Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

funky mama

I jak wam idzie wychowywanie?

Polecane posty

Pytam mamusie, ktore maja pierwsze dziecko. Udaje wam sie trzymac dziecko w ryzach, czy moze zupelnie nie wychodzi wam zalozony wczesniej plan? ;) bo ja szczerze mowiac tyle sobie obiecywalam, ze nie bede za bardzo rozpieszczac, nie bede przyzwyczajac do spania w moim lozku, itd... roznie z tym bywa. Fajnie jest zaplanowac wszystko przed porodem, ale potem.... ;)

ja mialam tak samo :-) codziennie rano biore go do swojego lózka miedzy mamusie i tatusia,a obiecywalam sobie ze bedzie mial swoje lozko i kropka a jednak...a wszyscy go rozpieszczają wlącznie ze na :-) jest jeszcze maluśki,trudno go nie przytulać i całować ;-) zobaczymy...tak to juz jest kochamy te nasze pociechy :-)

u mnie narazie ok.nie mam problemu z wychowywaniem małej.tylko czasem siada mi psycha,gdy bydzi sie jak chce juz isc spac,albo wstaje z samego ranca,a ostatnio obudzila sie o 2 w nocy i nie chcialo sie jej spac do godziny 4.

no,ale czasem chcialbym przytulic sie do niej i zasnac.a ona nie chce:( tylko troche mam przerabane ze tylko ja ją musze usypiac,bo ona uwielbia jak jej nuce kolysanke.i czasem tak pół godziny głaszcze po poliku i nuce...jakie to meczace

Gość wiesława
litości dziewczyny,nie da się rozpiescic 3 miesięczngo dz\iecka-ono jeszcze nic nie rozumie

Gość kkjshjhudduyrfugy
no ja mojego kilofkiem rozpieszczam co rano (gumowym - hihihi). Jestem młodą mamcią i dobrze mi z tym. Tacio nas olał ale to nic. Usypiam paralizatorem a budze jak wspomniałam kilofem. Fajnie jest. Nie wyskrobalam sie bo nie miałam funduszy, a beczka...no nie to dla radia maryja temat

Gość dumna_mama
Mój synek od niedawna zażyczył sobie spania tylko ze mną. Wcześniej spał w swoim łóżeczku i nie chciał nigdzie indziej :). A teraz w wieku 11 msc śpi ze mną i nie mogę powiedzieć, żeby mi źle z tym było :) a co do moich założeń wychowawczych a ich realizowaniem, to na szczęście są tylko niewielkie rozminięcia :) -------------------------------------------- www.napowaznie.pl - wszystko o macierzynstwie...