Gość cc...
moja kolezanka znalazla swietnego chlopaka na czacie wiec ja postanowilam tez troche poprzebywac a noz poznam kogos fajnego ale wlasnie te gadki na czacie mnie rozwalaja : ledwo sie przedstawilam on juz " opisz sie prosze" uwazacie ze taki facet szuka kogos na sex lub moze byc powierzchownym ? nie wiem moze ja jestem przwrazliowiona ale nie chce mi sie gadac dalej kiedy slysze odrazu na wstepie takie pytanie

wśród normalnych nie szukasz??? :-O jest dużo prościej

Gość Singiel 242424
Ja tez poznalam na czacie swojego bylego chlopaka. Bylismy razem 2 lata, niestety niedawno nasz zwiazek sie rozpadl. Boje sie, ze bede sama przez dlugi czas, bo ci wszyscy chlopcy na czacie zachowuja sie jakby mieli mozg slabo rozwiniety:(

Gość cyniczek nowy
Wiesz kobiety są gorsze - rozmawia się z taką... wszystko ok, naprawde ciekawe i interesujące rozmowy - wysyła się fotkę i nagle kobieta nie bardzo ma czas, na rozmowę, znika, a potem blokuje:D

Gość agnesina
nie szuka sie na czacie tylko w swiecie realnym wokol siebie

Gość cyniczek nowy
W realnym świecie jak sie by powiedziało : "Cześć, jak masz na imię?" to w 90% zostaje się wyśmianym:)

Gość agnesina
wszystko zalezy w jaki sposob ktos pyta. jak faceci zwierajacy ze mna znajomosc prezentowali sie dobze i byli kulturalni toja tez bylam mila.

Gość p. Justynaaaa
A jakie czaty polecacie? Ja nie próbowałam, lecz chętnie spróbuję, ale nie wiem gdzie. Wiadomo, że spotyka się dużo dzieciaków na czatach, ale pewnie można kogoś wartościowego wyłuskać.

Gość do agnesiny
A jak byli niemili i prezentowali sie niekulturalnie to bylas taka sama? :D ;)

Gość agnesina
Moja kolezanka poznala swojego meza przez wp. Ale zanim natknela sie na niego musiala przewinac sie przez tabuny idiotow, napalencow eccc

Gość Czempin Kolo Wroclaw
Szukaj na randki, bo o to Tobie chodzi, tak? Poznac faceta? Tylko, ze prawdopodobienstwo, ze trafisz wynosi ok. 0,1%.

Gość agnesina
Jak byli brzydcy z wygladu to grzecznie ale stanowczo odmwialam Jak byli jacys wyjatkowo chamscy i niekulturalni to bez slowa odchodzilam na druga strone ulicy a raz nawet postraszylam policja

Gość iii...
a co powiecie na czat na onecie pl? warto tam zagladac ?

Gość ubmrellka
na czacie normalnych ludzi mozna bylo spotkac w 2000 roku, teraz nikt normalny tam nie wchodzi, a jak juz to od razu wylazi...