Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia_22

Boje się strasznie... Pomocy

Polecane posty

Gość Martusia_22

Pewnie już 1000 razy były takie pytania zadawane, ale.... Miałam wczoraj bardzo spontaniczna akcje, której teoretycznie miało nie być, w środe zabrałam ostatnią tabletkę i zrobilam sobie przerwe 7dniową, czy na pewno nie zajde w ciążę??? musze zaznaczyc ze nie mam jeszcze okresu, podobno w przerwie nie można zajść w ciąże, ale ja mam wątpliwości. To jest skomplikowana sytuacja, bo wiele mnie łączy z tym facetem, ale w związku nie jesteśmy (kiedyś byliśmy), boje się bardzo... obudziłM się i ciągleo tym myśle....

Gość anabel589
w czasie przerwy teoretycznie nie powinnas zajsc w ciaze bo rozniez masz dni nie plodne przed okresem. nie masz sie o co martwic!!

Gość Oliwia88
Ja jednak mialabym sie czym martwic,,,Bo jak je bierzesz pozniej przestajesz to one traca dzialanie!

Gość nie traca nie martw sie

Gość Al1a
Traca ja tez tak sadze.....Bo przekonalam sie na wlasnej skorze!

Gość Martusia_22
ale ja nie moge buuuu moze isc do gina po postinor?

Gość Martusia_22
jeszcze jaKIS czas temu bbyłam w cudownym zwiazku i nawet chcialam juz dzidziusia, ale teraz to jest masakra...

Gość ...mala....
eh. ten sam problem mam.. ale jest napisane na opakowaniu i tak mowia giekolodzy, ze w 7 dniowej przerwie mozna sie kochac bez zabezpieczenia.. mimo wszystko tez o tym mysle:/ pozdrawiam Martusia

Gość jakakakak
Ja nie rozumiem, o co ci biega, jak również nie pojmuję tych głupot powypisywanych wyżej. To była rytunowa 7-dniowa przerwa, tak? Tabletki chronią cię przez cały czas, także w czasie tej przerwy. TEORETYCZNIE. Bo jak wiadomo 1 przypadek na 100 i tak dalej. Ale jak masz zajść na tabletkach, to zajedziesz, bo masz owoulację, a nie dlatego, ze robisz przerwę, która jest wpisana w stosowanie tabletek.

Ludzie, ULOTKA!!!!!!!!!! W czasie 7-dniowej przerwy NIE MOZNA zajsc w ciaze i mam nadzieje ze wiecej takich durnych osob twierdzacych ze jest inacze juz nie bedzie :O dziewczyno, przeczytaj to co jest napisane w ulotce i tym sie kieruj.

Gość jakakakak
O, yes. Idź do lekarza i powiedz, że jesz tabletki ale chcesz postinor to cię wyśmieje.

Gość Martusia_22
dzieki jakakakak pocieszyłas mnie, niby o tym wiem ale watpliwosci sa zawsze.... szczególnie, że tak jak mówie jak bym była w ciązy to jestem z tym całkiem sama bo teraz za pare dni ten chłopak jedzie do stanów na stałe, byliśmy kiedyś parą, no ale niestety skończyło się, teraz dalej za każdym razem jak go widze wydaje mi się że kocham go coraz mocniej... no ale tak się potoczyło i już nic tego nie zmieni, mu też bardzo na mnie zależy, przyjaźnimy się teraz, jak jesteśmy ze znajomymi to spoko, ale wczoraj byliśmy sami, no i nie wytrzymaliśmy, nie żałuje tego, ale z tą ciążą..... ech

Gość Martusia_22
wiem, że nie można zajśc w ciąże, ale wyjątki potwierdzają regule ;) choć biore tabletki mam wszystko bardzo nieregularne... czasem jakies krwawienie podczas cyklu a jeżeli chodzi o okres to czasem jest obfity a czasem nie ma go prawie wcale