Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepokoj

test - czy to mozliwe

Polecane posty

Gość niepokoj

Mam nadzieje ze orientujecie sie w temacie bardziej niz ja.... czy to mozliwe, aby test Quick vue nie wykryl 3- tygodniowej ciazy? Z gory dziekuje za odpowiedz.

mozliwejest wszystko, nic nie jest doskonale i nieomylne. jesli nie jestes pewna powtorz test albo skocz do lekarza:)

Możiwe jest nie wykrycie ciąży do 4tego tygodnia od zapłodnienia. Nie zdarza się to często - ale się zdarza.Może też nie wykryć ciąży pozamacicznej, ale wówczas są bardziej dotkliwe objawy (mocne bóle, często krwawienie).Radziłabym popić Melisę a jeśli od 3 tygodni nie masz okresu mimo, że powinnaś - szoruj do ginekologa.

Gość tesst
Niewazne, ile razy. Wazne kiedy.

Gość niepokoj
dziekuje. Okres spoznia mi sie dopiero 2 dni. 3 tygodnie minely od ewentualnego zaplodnienia. A jak jest z testami z krwi? czy gdybym zrobila w poniedzialek test beta hcg to wynik bylby wiarygodny na 100%? Przypominam ze od ewentualnego zaplodnienia minelyby wtedy 3 tygodnie, a nawet odrobinke wiecej.

Gość kannnnna
mi okres spoznia sie dwa tygodnie,zrobilam juz 2 testy i wyszly negatywnie.No i teraz nurtuje mnie taka sprawa:od dwoch tygodni nie mam okresu,no po prostu zanik miesiaczki spowodowany niewiadomo czym najprawdopodoniej stresem.wczoraj troche nas ponioslo o kochalismy sie bez zabezpieczenia,"metoda" przerywania,zdaje sobie sprawe,ze jest to ryzykownei zastanawiam sie jak duze jest prawdopodobienstwo ze teraz zaszlabym w ciąże?

jak się robi test to chyba nie dlatego ze od paru dni nie ma sie miesiaczki...........bo opoznienie nie zawsze jest \"ciazowe\" jesli nie masz okresu od 2 tygodni to raczej jestes juz po jajeczkowaniu, ale w tych sprawach nigdy nic nie wiadomo. trzeba poznać cykl i jego objawy - szczegolnie jajeczkowania - zadne inne wyliczanki nie pomoga

Gość tessst
Kwiatusek, przeciez nie mozna okreslic, kiedy bylo jajeczkowanie, skoro nie miala okresu (chyba, ze z obserwacji NPR). Owulacja zawsze moze sie opoznic!

Gość bardzo mozliwe sama mialam
podobnie, ale kiedy to bylo...:)

Gość beta hcg prawdę Ci powie