Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLKa POLKa

jak jej odplacic

Polecane posty

Gość POLKa POLKa

czesc ludziska.. mam maly problem. sasiadka z dolu wyrwala moje kwiatki (maciejki) z mojej grzadki. Ta czesc ogrodu nalezy do mnie( tak jest na pismie w umowie). chce jej sie za to odplacic i podlac jej kwiatki, pytanie tylko czym zeby padly jakos wkrotce, i zeby nie bylo zbyt ewidentnie... ze to ja. jak ja tej tlustej mendy nie cierpie... ciagle ma skrzywiony ryj rano jak do pracy wychodzi, i zaslony zaslania jak na skakance w ogrodzie cwicze.. pomozcie prosze

wyprowadz sie :P albo moze porozmawiaj z nia czemu wyrwala maciejke. moze myslala ze to chwast i byla pewna ze robi ci przysluge? nigdy nic nie wiadomo

Gość RUNDUP
TAKI SRODEK ROSLINKI SCHNA DO 2 TYG

Gość POLKa POLKa
valeriana, splacam to mieszkanie wiec o wyprowadzce mowy na razie nia ma, masz racje, bo kiedy zapukalam do ich drzwi to jej chlopak otworzyl i powiedzial ze sprzatal front garden i ze myslal ze to ziele. ja mu odparlam ze nie ma prawa mojego ziela dotykac, i ze ziele to on zobaczy dopiero next season.

Gość POLKa POLKa
a gdzie rundap kupic? w b&q?

widzisz oni to zrobili z kombinacji glupoty i dobrych checi a Ty od razu z zemsta :P moze ustal ze od teraz maja nie dotykac Twojej czesci ogrodu, zeby nawet pokrzywy tam rosly, posadz nowe kwiatki i zrezygnuj z zemsty. jak masz pomieszkac tam dluzej to Twoj plan jest podcinaniem galezi... wierz mi sasiedzi naprawde potrafia podniesc cisnienie i to czyms gorszym od wyrwanej maciejki

Gość POLKa POLKa
dzieki Valeriano, masz pewnie racje, pomijam fakt ze oni sa share of freeholders i maja taki sam papier jak ja, a tam wyraznie pisze co moje a co ich. gdyby bylo odwrotnie pewnie by powiedzieli zem POLKa i czytac nie umiem. GRRRRRRRRRRR. ale zrobie jak mowisz. dam spokoj

Gość POLKa POLKa
ale kwiatki im z raz podleje...